nalogic od 75500 komada laganih prodje 😉
Posts by BabaLuji
-
-
Jel i kod nas sutra drz gace trgovina ili ce se past sustav pa cemo sutra prespavat a onda od prekosutra zeleno
-
haha ovo je posa 2 sata kao pazaric malo kupis prodas i svak sretan, ne onako buljis cijeli dan a opet corak
-
-
https://novac.jutarnji.hr/makro-mikro/u-…-eura/10198834/
5c koridor ide prema planu
-
Nije to pogodak, covjek kupuje buducnost. Radi analize, promjene u firmi i ne bih mu bio u kozi. Volim takve ljude koji vjeruju u svoju investiciju, da imam priliku stiska bi mu ruku. Scrapovi, potraznja i sve ostalo zelim mu da uspije u ovom projektu s obzirom koliko je ulozio, mi smo misevi u tom svemu.
-
samo smireno ipak smo mi 2.sila iza japana za covid 19, okrenu to fondovi za tren
-
Aluminij mostar, potpisan ugovor sa kinesko izraelskim konzorcijem. Kad je zatvorilo gospoda iz ppd su kukala o 50% padu srusila cijenu, a da ne govorim o padu zbog virusa, gdje su sada. Kupuju po 3xx kn i trljaju ruke.
To su sve maleni prometi.
Ja zaista ne znam kojim će smjerom ova firma jer na “BiH strategiji” ne možeš graditi ozbiljnu dugorocnu priču. A i zanima me sto sad rade mirovinci i koja je njihova strategija s ovim ulaganjem?
Pa kupuje vecinski vlasnik ppd odnosno energia naturalis ili te neke sheme imena. 3000 kom u zadnjih mozda 15tak dana a vec je objavio otkup po cijeni nekih 400tinjak kn pa nije imao odaziva. Luka se prosirila, modernizirala direktno je povezana na auto cestu. 5c korididor veza preko Mađarske je jedna od dobrih stvari sta se moze dogoditi a to vam je negdje oko 2022.europa gradi cestu kinezi su dobili dosta dionica za napravit pa onda ne bi trebao biti problem na izgradnji. Svi radovi su u tijeku unatoc covidu i svi kinezi rade punom parom ne brinite. Ovo vam jw ta bih stratwgija da prwko njih prodje cesta. A kineski konzorcij samo moze biti + u toj prici na putu svilice. Nasi mirovinci su u sinergiji da privatniku bude bolje pa ne vide tu buducnost jer je to daleka buducnost za njih. Da se oni ukljuce podigli bi cijenu pa bi napravili problem ppdu. Eto nastojao sam u fino objasnit situaciju.
-
Super su ti tekstovi, nisu ni skupi danas s obzirom na novinarstvo u rh. Svatko pise ono sto mu odgovara, treba gledati siru sliku "van kutije". Popravke ce netko trebati raditi ukoliko jahte ne voze najbolje je te godine makar remont napravit i pripremat se za 2021.a i ostale šešule treba opravit.
-
Avionski i cestovni promet je na udaru potreba za brodarima je nikad veca za dostavu hrane, energenata i svega ostaloga. Zemlje su u karanteni, dobra je prilika s obzirom da nece svi izici iz karantena u isto vrijwme, opcenito mislim da je ova kriza velika prilika za brodare. Vrijwmw ce pokazati.
Pa da, zato je indeks na skoro pa povijesno najnižim vrijednostima. I zato se menadžment pokusava spasiti ulaganjem u građevinu za koju trenutno nemaju novaca, a cini se ni projekt menadžera. Sto ne kupe još koji brod kad je ciklus dugoročnog rasta pred nama?
Pa vi ulozite u ono sto mislite da je pred vama, neznam zasto onda nam otvarate oci kad ne vidite rast u ovom sektoru. Nemam namjeru objasnjavqt zasto ne kupuju i zasto ulazu istrqzujte sami ako vas zanima atpl. Kupnja brodova smjene i te sheme nemam namjeru sa vama djeliti te info. Ucite, citajte, istrazujte nemoze se ave servirqt na gotovo. Dugorocno vjerujem u ovu dionicu.
-
Avionski i cestovni promet je na udaru potreba za brodarima je nikad veca za dostavu hrane, energenata i svega ostaloga. Zemlje su u karanteni, dobra je prilika s obzirom da nece svi izici iz karantena u isto vrijwme, opcenito mislim da je ova kriza velika prilika za brodare. Vrijwmw ce pokazati.
-
Treba vjerovat i imat goriva za pratit. Gospari se nece odreci svoga zastitnog znaka nikada!
-
Panamax + 0,6 % na 5.869 $
-
https://zse.hr/default.aspx?id=97415
Sto reci nego bravo.👏👏
-
Dobro za znati, jos kad bi znali tko mu prodaje po tim cjenama nakon ovog saznanja. Nisu valjda svi usli na dnu pa izlaze hm. Super bi bilo ako netko ima uvid u taj podatak
ja sam prodao dio, ne zato što mislim da će ovdje biti loše, nego sam se prebacio više u Tpng, jer mislim da će tamo biti još bolje, kada krene potražnja za naftom, morati će i trezor malo pojačati potražnju, naravno da će i Bilbija stisnuti, ali ne znam točno kakvi su ukupni odnosi trenutno u Atpl, a ovo zaustavljanje projekta izgradnje i smjena čelnog čovjeka nije mi baš sjelo
Posteno, radovi su stali radi corone, ne rade to domaci ljudi na gradilistu, dovoz odvoz materijala specificno je to u "grodu" nije ni zurba sto se mene tice za stanogradnju. Pa ja da sam toliko investirao vjerovatno bi isto postupio ako netko ne radi kako treba svoj posao. Da ih makar vise smjeni bilo bi jos bolje. Lp
-
Dobro za znati, jos kad bi znali tko mu prodaje po tim cjenama nakon ovog saznanja. Nisu valjda svi usli na dnu pa izlaze hm. Super bi bilo ako netko ima uvid u taj podatak
-
Odluka o privremenoj zabrani izvođenja građevinskih radova na području Grada Dubrovnika ("Službeni glasnik Grada Dubrovnika)
-
-
http://www.atlant.hr/3kretanje_brodova.php
Brazil, kina, rusija...
-
Dokud je bdi danas ima li radosti😂