1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. KultLicnosti

Posts by KultLicnosti

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• KultLicnosti
    • December 7, 2023 at 5:59 PM
    Quote from jasko

Hrvatski Telekom i Crnogorski Telekom s Ericssonom Nikolom Teslom ugovorili suradnju u implementaciji Ericsson dual-mode 5G Core za 4G/5G jezgrenu mrežu Obavijesti izdavatelja - EHO (zse.hr)

I dana 7.12.'23 tržište je odgovorilo tako da su trgovane 33 dijone...

• Aktualno (vijesti)

• KultLicnosti
    • December 4, 2023 at 9:03 PM

- Lijepo je vidjeti da ljudi primijećuju ono što radimo u Podravci.

Nitko ništa ne može sam, pa je ova nagrada i za sve njih - poručila je. <3

Gospodarstvenica godine po izboru žirija je Martina Dalić, a gospodarski događaj ulazak Hrvatske u eurozonu
    Među gospodarstvenicima ove su godine nominirani Martina Dalić, Pavao Vujnovac, Gordan Kolak, Albert Gajšak te Vjekoslav Majetić
    www.vecernji.hr
  • Birtija

• KultLicnosti
    • December 1, 2023 at 9:48 PM

Zar stvarno ima neko ko bi dao 560 !? Očuvane i bez tragova korištenja. ^^

Nerazumijem se u numizmatiku, priznajem.

https://www.njuskalo.hr/numizmatika-novcanice/novcanice-500-eura-oglas-41618267

• Aktualno (vijesti)

• KultLicnosti
    • December 1, 2023 at 9:03 PM

A di su Marijana Puljak i njen mužić bili 91 , aaa ?

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• KultLicnosti
    • December 1, 2023 at 4:55 PM

Ima municije al nema meta da prime metak. Zato ide u ponor.

• Aktualno (vijesti)

• KultLicnosti
    • December 1, 2023 at 3:52 PM

Ugodan vikend svima, šta god ili koga slušali...

Karte za Prijović preprodaju se po suludim cijenama, a neki su čak organizirali i party bus!
    Aleksandra Prijović večeras održava svoj prvi od pet rasprodanih koncerata u Areni Zagreb. Ulaznice se preprodavaju po cijenama i do 500 eura za jednu, a…
    www.24sata.hr
  • Birtija

• KultLicnosti
    • November 29, 2023 at 9:34 PM

E da je znat Đi-pi-ti ju, na naborajno Mungerovo uvijekt treba spomenit još jedno univerzalno :

“Gospođo Holy recite mi, jel’ se može riba lovit online?” by Ž.K.

• Nekretnine opcenito u HR

• KultLicnosti
    • November 28, 2023 at 12:11 AM

Mislim da u mnogim slučajevima tvrdoglavih podstanara pomogao gosp. Ray Donovan.

• Politika - općenito

• KultLicnosti
    • November 28, 2023 at 12:08 AM

Most ce morat u koaliciju s tzv. lijevima, ako uopće ozbiljno žele vlast. Al nije im ni ovako loše. Možda se predomisle i opet .

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• KultLicnosti
    • November 23, 2023 at 5:05 PM

Ništa tiho i ponizno ? Budi uhljeb na sva zvona.

• AGROKOR

• KultLicnosti
    • November 22, 2023 at 7:21 PM

Neznam jesam li što prosputio al gosn. I.T. nigdje ne spominje nikoga, niti da su oštećeni mirovinci, ni iko drugi, samo JA JA JA JAAA hahaha.

• Aktualno (vijesti)

• KultLicnosti
    • November 21, 2023 at 9:26 PM

- Ma kakva mirovina, ja bih to ukinula. Ja bih zabranila tu mirovinu. Ja ne znam što će ljudi u mirovini, hajde? Ma što ćeš kući da gledaš ove crne ratove, ovaj jad i sve - govori pjevačica. :*

Ukraden bi ukinula mirovinu, a priznaje: 'Pa ja sam najseksi uvijek. S time se rodiš...'
    Iako je u osmom desetljeću, obožavatelji joj često poručuju kako izgleda sjajno. Nazivaju je 'najseksi bakom Balkana', što joj je simpatično
    www.24sata.hr
  • Aktualno (vijesti)

• KultLicnosti
    • November 20, 2023 at 10:55 PM
    Parlamentarni izbori u rano proljeće? ‘Plenkoviću i HDZ-u to bi odgovaralo, kreće afera koja im može ozbiljno naštetiti‘
    U kalendaru superizborne 2024. godine parlamentarni izbori trebali bi biti održani koncem kolovoza ili do sredine rujna. No, gotovo nitko ne računa na taj…
    slobodnadalmacija.hr

' No, sada ponovno kreće afera svih afera u kojoj gotovo nema načina kako da se Andrej Plenković odvoji od onih koji će biti upleteni u nju. To je afera Agrokor. Pad optužnice i vještačenja u toj aferi nije samo problem USKOK-a, nego i vladajuće garniture koja je vodila proces do izvlaštenja Ivice Todorića“, napominje. '

• DJ is so hot, glazbom predvidjamo trendove

• KultLicnosti
    • November 17, 2023 at 6:09 PM

Čini mi se Rođače
    Da je standard pokvario ljude
    Jedu govna i sanjare

AZRA "Tko to tamo pjeva" LIVE SINJ 1987.
    Copyright /c/ azramusic
    youtu.be

• KultLicnosti
    • November 17, 2023 at 1:55 PM

Nije se niko dosjetio nista u ST nego se u Rivu i Zapadnu /Kerum/ obalu ulozilo skoro 200 mil kuna, zajedno sa onim komadom ispred Ex Ambasador. Sve ostalo je inercija uz svu promidžbu i rad na marketingu lokacije. Nije da se sjedilo na plaži i gledalo kako se val pjeni.

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• KultLicnosti
    • November 16, 2023 at 3:51 PM

Volumeni na Spanu su dosta lipi moglo bi se dat neku preliminarnu prognozu gdje letimo ?

• KultLicnosti
    • November 16, 2023 at 10:43 AM
    Quote from Paulie
    Quote from KultLicnosti

https://www.24sata.hr/native-sadrzaj…rasnjost-945534

Prema procjenama agenata za nekretnine, povećana potražnja stranaca za stambenim prostorima na obali ponajviše je rezultat želje za drugim domom, koji je i dalje jeftiniji nego, primjerice, u Beču. Stranci, dakle, više cijene našu obalu zbog kvalitete života nego zato što žele uhvatiti priliku za iznajmljivanje i zaradu - iako ima i takvih.

Sve nas triba raselit i zamjenit ovako ili onako. Osim odabranih 200 Franjinih lordova .

Što bi vi kolega zabranili slobodno tržište ? Je li naše ljude itko natjerao da prodaju djedovinu ? Je li našima tko brani kupovati ?

Jesu li na Malti zabranili slobodno tržište?

• KultLicnosti
    • November 16, 2023 at 12:08 AM
    Svaku treću nekretninu na obali kupi stranac, a 'naš čovjek' povlači se u unutrašnjost
    Da domaće stanovništvo ne može parirati cijenama kuća i stanova, uvjerili su se svi koji su posljednjih godina otvorili oglasnik s nekretninama. Hoće li se to…
    www.24sata.hr

Prema procjenama agenata za nekretnine, povećana potražnja stranaca za stambenim prostorima na obali ponajviše je rezultat želje za drugim domom, koji je i dalje jeftiniji nego, primjerice, u Beču. Stranci, dakle, više cijene našu obalu zbog kvalitete života nego zato što žele uhvatiti priliku za iznajmljivanje i zaradu - iako ima i takvih.

Sve nas triba raselit i zamjenit ovako ili onako. Osim odabranih 200 Franjinih lordova .

• Aktualno (vijesti)

• KultLicnosti
    • November 15, 2023 at 10:42 AM
    Izložba „110 godina organiziranog turizma u Kaštelima“ u Londonu
    Muzej grada Kaštela u suradnji sa Turističkom zajednicom, srednjom školom Braća Radić i predstavnicima gradske uprave uključen je u organizaciju predstavljanja…
    www.kastela.hr

Turisti u Kaštela dolaze preko 110 godina. Sjever HR sigurno još i duže. Nemojmo pretvarat EU u Velikog brata bez kojeg neznamo šta je topla voda.

• Aktualno (vijesti)

• KultLicnosti
    • November 14, 2023 at 7:15 AM

Uskoro Igor Tudor preuzima Napoli pa Anušić može njemu pomagat... Lova je značajno bolja.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt