Ceka nas izgleda jos bolje drugo poluvrijeme... https://www.freightwaves.com/news/if-coal-i…impression=true
Posts by BabaLuji
-
-
BCI 5 T/C routes 180000 32755 286
BPI t 5 T/C routes 82500 31619 -137
BSI 10 T/C routes 58328 31713 136
BHSI 7 T/C routes 38200 31442 196BDI INDEX 3210 +11
-
Mamic u ladici nasao 52 milje pa naci ce i Dubrovcani (IB) 50 za jdpl nesretni. Salim se ali u ovom kupusu svaki dan nista nas ne moze iznenadit.
-
Sad kad kupe jdpl pa bude opet show program
dobro je ovo dok traje uvijek veselo i zanimljivo. Stressful svakodnevni nikako na zelenu granu na ovom grobexu
-
Panamax up 2%
Capesize flat 🤔
-
BCI 5TC 32469 +2371
Very nice
-
Da nije Mamic uplatio za jadroplov 🤔 e to bi bila vijest tvornica para diona bi na 200 skocila... taman zena u ladici nasla koliko jadroplovu treba
-
E decki moji ovo je zadnji put(nadam se) da ulažem mimo svog racionalnog promisljanja i uvjerenja da ovdje tek predstoji restrukturiranje, sto duga, sto flote, sto desetkovanog ljudstva, jer netko ( nije bitko tko ) pise hvalospjeve o buducim zaradama, tj. golubovima na grani. Tako se pisalo i da ce Q1 biti dobit, kad ono zgubitak. Najbolje se uci na svojim pogreskama, a ja sam ovdje naucio lekciju i hvala vam na tome.
Mogao si knjigu napisat sa lekcijama. Mozda su tu pare 🤔 Danas je ovo reakcija na prvu bila. Sutra je vec novi dan sad ce ovo kao optima malo gore malo dolje... dok se ne otkrije siva eminencija jdpl odnosno tko preuzima...
-
Vjerovatno ili se netko pojavio ili se zeli drzava rijesit s obzirom da ih EU pritiska. Moze bit samo skuplje do kraja godine.
-
Sutra selidba sa jdpl na ulpl, rakete ima da se crtaju
a ponedjeljak na atpl rakete... pa onda opet jdpl ako IB kupi 5 komada ima da se sve uzari
-
Nije stvar dokapa nego tajminga objave ovoga... svatko tko prodaje svoje zeli bolju cijenu postic a ovdje se cini kao da se zeli losija cijena postic sa ovim 10tak dan prije izsvjestaja. Pogotovo je trebalo pricekat kraj godine moglo se birat cijenu a ovako je ovo sumnjivo da nemoze biti sumnjviije. Uvjeri nas u drugacije.
Da je sacekao izvjesce cijena bi porasla pa je mogao i ocekivati iznad ovih 25 kn da ce nesto biti. Treba i toga branu malo ova ekipa iz policije kad bude opet oko banovine ukrcat u svoje odaje... mozda se namjerno spusta za nekoga, velika transparentnost je u igri moze 25 a moze i 1000 pa sad kako mi kazemo. Tajming mu je top za ovakav debilizam
A jel ti misliš da sutra isto napravi ATPL, pošto bi išao dokap?
Po cijeni koju su si manjinski "nacrtali" na burzovnoj tablici? Hm, hm.... jašta, svašta. Preuzimanjem, a to defacto i jest dokap JDPL se ne preuzima samo equity već i imovina, ali i dugovi.
Atpl ne vodi drzava to je ogromna razlika. To je privatna firma a privatnom se imovinom drugacije upravlja. Cerp poklanja a izgleda i jdpl da voli poklanjati
-
Da je sacekao izvjesce cijena bi porasla pa je mogao i ocekivati iznad ovih 25 kn da ce nesto biti. Treba i toga branu malo ova ekipa iz policije kad bude opet oko banovine ukrcat u svoje odaje... mozda se namjerno spusta za nekoga, velika transparentnost je u igri moze 25 a moze i 1000 pa sad kako mi kazemo. Tajming mu je top za ovakav debilizam
-
Onda kupujte, zašto je kupnja prazna? Ja bih isto kupovao s diskontom ali uzevši u obzir ovu vijest, čekam još niže
Pa kupnja će se iskonsolidirati kad prožvače vijestr i pročita Poziv.
Ako je kupac poznat i znan onda znamo i gdje dno i u toj situaciji čak i ove cijene igraju igru... u smislu da je otklonjena opasnost od nekog neželjenog i lošeg scenarija i razvodnjavnja po 10 kuna.
Bolje je sacekati izvjesce za bit pametniji. Neki ce pogubiti novce a to nitko ne zeli.
To sad baš jako igra.... lanjski snijeg. Nije mi jasno kako to ekipa nikako da shvati, da je 2Q iza nas, a i značajan dio 3Q. Kad pročitam na ATPL da se očekuje ovo ili ono za 2Q prorade mi crijeva....
Da bas zato da se vidi smjer jer masa ljudi ne prati nista sto je ovdje napisano. Uostalom ovo je jdpl tko kaze da mora biti + i nakon ovakvih vozarina 😃... proradila su vam crijeva cini se nakon ovog pada prije nego radi izvjestaja...
-
Bolje je sacekati izvjesce za bit pametniji. Neki ce pogubiti novce a to nitko ne zeli.
-
Sigurno ce nova uprava Branu ostavit s obzirom na uspjehe. To je isto veliki plus za rast cijene... doci ce napokon sposobni
-
Svaki prd...c utjece na cijenu izgleda. Nista nije definirano u ovome. Cijena moze biti veca od 25 kn ako potraju vozarine.
-
Baltic Dry Index Falls 0.2% to 3,053
Capesize -0.23% to $29,071
Panamax -0.67% to $31,064
Supramax 58k tons +0.31% to $30,613
Handysize +0.39% to $28,406 -
Iskrcaj 160 komada 👏👏👏😉😉 naj si jaci
-
https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…adranu-15088096
Malo i plina, nafte, ugljena, aluminija cementa, kontejnera... a valjda ce sa tim svim doci i dobit jednog dana... svasta se gona tim lukama 🤔
-
https://www.drybulkmagazine.com/shipping/14072…impression=true
Clanak zanimljiv za capesize doduse ali opet..