Smije li se znati na koji URL (web adresu) se spajate kad zelite otvoriti platformu Agram brokera?
Hvala.
Posts by karlo
-
-
Malo vam zavidim što se dobro zabavljate, mada burza nije igra. Ne bi smjela biti.
Ne trgujem. Nemam kada ni pripremiti trade, niti ga popratiti.
Burza raste, Pfizer pada, a pola će se kugle zemaljske cijepiti njihovim cjepivom.
Ha ?
Nitko ne viće da se obogatio na Tesli ? Od kako smo osnovali kutak Tesla je odradila posao od 400 dolara do 860 dolara ????????
nisan valjda jedini, ja san uzea jednu za 567 USD na revolutu i još je držim, i ostavit ću je do Splita (kad ga bude, ako ga bude) pa prodat dio
i evo ušao sam malo u Nio, pa ćemo vidit
jedino sam u minusu sa Pfizer-om, al ne bojim se ja tog minusa, još ću nadokupit, ide dividenda, a i do ljeta će to u plusu završit, i AT&T san u minusu... firma je prezadužena, ali barem isplaćuje dividendu pa ću valjda s njom nagurat nulu pa izać
P.S. Znam da je tema trgovanje pa mi nemojte zamjerit što komentiram iako kupujem na malo duži rok
-
kolegice ja ozbiljno i lijepo pitam. mislim zasto bi svatko placao ono. ne objavljujem javno niciji OIB i slicno nego proslijedjujem drugima. i kako me mogu uhvatiti ? jedino da znaju ako je taj dan bas kupila samo jedna osoba hahahahaha
nadalje, postoji li mogucnost u excelu sortiranja da lijepo uhvati Č Ć Ž i slično? kolega st-brajo je lijepo objasnio ali nemam Č Ć Ž i slično
možda bi se to moglo uporediti s internet piratstvom, zakonski nije legalno, ali te zakon neće dirati sve dok ne počneš zarađivati na račun toga ili masovno okolo slati... ja sam poslao nekoliko putem maila, a ni ovo nije loša opcija: mega.nz
i nema OIBa i tih tragova, jedva su napravili onu šugavu datoteku a kamoli da ugrađuju nevidljive tragove/markove
možda to gledaju kao intelektualno vlasništvo
-
Što mislite hoće li biti pada na BA(Boeing) zbog pada zrakoplova? ući pa izaći nakon korekcije?
Vec je dionica pala i mislim da je to to. Nije to novi avion, pa da njegov pad ima jaci utjecaj na cijenu, jer su kod padova tih kompanija najcesci krivac piloti i lose odrzavanje, a ne sam avion ili problem s njim
Aha, da, u pravu ste. Hvala na odgovoru!
-
Što mislite hoće li biti pada na BA(Boeing) zbog pada zrakoplova? ući pa izaći nakon korekcije?
-
Da li je ono Newton rekao - Mogu izračunati kretanje nebeskih tijela, ali ne mogu predvidjeti gdje će nas odvesti bezumna masa.
Svi youngsteri Indije trejdaju Teslu, za početak.
A dioničari su pravi sljedbenici.
U Teslu ili vjeruješ ili ne vjeruješ, a vlasnik je ili veliki vizionar ili sjajan opsjenar.
I nije mi uopće nezamislivo zamisliti teslu na deset tisuća.
Pa i coin je 40 , hellou......
Uglavnom, nemam teslu, šmrcko
Stigneš kupit, ako imaš raspoloživa sredstva
ahaha šta je najtragičnije ovdi i ima istine, ja čekam split pa da si jednu prodam a ostalo ostavim
mislim da bi TSLA mogao prijeći Apple do kraja godine jer su počeli poslovati u plusu, zasada ali do kada ne znam...
-
Je li možda netko zna kolike (ako ih ima) otprilike prihode CROS ima od obveznih mirovinskih fondova? tj. od PBZ Croatia osiguranje OMF? kroz naknade za upravljanje ili ima još kakvih prihoda?
-
Pa, stara verzija je jos jedini razlog zasto im i dalje plaćam pretplatu.
Tu je barem pregledno.
Novu nikad nisam niti koristio.
u mene radi i nova i stara verzija..kod mene windows10 mozda to igra?
Mislim da je također do web preglednika, treba se dopustit Adobr Flash ručno
Za firefox:
kliknete na ovu kockicu:
Za Chrome:
i samo ponovno učitate stranicu
P.S.
Ne trgujem na crnogorskoj burzi, to je jedina stranica za koju znam da još uvijek ima Flash pa samo primjera radi sam je zato uzeo.
-
PODRAVKA d.d. - Kalendar događanja za 2021. godinu
QuoteIsplata dividende 27.08.2021. (ukoliko Glavna skupština donese odluku)
Završila u crveno, je li možda ovo imalo utjecaja?
Svakako svaka čast Podravka
-
Je li vam stigao ikakav mail ili vam se javili? meni nisu ništa javili...
