Posts by BabaLuji
-
-
Odmori malo, okupaj se idi na more lijepo je vrijeme sutra je praznik. Doci ce cijena ne panicari vozarine su velike izvjesce ce biti dobro. Izgubit ces vid gledajuci futurse. Cuvaj nokte ugasi komp. Na zimu ces brojit novce i biti sretan
-
i dalje se kupuje
JDPL BOBAN NENAD 310 0.02% 27,022 Stalno je na kupnji ali usitno... valjda lagano smanjuje prosjek. Kad ode u redovnu trgovinu i izvjesce za 2q mislim da ide prema grafu na nove razine
-
-rivp all out prije gadnih minusa na izvjescu
++atpl cekat izvjesce sa laganom dobiti
-
Lijepo ste je skljokali.... neznam koja je vijest? Nekome se zuri izaci pod svaku cijenu, poskupio cimenat? Apartmani se grade?
-
Presli 3000 kao plitak potok.
BCI timecharter 5 T/C routes 180000 30640 1257
BPI timecharter 5 T/C routes 82500 30664 577
BSI timecharter 10 T/C routes 58328 29332 466
BHSI timecharter 7 T/C routes 38200 24662 123BDI Index 3025 +81
Bas bi bilo fino vidjeti BDI na razini 4000... mozda se i ta zelja ostvari jednog dana🤔
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ocekuju se novi planinski masivi... a onda cemo i mi na zimu na skijanje samo da prođe ovo grozno vruce vruce ljeto...
-
Jul FFA +5% to $40k/d
Aug FFA +3% to $40kMi i na futurese kasnimo 👏😅 danas se sjetili minusa kad je u + okrenilo vani...
-
nisam paricin odvjetnik ali siguran sam da je mislio na svjetska brodogradilišta jel bio je nedavno članak o tome na dry bulk temi......
hvala..ima ih u nas još živučih, bolje reći preživjelih..VL - cca znamo što radi, a za 3. maj nisam siguran...transparentnost im očito nije prioritet na listi izvrsnosti
VL je remontno brodogradiliste... velika je to razlika...mislio je na trendove u svijetu siguran sam i ja u to... poskupjela je sirovina tako da nije ni u kineza vise jeftino napraviti brod
-
Imali kakvi grafic ovdje sa uzlaznom putanjom ili prate Atlansku.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kolega ovi tvoj grah nije bacen u vjetar kako mi se cinilo... pocet cu da vjerujem u gatanje 🤔😇
-
ma sve je to OK i poznato. ulaskom u redovnu trgovinu i samom inercijom zbog stanja na svjetskom tržištu bi trebao rasti. ali već godinama se spominje ta nesretna dokapitalizacija i 2/3 državnog vlasništva ne ulijeva neko povjerenje. znamo svi kako su takve priče znale završiti po male dioničare.
Kad ide redovna? Lijep promet i danas 🤔
-
Kolega hvala na informaciji, ali mene zanima kolko teže metala, kad bi sad išli u rezalište ili kad bi se gradili novi...jer sad je željezo 15kn 1 kg, a prije nove godine je bilo 7kn..
I koliko bakrenih djelova imaju ako moze... nadam se da se salite sa tim pitanjima
-
Ma ovdje neznas da li ce udarit dokap. Da li ce bankrot, rast ne znam kakvi da bude mozes se nadat minusu, hoce li brodovi zadovoljit osnovne uvjete i x nepoznanica. Uvijek mogu iznenadit ali u oba pogleda. Iz krajnosti u krajnost... imam je od odavno ali od nadokupnji nisam razmisljao ni kad je 10 bila iz ovih objektivnih razloga. 🤔
-
Do 1.siečnja 2023 AD, u gepecima ce se morati nositi na mjenjanje samo mitom pribavljene kune 😂😂
-
Joakim rakete objavljuje... nece na dobro 🤗
Baltic #Capesize index +17% to $24k/d
Brazil/China +17% to $23k/dJul FFA +11% to $38k/d
Aug FFA +7% to $39k/d -
Nadasve fina potpora na 900 je vidljiva i realna s obzirom na cinjenice koje ste iznijeli. Vidimo kako se sve moze brzo preokrenuti. Pratimo stanje, cekamo izvjestaje i strpljivo samo...
-
https://www.lider.media/lider-intellig…x-mediju-137104
Evo jos malo nagodbi i ostalih pošalica
-
Da imaju za nas isplatit moraju prodati... 🤔😅 IT bloger krule posta pa sam sebi like udari na clanak to mi je fora 😂 pustili ga da umre makar na slobodi, a love ni mi ni on vidjeti necemo... kad ce posravka u prodaju zna li se sta
-
https://splash247.com/panamax-and-ca…g-across-china/
Malo zanimljivosti za panamaxe
-
https://gol.dnevnik.hr/clanak/euro-20…r99z5_lkUhEqDxE
Pa dobro malo ce se napatit ali cuj nije sve tako crno. Gledajmo to pozitivno mjesec dana pun hotel HNS placa 6.mjesec popunjen a tek reklama za hotelcic. Vjerovatno je polupansion s obzirom na Sukera 😅 fina lovica + divkica a u valamaru kamperice 🤗👏👏🎺🎺💱💱💱💱 predivno imaju gdje i jahtice vezat ako pozele... kakva lijepa vijest trosite momci nemojte da vam nista zafali a osoblje molim da sve to fino obracuna i nemojte do koji dan neki clanak kako ste im gratis stogod dali molim lijepo....