1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. KultLicnosti

Posts by KultLicnosti

• Nekretnine opcenito u HR

• KultLicnosti
    • December 10, 2023 at 4:32 PM

Zašto je država dopustila apartmanizaciju višestambenih zgrada, koji je cilj? Da se zaradi na paušalnom porezu, koji od 2019. godine određuju gradovi i općine, u rasponu od 20 do 200 eura po krevetu godišnje. Dakle, država je omogućila prodaju mira stanara da bi se zaradilo koliko zaradi vlasnik apartmana za dan-dva. Štoviše, zbog te zarade uskratila je mogućnost mladim obiteljima da kupe stan po realnim cijenama, jer njihovu cijenu sada određuje rastuća potražnja za apartmanima. Zar je moguće da se toliko cijeni mir stanara i rješavanje stambenog pitanja mladih?⁷

Novi Zakon neće riješiti problem zbog kojega mladi ljudi ne mogu do vlastitog stana. Pitamo vas: Treba li ovo zabraniti?
    Tradicija hrvatskog turizma je, vrijedi podsjetiti, privatni smještaj, tj. pružanje usluga smještaja u domaćinstvu u obiteljskim kućama njihovih vlasnika,…
    slobodnadalmacija.hr
  • Aktualno (vijesti)

• KultLicnosti
    • December 9, 2023 at 3:32 PM

Ne izgleda mi kao 'On', istina, al mi je nekako simpatično

Pokazali smo Splićanima novi spomenik, nisu uopće znali da je to Tuđman! Ovo su njihovi urnebesni odgovori, svega ima...
    Priupitali smo Splićane da prepoznaju koga predstavlja novi kip dr. Franje Tuđmana u Podstrani, a odgovori koje smo dobili bili su, malo je reći, raznoliki.…
    slobodnadalmacija.hr
  • Birtija

• KultLicnosti
    • December 7, 2023 at 7:31 PM

Meni se čini da Nacisti 45 nisu zvali Montgomerya ili Dwighta Eisenhowera...

• Aktualno (vijesti)

• KultLicnosti
    • December 7, 2023 at 6:01 PM

Ovo nije moguće, recimo u Splitu, ne ne

Dragana Mirković stiže u Arenu Zagreb: 'Jako se radujem!'
    Jako se radujem i radujem se druženju i obećavam puno, puno divnih emocija, puno pjesama. Ja dok mogu izdržati sam na sceni i pjevam, ispričala je
    www.24sata.hr
  • ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• KultLicnosti
    • December 7, 2023 at 5:59 PM
    Quote from jasko

Hrvatski Telekom i Crnogorski Telekom s Ericssonom Nikolom Teslom ugovorili suradnju u implementaciji Ericsson dual-mode 5G Core za 4G/5G jezgrenu mrežu Obavijesti izdavatelja - EHO (zse.hr)

I dana 7.12.'23 tržište je odgovorilo tako da su trgovane 33 dijone...

• Aktualno (vijesti)

• KultLicnosti
    • December 4, 2023 at 9:03 PM

- Lijepo je vidjeti da ljudi primijećuju ono što radimo u Podravci.

Nitko ništa ne može sam, pa je ova nagrada i za sve njih - poručila je. <3

Gospodarstvenica godine po izboru žirija je Martina Dalić, a gospodarski događaj ulazak Hrvatske u eurozonu
    Među gospodarstvenicima ove su godine nominirani Martina Dalić, Pavao Vujnovac, Gordan Kolak, Albert Gajšak te Vjekoslav Majetić
    www.vecernji.hr
  • Birtija

• KultLicnosti
    • December 1, 2023 at 9:48 PM

Zar stvarno ima neko ko bi dao 560 !? Očuvane i bez tragova korištenja. ^^

Nerazumijem se u numizmatiku, priznajem.

https://www.njuskalo.hr/numizmatika-novcanice/novcanice-500-eura-oglas-41618267

• Aktualno (vijesti)

• KultLicnosti
    • December 1, 2023 at 9:03 PM

A di su Marijana Puljak i njen mužić bili 91 , aaa ?

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• KultLicnosti
    • December 1, 2023 at 4:55 PM

Ima municije al nema meta da prime metak. Zato ide u ponor.

