1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. KultLicnosti

Posts by KultLicnosti

• Birtija

• KultLicnosti
    • July 16, 2020 at 5:44 PM

Triba bit u igri jer bez obzira na ishod ako neko možda izgubi, dobit će vrijedno iskustvo na vlastitoj koži.;)

• DJ is so hot, glazbom predvidjamo trendove

• KultLicnosti
    • July 12, 2020 at 5:48 PM

Bit će sve dobro Nijemci nas još vole:

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• KultLicnosti
    • July 9, 2020 at 5:02 PM

Više je uzbuđenja u ljubavnom životu časne sestre nego na burzi. Do kada pitanje je sad.

• OPTE prodaja - kladionica

• KultLicnosti
    • July 6, 2020 at 7:40 PM

Uletio sam ziheraški u ovo i nije me strah ničega, al jedva čekam dramu pred kraj mjeseca! ^^

• Izbori 2020

• KultLicnosti
    • July 6, 2020 at 5:48 PM

A šta reći nakon svega..... HR izbori iznova potvrđuju novi (endemični) tip Štokholmskog sindroma: što me opelješe jače - to ih volim više ?

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• KultLicnosti
    • July 3, 2020 at 6:11 PM

Što je bilo sa CA, jeli išta odlučeno koliko se para baca u bunar? :rolleyes:

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…-treba-15002536

• PODR (Podravka d.d.)

• KultLicnosti
    • July 1, 2020 at 8:02 PM

Uprava Podravke donijela je odluku o isplati jednokratne nagrade zaposlenicima u iznosu od 1.000 kuna neto u znak zahvale za njihov doprinos ostvarenim rezultatima kompanije te izniman angažman uslijed epidemije koronavirusa.
    Tako će radnicima Podravke, uz uvećani regres do visine maksimalnog neoporezivog iznosa od 3.000 kuna neto, u srpnju biti isplaćena i ova dodatna nagrada.

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• KultLicnosti
    • June 29, 2020 at 9:53 PM

Glasat ću za listu koju ne vjerujem da može preći izborni prag u 10. jedinici, al baš me briga. Za ove "velikane" nemam razloga. Ode mi glas u bunar, vrlo vjerovatno. I što sad? Ionako nikakve promjene se nemogu dogoditi jer nema tako pokvarenog, sebičnog i jalnog svijeta u svemiru.

Ustvari, ja neznam jesu li Hrvati uopće narod ili samo gomila sujetnih egotripera koji slučajno govore isti jezik. 💩

• KultLicnosti
    • June 26, 2020 at 1:08 PM

Neznam što je tužnije.

Ovi što čekaju uskrsnuće ZSE ili

oni što čekaju uskrsnuće Hajduka.

• KultLicnosti
    • June 12, 2020 at 11:31 AM

Šta je ovo danas, jel se pojavila nova kuga i kolera ? Do kraja dana se poravna, mislim.

• INA (INA-INDUSTRIJA NAFTE d.d.)

• KultLicnosti
    • June 10, 2020 at 10:51 PM

Lipo su svi potopili ministra u Otvorenom, posebno Štern sa svojom idejom o antiugljik firmi. Ugodno veče. ^^

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• KultLicnosti
    • June 10, 2020 at 9:34 AM
    Quote from havi

https://zse.hr/userdocsimages…rUMGXnEFw==.pdf

poziv na glavnu skupstinu 20.07

28.07 zadnji dan za kupovinu

isplata 10.08

Očekivano ide 8kn divke. ❤️

• KultLicnosti
    • June 7, 2020 at 3:24 PM

Ma dajte, zamislite samo kako bi Vladu napali razni Ribići, Severi + sva sila ljevičarskih novinara, samo ideju da se ukine porez na kapitalnu dobit, a kamoli da se to provede?! Ko su ti sitni špekulatni na burzi uopće? :D:rolleyes:

• KultLicnosti
    • June 5, 2020 at 10:09 AM

Briga me ko štopa. Prolazi još jedan tjedan bez seksa, a puno se obećavalo.

• KultLicnosti
    • June 4, 2020 at 10:39 PM

Mislim da će turistička sezona biti iznad očekivanja, gledajući iza polovice sedmog mjeseca. Bit će para od EU, to je joker zovi. ALI

Problem će biti nemogućnost formiranja koalicije iza izbora, čak možda ponavljanje izbora. 😱

• KultLicnosti
    • June 4, 2020 at 1:54 PM

Slabo je danas, jako slabo.

Kao da je kolega Neo baniran i na ZSE? :/

• IGH (Institut IGH d.d.)

• KultLicnosti
    • May 29, 2020 at 11:35 PM

Otkako ja znam za burzu, IGH izaziva interes kao plavuša u minici na visokim štiklama. Kako to nije ovdje slučaj moje sive ćelije ne mogu obuhvatit misterij.

A stanje u projektiranju je godinama takvo da novopečene firmice ruše cijene, glođe se komadić mesa na kosti. Malo se poboljšalo zadnjih godina al sve je to slabo. Država slabo raspisuje natječaje, a općine i gradovi nemogu finanac. ništa ili jednostavno nema zemlje koja je donekle vlasnički čista ili ima puknutog PTSPovca vlasnika.

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• KultLicnosti
    • May 29, 2020 at 9:28 AM

Ništa novoga u pozivu za GS. Sve ide u zadržanu dobit sukladno diktatu HNB-a. Ali zato u 2021 očekujem masnu debelu divku.

https://zse.hr/userdocsimages…Arodv4Hxg==.pdf

• KultLicnosti
    • May 28, 2020 at 1:53 PM
    Quote from trgovac

Dolazi 10 milijardi Eura u Hrvatsku . Slušajte vijesti u 12 00 i nađite poveznicu .

Dolaze preko ovlaštenog posrednika u obliku ministarstava, agencija, županija itd. .💩

• KultLicnosti
    • May 27, 2020 at 8:12 PM
    Quote from gta1

Ako će ušpricati u gospodarstvo, onda je to dobra vijest.

Očekujem prvo sređivanje katastra i zemljišnika, definiranje kompletne granice pomorskog dobra, pa nogu u guzicu svim kilavim zaposlenicima navedenih institucija, pa onda možemo pričat dalje o muzičkim željama.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt