Više je uzbuđenja u ljubavnom životu časne sestre nego na burzi. Do kada pitanje je sad.
Posts by KultLicnosti
-
-
Uletio sam ziheraški u ovo i nije me strah ničega, al jedva čekam dramu pred kraj mjeseca!
-
A šta reći nakon svega..... HR izbori iznova potvrđuju novi (endemični) tip Štokholmskog sindroma: što me opelješe jače - to ih volim više ?
-
-
Uprava Podravke donijela je odluku o isplati jednokratne nagrade zaposlenicima u iznosu od 1.000 kuna neto u znak zahvale za njihov doprinos ostvarenim rezultatima kompanije te izniman angažman uslijed epidemije koronavirusa.
Tako će radnicima Podravke, uz uvećani regres do visine maksimalnog neoporezivog iznosa od 3.000 kuna neto, u srpnju biti isplaćena i ova dodatna nagrada. -
Glasat ću za listu koju ne vjerujem da može preći izborni prag u 10. jedinici, al baš me briga. Za ove "velikane" nemam razloga. Ode mi glas u bunar, vrlo vjerovatno. I što sad? Ionako nikakve promjene se nemogu dogoditi jer nema tako pokvarenog, sebičnog i jalnog svijeta u svemiru.
Ustvari, ja neznam jesu li Hrvati uopće narod ili samo gomila sujetnih egotripera koji slučajno govore isti jezik. 💩
-
Neznam što je tužnije.
Ovi što čekaju uskrsnuće ZSE ili
oni što čekaju uskrsnuće Hajduka.
-
Šta je ovo danas, jel se pojavila nova kuga i kolera ? Do kraja dana se poravna, mislim.
-
Lipo su svi potopili ministra u Otvorenom, posebno Štern sa svojom idejom o antiugljik firmi. Ugodno veče.
-
https://zse.hr/userdocsimages…rUMGXnEFw==.pdf
poziv na glavnu skupstinu 20.07
28.07 zadnji dan za kupovinu
isplata 10.08
Očekivano ide 8kn divke. ❤️
-
-
Briga me ko štopa. Prolazi još jedan tjedan bez seksa, a puno se obećavalo.
-
Mislim da će turistička sezona biti iznad očekivanja, gledajući iza polovice sedmog mjeseca. Bit će para od EU, to je joker zovi. ALI
Problem će biti nemogućnost formiranja koalicije iza izbora, čak možda ponavljanje izbora. 😱
-
Slabo je danas, jako slabo.
Kao da je kolega Neo baniran i na ZSE?
-
Otkako ja znam za burzu, IGH izaziva interes kao plavuša u minici na visokim štiklama. Kako to nije ovdje slučaj moje sive ćelije ne mogu obuhvatit misterij.
A stanje u projektiranju je godinama takvo da novopečene firmice ruše cijene, glođe se komadić mesa na kosti. Malo se poboljšalo zadnjih godina al sve je to slabo. Država slabo raspisuje natječaje, a općine i gradovi nemogu finanac. ništa ili jednostavno nema zemlje koja je donekle vlasnički čista ili ima puknutog PTSPovca vlasnika.
-
Ništa novoga u pozivu za GS. Sve ide u zadržanu dobit sukladno diktatu HNB-a. Ali zato u 2021 očekujem masnu debelu divku.
-
Dolazi 10 milijardi Eura u Hrvatsku . Slušajte vijesti u 12 00 i nađite poveznicu .
Dolaze preko ovlaštenog posrednika u obliku ministarstava, agencija, županija itd. .💩
-
-
A čini mi se da mirovinci živahno danas kupuju Zaba, Pbz i Ht.
-
Pa ljudi jeli to moguće da nam ipak oživi ZSE?!?! Evo postam ovdje jer neznam bolje misto.
– Naša poslovna politika uvijek je bila da stabilan rast i razvoj što manje vežemo uz izloženost prema financijskim institucijama.
Sada smo spremni za izlazak na burzu te u varijanti prodaje manjinskog udjela kroz IPO možemo prikupiti 150-200 milijuna eura za snažan investicijski ciklus.