• Aktualno (vijesti)

• KultLicnosti
    • December 1, 2023 at 3:52 PM

Ugodan vikend svima, šta god ili koga slušali...

Karte za Prijović preprodaju se po suludim cijenama, a neki su čak organizirali i party bus!
    Aleksandra Prijović večeras održava svoj prvi od pet rasprodanih koncerata u Areni Zagreb. Ulaznice se preprodavaju po cijenama i do 500 eura za jednu, a…
    www.24sata.hr
  • Birtija

• KultLicnosti
    • November 29, 2023 at 9:34 PM

E da je znat Đi-pi-ti ju, na naborajno Mungerovo uvijekt treba spomenit još jedno univerzalno :

“Gospođo Holy recite mi, jel’ se može riba lovit online?” by Ž.K.

• KultLicnosti
    • November 28, 2023 at 12:11 AM

Mislim da u mnogim slučajevima tvrdoglavih podstanara pomogao gosp. Ray Donovan.

• Politika - općenito

• KultLicnosti
    • November 28, 2023 at 12:08 AM

Most ce morat u koaliciju s tzv. lijevima, ako uopće ozbiljno žele vlast. Al nije im ni ovako loše. Možda se predomisle i opet .

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• KultLicnosti
    • November 23, 2023 at 5:05 PM

Ništa tiho i ponizno ? Budi uhljeb na sva zvona.

• AGROKOR

• KultLicnosti
    • November 22, 2023 at 7:21 PM

Neznam jesam li što prosputio al gosn. I.T. nigdje ne spominje nikoga, niti da su oštećeni mirovinci, ni iko drugi, samo JA JA JA JAAA hahaha.

• Aktualno (vijesti)

• KultLicnosti
    • November 21, 2023 at 9:26 PM

- Ma kakva mirovina, ja bih to ukinula. Ja bih zabranila tu mirovinu. Ja ne znam što će ljudi u mirovini, hajde? Ma što ćeš kući da gledaš ove crne ratove, ovaj jad i sve - govori pjevačica. :*

Ukraden bi ukinula mirovinu, a priznaje: 'Pa ja sam najseksi uvijek. S time se rodiš...'
    Iako je u osmom desetljeću, obožavatelji joj često poručuju kako izgleda sjajno. Nazivaju je 'najseksi bakom Balkana', što joj je simpatično
    www.24sata.hr
  • Aktualno (vijesti)

• KultLicnosti
    • November 20, 2023 at 10:55 PM
    Parlamentarni izbori u rano proljeće? ‘Plenkoviću i HDZ-u to bi odgovaralo, kreće afera koja im može ozbiljno naštetiti‘
    U kalendaru superizborne 2024. godine parlamentarni izbori trebali bi biti održani koncem kolovoza ili do sredine rujna. No, gotovo nitko ne računa na taj…
    slobodnadalmacija.hr

' No, sada ponovno kreće afera svih afera u kojoj gotovo nema načina kako da se Andrej Plenković odvoji od onih koji će biti upleteni u nju. To je afera Agrokor. Pad optužnice i vještačenja u toj aferi nije samo problem USKOK-a, nego i vladajuće garniture koja je vodila proces do izvlaštenja Ivice Todorića“, napominje. '

• DJ is so hot, glazbom predvidjamo trendove

• KultLicnosti
    • November 17, 2023 at 6:09 PM

Čini mi se Rođače
    Da je standard pokvario ljude
    Jedu govna i sanjare

AZRA "Tko to tamo pjeva" LIVE SINJ 1987.
    Copyright /c/ azramusic
    youtu.be

• KultLicnosti
    • November 17, 2023 at 1:55 PM

Nije se niko dosjetio nista u ST nego se u Rivu i Zapadnu /Kerum/ obalu ulozilo skoro 200 mil kuna, zajedno sa onim komadom ispred Ex Ambasador. Sve ostalo je inercija uz svu promidžbu i rad na marketingu lokacije. Nije da se sjedilo na plaži i gledalo kako se val pjeni.

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• KultLicnosti
    • November 16, 2023 at 3:51 PM

Volumeni na Spanu su dosta lipi moglo bi se dat neku preliminarnu prognozu gdje letimo ?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt