Hehe nema ništa doprinosa, a kad se polomiš na terenu liječi se u državnu bolnicu ? Kale legendo samo zabij Dinamu i briga me za sve drugo.

Hehe nema ništa doprinosa, a kad se polomiš na terenu liječi se u državnu bolnicu ? Kale legendo samo zabij Dinamu i briga me za sve drugo.
...za koji kaže i da bi takvo "vozilo moglo promijeniti način na koji se ljudi kreću gradovima" dodajući "da će se raditi o premium usluzi, što ne znači da će biti skupa ili otmjena".
Brave New World incoming!
Hmmm, da malo korigiram jedan komentar : umjesto da postane mali Beč, Zagreb postaje veliko Brčko.
Kazao je kako i sam odbija kupiti ako smatra da je nešto preskupo. “Takvih primjera je dosta – gdje sam vidio da su neke stvari porasle više nego duplo. Jednostavno neću kupiti. Time pošaljem poruku onima koji dižu cijene da postoji potražnja koja ne želi pristati na takve cijene.”
Hvala Srbima što nas čuvaju.
Kako će se naš novi ministar snaći u velikoj ulozi zivota?
70 nije malo, Jura sve najbolje ! 🍾
Ko voli nek izvoli, hvala lipa
Da nisu HR poduzetnici mahom škrtci i krvopije sigurno bi bilo manje iseljenih, svaka čast manjini koja pokušava bit dobar gospodarstvenik ali nemožeš protiv plime. Nece tu program jedne stranke puno promjenit problem je ipak dublji. Kazem naklon svima kojima nije cilj stvorit Alibabino bogatstvo u najkraćem roku preko leševa , al jednostavno neide dobro za zaposlenike. Točka.
Lakše je znat Dow Jones na 27.5.2024, nego ko će doći iza Putina, mislim da '99 nisu ni Ameri znali da im stiže Vladimir. Medvedev je zapažen medijski klaun koji ima svoju ulogu ,koju radi vrlo dobro.
Ovo je ok, njima se ne žuri, a HŽ nemože nego tako kako može, bez priše. Nek se bar penzici voze okolo, vide hrvatskih ljepota.
Full year of fighting has produced very little for Ukraine ...očekivano, osim za "stručnjake" sa HTV-a
Očito su samouvjereno procjenili da taoca nema u tunelima.
Izbori sve bliže bliže a ljutito korača glavosječa Andrej.
Glavosječa ja sam mali, ministara mi ne fali.
Jedan, dva, tri, broji sad ih ti !
“But on the Ukraine question in particular, everybody knows, everybody with a brain in their head, Jake, knows this was always going to end in negotiation,” Vance said. “The idea that Ukraine was going to throw Russia back to the 1991 border was preposterous; nobody actually believed it.”
Zašto je država dopustila apartmanizaciju višestambenih zgrada, koji je cilj? Da se zaradi na paušalnom porezu, koji od 2019. godine određuju gradovi i općine, u rasponu od 20 do 200 eura po krevetu godišnje. Dakle, država je omogućila prodaju mira stanara da bi se zaradilo koliko zaradi vlasnik apartmana za dan-dva. Štoviše, zbog te zarade uskratila je mogućnost mladim obiteljima da kupe stan po realnim cijenama, jer njihovu cijenu sada određuje rastuća potražnja za apartmanima. Zar je moguće da se toliko cijeni mir stanara i rješavanje stambenog pitanja mladih?⁷
Ne izgleda mi kao 'On', istina, al mi je nekako simpatično
Meni se čini da Nacisti 45 nisu zvali Montgomerya ili Dwighta Eisenhowera...
Ovo nije moguće, recimo u Splitu, ne ne