Zar stvarno ima neko ko bi dao 560 !? Očuvane i bez tragova korištenja.
Nerazumijem se u numizmatiku, priznajem.
https://www.njuskalo.hr/numizmatika-novcanice/novcanice-500-eura-oglas-41618267
Zar stvarno ima neko ko bi dao 560 !? Očuvane i bez tragova korištenja.
Nerazumijem se u numizmatiku, priznajem.
https://www.njuskalo.hr/numizmatika-novcanice/novcanice-500-eura-oglas-41618267
A di su Marijana Puljak i njen mužić bili 91 , aaa ?
Ima municije al nema meta da prime metak. Zato ide u ponor.
Ugodan vikend svima, šta god ili koga slušali...
E da je znat Đi-pi-ti ju, na naborajno Mungerovo uvijekt treba spomenit još jedno univerzalno :
“Gospođo Holy recite mi, jel’ se može riba lovit online?” by Ž.K.
Mislim da u mnogim slučajevima tvrdoglavih podstanara pomogao gosp. Ray Donovan.
Most ce morat u koaliciju s tzv. lijevima, ako uopće ozbiljno žele vlast. Al nije im ni ovako loše. Možda se predomisle i opet .
Neznam jesam li što prosputio al gosn. I.T. nigdje ne spominje nikoga, niti da su oštećeni mirovinci, ni iko drugi, samo JA JA JA JAAA hahaha.
- Ma kakva mirovina, ja bih to ukinula. Ja bih zabranila tu mirovinu. Ja ne znam što će ljudi u mirovini, hajde? Ma što ćeš kući da gledaš ove crne ratove, ovaj jad i sve - govori pjevačica.
' No, sada ponovno kreće afera svih afera u kojoj gotovo nema načina kako da se Andrej Plenković odvoji od onih koji će biti upleteni u nju. To je afera Agrokor. Pad optužnice i vještačenja u toj aferi nije samo problem USKOK-a, nego i vladajuće garniture koja je vodila proces do izvlaštenja Ivice Todorića“, napominje. '
Čini mi se Rođače
Da je standard pokvario ljude
Jedu govna i sanjare
Nije se niko dosjetio nista u ST nego se u Rivu i Zapadnu /Kerum/ obalu ulozilo skoro 200 mil kuna, zajedno sa onim komadom ispred Ex Ambasador. Sve ostalo je inercija uz svu promidžbu i rad na marketingu lokacije. Nije da se sjedilo na plaži i gledalo kako se val pjeni.
Volumeni na Spanu su dosta lipi moglo bi se dat neku preliminarnu prognozu gdje letimo ?
https://www.24sata.hr/native-sadrzaj…rasnjost-945534
Prema procjenama agenata za nekretnine, povećana potražnja stranaca za stambenim prostorima na obali ponajviše je rezultat želje za drugim domom, koji je i dalje jeftiniji nego, primjerice, u Beču. Stranci, dakle, više cijene našu obalu zbog kvalitete života nego zato što žele uhvatiti priliku za iznajmljivanje i zaradu - iako ima i takvih.
Sve nas triba raselit i zamjenit ovako ili onako. Osim odabranih 200 Franjinih lordova .
Što bi vi kolega zabranili slobodno tržište ? Je li naše ljude itko natjerao da prodaju djedovinu ? Je li našima tko brani kupovati ?
Jesu li na Malti zabranili slobodno tržište?
Prema procjenama agenata za nekretnine, povećana potražnja stranaca za stambenim prostorima na obali ponajviše je rezultat želje za drugim domom, koji je i dalje jeftiniji nego, primjerice, u Beču. Stranci, dakle, više cijene našu obalu zbog kvalitete života nego zato što žele uhvatiti priliku za iznajmljivanje i zaradu - iako ima i takvih.
Sve nas triba raselit i zamjenit ovako ili onako. Osim odabranih 200 Franjinih lordova .
Turisti u Kaštela dolaze preko 110 godina. Sjever HR sigurno još i duže. Nemojmo pretvarat EU u Velikog brata bez kojeg neznamo šta je topla voda.
Uskoro Igor Tudor preuzima Napoli pa Anušić može njemu pomagat... Lova je značajno bolja.
Super Bero spasi nas
Edit: godine prolaze neke stvari uvijek ostaju
- Prije tri godine je dulje od 180 dana dug iznosio 250-300 milijuna kuna, a sada iznosi 600 milijuna. Kamate su 4-5% a bile su 0.5% do 0.7% i nama je neizdrživo. U srpnju smo slali bolnicama opomene za plaćanje, krajem kolovoza obavijestili smo Ministarstvo zdravstva da ćemo ići s opomenama pred ovrhu, ali nitko nije reagirao. Krajem rujna slali smo opomene pred ovrhu a Ministarstvu pet poziva za sastanak na ovu temu. Nitko ni na što nije reagirao - rekao nam je Jasminko Herceg,
Ma gle, naci ce sigurno neki Zakon koji kaze da je sve super. Ovo miriše kao priprema za neki novi namet/porez/doprinos. Neka. Stop stijenicama u stambenim zgradama! U nečioj priv. kući nemam primjedbi.