-
PFE daje dividendu 27.01? 3,7%? to je popriličan broj. i blizu.
da, ali umanjenu za 30%... porez
-
Pozdrav forumasi,
po meni je trenutni best sell Rivp. Zasto? Vise je razloga.. Njemacka ide u tvrdi lockdown, nemamo popustanja mjera za novu godinu, prvi kvartal izgubljen, statisticki smo najgori u europi po broju slucajeva, nakon prvog cijepljenja potrebno 35 dana za imunitet a trenutna cijena je odlicna. U ovom rastu dalo se i ozbiljno zaraditi samo da je vise love za ulog
Njemacka ide u totalni lockdown, europska burza ce biti danima u crveno, a ti kazes da je trenutna cijena odlicna. Trenutno je najbolje biti u cashu. Vjeruje mi. Tek dolazi najgore razdoblje.
tooo, bit će jeftine kupnje odličnih dionica, kao i kod Podravkinih u 3. mjesecu i jedna mi greška što sam uletio sa samo nekoliko tisuća kuna
ne znan za vas ali ja dogoročno ulažem pa mi se crvenilo dobrih firmu uglavnom dobro dođe jer za moje dugoročne pojmove ono je kratko
nek se crveni, samo neka je neto dobit i promet solidan
-
žao mi je i sad izać...
Iako pretpostavljam da neće ići gore
-
Nakon 17 godina u Krašu, od toga 10 godina u upravi ... danas je ostavku dao Damir Bučić
Nadzorni odbor Kraš d.d. Zagreb je na današnjoj sjednici zaprimioostavku Damira Bulića na funkciju člana Uprave Društva s učinkom od 31.12.2020. godine. Damir Bulić nastavlja karijeru u Kraš d.d. ZagrebŠto ćiniti s ovin uffff
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…76a62b52ca4.pdf
Piše:
Ne spominje se ništa o prijedlogu odluke o povlačenju dionica...
Je li to znači da su odustali (zasad) od povlačenja dionica ili?
Da, opozvana je GS gdje je to bila tocka dnevnog reda...moguće je da su dobili "savjet" o HNB-a da se ne "cigane" i da, ako zele,100% vlasnistva" naprave squeeze out...
E da bar da im sad netko tko ima viška novca, napuca cijenu preko tisuću ipo, dvi pa bi i od istiskivanja odustali
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…76a62b52ca4.pdf
Piše:
Slijedom preporuke Hrvatske narodne banke od dana 9. prosinca 2020. godine, a nastavno na postupak za odobrenje stjecanja vlastitih dionica koji je i nadalje u tijeku, Uprava Banke donijela je odluku kojom se otkazuje i odgađa Izvanredna glavna skupština Banke sazvana za 29. prosinca 2020. godine, s početkom u 8,30 sati, u konferencijskoj dvorani hotela Hilton Garden Inn u Zagrebu, Radnička cesta 21, 8 kat.Ne spominje se ništa o prijedlogu odluke o povlačenju dionica...
Je li to znači da su odustali (zasad) od povlačenja dionica ili?
-
Je li može netko poslat neki link il nešto relevantno da svatin šta se to sve dogodilo oko Pevec-a? Kako to da se cijena dionice s 200 kuna popela na par desetaka tisuća kuna (ispravite me ako griješim).. na ovim main stream portalima svašta, a opet ništa ne piše
i zašto su išli u toliko drastično spajanje dionice? 100 naprema 1
-
https://www.poslovni.hr/burze/airbnb-n…turizma-4262402
odluka da Airbnb na burzu izađe upravo ove godine bit će i važan test za cijelu globalnu turističku industriju.
S prvim dozama cjepiva koje dolaze na tržište investitori pokušavaju dokučiti hoće li se turističke navike prije pandemije brzo vratiti ili je ova zdravstvena kriza nepovratno promijenila stav prema putovanjima.
Osobno mislim da će se na svjetskoj razini povećavati putovanja, jer zbog automatizacije poslova i "robotizacije" ljudi imaju sve više slobodnog vremena, i općenito te globalizacije, tako da za Airbnb nema krize (jedino da ih konkurencija ne dotuče koje itekako ima..), a što se tiće RIVP-a e to ne znam, jer hoteli su to (i to na sezonskim lokacijama)... tako da teško je to predvidjet...
RIVP nema nijedan hotel u Zagrebu niti Splitu?
-
Ne mogu pronaci dionicu na zse stranici, a trguje se njome, kako to? Moze li netko objasniti? Hvala
evo ovdje možeš vidjeti... sad šta je točno taj https://progress.market neman ti pojma
-
Kolko kužim "ozbiljniji" brokeraj, kod nas Zaba ili Optim.... , no njih se može kontaktirati i pitati drže li tu i tu dionicu.
meni se dogodilo da neke nisu bile u demo verziji, no imaju ih, navodno na "pravoj" platformi. Radilo se o indonezijskom Protonu , APWC i još nekoliko.
Nevezano za gore:
Investing 212 je osiguran do 85000 funti, koliko kužim.
In the unlikely event of default, the FSCS compensation is up to GBP 85 000 and the ICF Bulgaria compensation is up to 90% (but limited to EUR 20 000) of the client’s funds. Each client will be compensated if one of our companies fails to comply with its obligations to the clients due to its financial state.
https://www.trading212.com/en/Company-Overview
Hipotetski, do kolikog bi uloga išli na Trading 212, a kada bi prešli na "ozbiljniju" platformu?
Na Trading 212 se ne vodite kao vlasnici dionica, no dividenda ide.
To je i meni najveći problem s Revolutom što se ne vodim kao vlasnik dionica... da se ne ponovi kao s Wirecard-om
Jer ne trgujem mnogo, ali fino svaki mjesec dođe malo dividende za dvi gajbe pive
JA, osobno, najvjerojatnije do nekih 50 tisuća dolara bi ostalo na Revolutu/Trading 212 i onda prešao na ZABA
(što ću i vjerojatno učiniti 2022. godine)
samo što sam kod nas kod Agrama, sad je li mogu s Agramom domaće dionice, a s ZABA-om vani istovremeno?
Post Scriptum:
Možda se do tada pojavi još domaćih brokera s kojima možeš uložiti vani