Pa Trump je govno bio i ostao govno. Ništa me nemože iznenadit od njega i njegove familije spodoba. Ma doveo bi on milon samo da može, ali ipak nisu Ameri toliko glupi.
Posts by KultLicnosti
-
-
Trump je upravo dobio pedalu i od najvećeg "suučesnika" ahahaha.
Tako je to u demokraciji, nisi dobio glasove i nema više nikoga uz tebe.
To je igra na koju si pristao kad si ušao u utakmicu.
A sad čekamo poteze Bidena.

-
Zanima me kakvu ulogu je tu imao župan?
To je izgleda tipični kadrovik koji se seli sa jedne javne firmu u drugu, bez ikakve odgovornosti za učinjeno, dok se to ne promjeni, dok pravosuđe ne počne radit, nema nama naprijed. Kažu mnogi da je najveći problem privreda u RH, ja se neslažem. DORH + sudstvo su jad i čemer. A Nadan je dokazao da je sve stekao pošteno. Pljuccc
-
Nikakav obrat se neće dogodit, na temelju čega bi bio??? Naranča ide van a ubuduće se stari drugari McConell i Biden mogu puno više viđat. Mene zanima koga će sve još pomilovat Trump do 20 siječnja. 😄
-
Ko je radio domaći rad, taj zna da je bilo prekida isplate divke.
Krize dolaze i prolaze, ali povratak divke je garantiran i to lipi bokun.
Ja sam se povukao iz ZABE ljetos sa gubitkom, nije mi drago al šta se mora nije teško.
GODINA; DIVIDENDA; DIONICA; PRINOS
2009_____0,00___260,00___0,00
2010_____18,90__250,05___7,56
2011_____0,00___40,58____0,00
2012_____2,28___37,59____6,07
2013_____1,92___29,00____6,62
2014_____1,45___33,50____4,33
2015_____3,60___36,98____9,73
2016_____0,00___54,00____0,00
2017_____5,30___52,70____10,06
2018_____2,62___57,20____4,58
2019_____5,79___62,00____9,34
2020_____0,00___54,20____0,00
2021 ?
-
Prinosi su bezveze mjerilo. Čiji je veći.
Treba vodit bilancu u excelu koliko je točno ušlo na račun brokera a šta izašlo sa računa na žiro račun, što mi vrijedi neki broj na ekranu koji nisam pojeo i popio hahaha. 😄
-
Samo da je od 9,99 do 19,99. Ma mislim da iza izglasavanja ZEMa ide akceleracija cijelog posla a to je dok se okrenem i kažem keks.
-
Godina je za snimanje filmova nažalost.
Moj portfelj se valjao gore-dole sve do rujna. Od plusa 20% početkom godine, pa u minus 10%, pa oporavak početkom lipnja. Pokušavao trejdat usitno bez nekog uspjeha. Prisiljen uzet stvari u svoje ruke, upucao novi keš i nakon šopinga ipak kraj godine završio sa 10% u plusu.
-
Već sam razmišljao o problemu starih bolnica, pošto mi je građevina i struka. Moj zaključak je da u svim velikim HR gradovima bilo koja slobodna NEizgrađena lokacija već je "zabilježena" od nekog lokalnog developera i njegovog političkog sponzora za izgradnju stanova. 😑 Drugi problem je što nijedna Vlada, bar do sada, nije gurala to kao prioritet.
Definitivno suosjecanje s pogodjenima potresom.
I opet, ne mogu se izbjeci pitanja tipa zasto nasi ljudi zive u kucama koje potres tipa 5 po Richteru satare, i to u ZG, pa izginu, a vani piju kavu, pokupe fascikl s poda i to je to. Zasto su bolnice u ZG, pa i djecja, de facto vecinom austrougarske kasarne, stare ciglene stracare. Sve osim Rebra i Dubrave. Kad je zadnji put napravljena bolnica kod nas? Gdje je bolnica u Blatu?
Ali zato se za bandicevske smrdestine tipa spomenik domovini ima, koliko god treba. Bravo. Samo naprijed.
-
Sutra je lako moguća navala na građevinare, ovo tuge šta imamo još uvjek. Možda i Tehnika živne konačno.
-
Taj gospodin K.K. vrlo vjerovatno čita ovaj forum, kupi par sto komada pa navrati i guši se od smjeha.
-
I bakalar smo dočekali kupca nismo dočekali. Više nam sreće iduće godine.
-
Jako je zanimljiva firma i FI ali dionica kao da je pod bojkotom ulagača. Plaši me uzimat ovako nelikvidne dionice već ih imam drugih u portfelju.
-
Sad se treba zainatit pa mahnito kupovati, ali naravno prvi u redu kolege forumaši koji su spominjali cijenu uskoro od 20kn.

-
Za one koji su mislili da elektori neće potvrditi volju birača, kao da je to smiješna banana država, pa evo vam gospodo:
-
Idući tjedan ide rast kad se premijer konačno spusti iz potkrovlja a raketni rast burze kad on i Z. M. javno uštrcaju u vene cijepivo (ili bar placebo pssst) 🤫.
-
Ili je nešto info ipak izašlo van ili je skupa opsjena javnosti. 😆
-
Ne moze FGS ide u zatvaranje . Ulagatelji trebaju zaradu.tako to funkcionira.
Fala na info.
Upravo mi je kočnica za ulaganje nejasna vlasnička struktura, odnosno što se skriva iza Inspire, koje igre i igrači. I kad će počet rasprodavat da bi sebe namirili.
-
Taj dan je ukupno protrgovano 14.398 komada.
Inace ako ne znate tko je Kopsejak, malo proguglajte. Sa Aureus fondovima, ostvarivao je brutalne prinose. Covjek je duuugo na trzistu i zna znanje.
Šta to znači, da dignem najveći kredit koji mogu i da pokupujem koliko mogu? Ko je Krešo, svjetionik u tami? Bakić je isto kupovao naveliko dionica nekih firmi. 😆
-
Ovdje se mališani dioničari drže dosta hrabro, cijena je visoka, iako neznam što je podloga za to nakon bijega guru NB-a. Što će dalje Ivanović niko nezna, nevjerujem da će bit zadnji na barikadama i izginit.
Ugl sretno svima koji su ostali.