1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. KultLicnosti

Posts by KultLicnosti

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• KultLicnosti
    • January 5, 2021 at 4:18 PM

Stručnjaci složni o sramotnoj obnovi nakon rata: Nije moguće da se novi objekti ovako sruše, sigurno je rađeno mimo dozvola, netko mora odgovarati

Zanima me kakvu ulogu je tu imao župan?

To je izgleda tipični kadrovik koji se seli sa jedne javne firmu u drugu, bez ikakve odgovornosti za učinjeno, dok se to ne promjeni, dok pravosuđe ne počne radit, nema nama naprijed. Kažu mnogi da je najveći problem privreda u RH, ja se neslažem. DORH + sudstvo su jad i čemer. A Nadan je dokazao da je sve stekao pošteno. Pljuccc

• Američki predsjednički izbori 2020

• KultLicnosti
    • January 4, 2021 at 9:20 PM

Nikakav obrat se neće dogodit, na temelju čega bi bio??? Naranča ide van a ubuduće se stari drugari McConell i Biden mogu puno više viđat. Mene zanima koga će sve još pomilovat Trump do 20 siječnja. 😄

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• KultLicnosti
    • January 3, 2021 at 7:08 PM

Ko je radio domaći rad, taj zna da je bilo prekida isplate divke.

Krize dolaze i prolaze, ali povratak divke je garantiran i to lipi bokun.

Ja sam se povukao iz ZABE ljetos sa gubitkom, nije mi drago al šta se mora nije teško.

GODINA; DIVIDENDA; DIONICA; PRINOS

2009_____0,00___260,00___0,00

2010_____18,90__250,05___7,56

2011_____0,00___40,58____0,00

2012_____2,28___37,59____6,07

2013_____1,92___29,00____6,62

2014_____1,45___33,50____4,33

2015_____3,60___36,98____9,73

2016_____0,00___54,00____0,00

2017_____5,30___52,70____10,06

2018_____2,62___57,20____4,58

2019_____5,79___62,00____9,34

2020_____0,00___54,20____0,00

2021 ?

• Kolike prinose ostvarujemo

• KultLicnosti
    • January 1, 2021 at 5:19 PM

Prinosi su bezveze mjerilo. Čiji je veći.

Treba vodit bilancu u excelu koliko je točno ušlo na račun brokera a šta izašlo sa računa na žiro račun, što mi vrijedi neki broj na ekranu koji nisam pojeo i popio hahaha. 😄

• OPTE prodaja - kladionica

• KultLicnosti
    • December 31, 2020 at 2:43 PM

Samo da je od 9,99 do 19,99. Ma mislim da iza izglasavanja ZEMa ide akceleracija cijelog posla a to je dok se okrenem i kažem keks.

• Kolike prinose ostvarujemo

• KultLicnosti
    • December 31, 2020 at 9:37 AM

Godina je za snimanje filmova nažalost.

Moj portfelj se valjao gore-dole sve do rujna. Od plusa 20% početkom godine, pa u minus 10%, pa oporavak početkom lipnja. Pokušavao trejdat usitno bez nekog uspjeha. Prisiljen uzet stvari u svoje ruke, upucao novi keš i nakon šopinga ipak kraj godine završio sa 10% u plusu.

• Obnova nakon potresa u Zagrebu i Petrinji

• KultLicnosti
    • December 30, 2020 at 7:22 AM

Već sam razmišljao o problemu starih bolnica, pošto mi je građevina i struka. Moj zaključak je da u svim velikim HR gradovima bilo koja slobodna NEizgrađena lokacija već je "zabilježena" od nekog lokalnog developera i njegovog političkog sponzora za izgradnju stanova. 😑 Drugi problem je što nijedna Vlada, bar do sada, nije gurala to kao prioritet.

Quote from 5. Element

Definitivno suosjecanje s pogodjenima potresom.

I opet, ne mogu se izbjeci pitanja tipa zasto nasi ljudi zive u kucama koje potres tipa 5 po Richteru satare, i to u ZG, pa izginu, a vani piju kavu, pokupe fascikl s poda i to je to. Zasto su bolnice u ZG, pa i djecja, de facto vecinom austrougarske kasarne, stare ciglene stracare. Sve osim Rebra i Dubrave. Kad je zadnji put napravljena bolnica kod nas? Gdje je bolnica u Blatu?

Ali zato se za bandicevske smrdestine tipa spomenik domovini ima, koliko god treba. Bravo. Samo naprijed.

• Obnova nakon potresa u Zagrebu i Petrinji

• KultLicnosti
    • December 29, 2020 at 7:53 PM

Sutra je lako moguća navala na građevinare, ovo tuge šta imamo još uvjek. Možda i Tehnika živne konačno.

• KultLicnosti
    • December 28, 2020 at 10:10 PM

Taj gospodin K.K. vrlo vjerovatno čita ovaj forum, kupi par sto komada pa navrati i guši se od smjeha.

• KultLicnosti
    • December 23, 2020 at 9:30 PM

I bakalar smo dočekali kupca nismo dočekali. Više nam sreće iduće godine.

• JDOS (ADRIATIC OSIGURANJE d.d.)

• KultLicnosti
    • December 22, 2020 at 11:59 AM

Jako je zanimljiva firma i FI ali dionica kao da je pod bojkotom ulagača. Plaši me uzimat ovako nelikvidne dionice već ih imam drugih u portfelju.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• KultLicnosti
    • December 15, 2020 at 10:51 AM

Sad se treba zainatit pa mahnito kupovati, ali naravno prvi u redu kolege forumaši koji su spominjali cijenu uskoro od 20kn. 8)

• Američki predsjednički izbori 2020

• KultLicnosti
    • December 15, 2020 at 12:16 AM

Za one koji su mislili da elektori neće potvrditi volju birača, kao da je to smiješna banana država, pa evo vam gospodo:

Elektori potvrdili Bidenovu pobjedu

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• KultLicnosti
    • December 11, 2020 at 4:28 PM

Idući tjedan ide rast kad se premijer konačno spusti iz potkrovlja a raketni rast burze kad on i Z. M. javno uštrcaju u vene cijepivo (ili bar placebo pssst) 🤫.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• KultLicnosti
    • December 2, 2020 at 10:25 PM

Ili je nešto info ipak izašlo van ili je skupa opsjena javnosti. 😆

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• KultLicnosti
    • December 1, 2020 at 7:14 PM
    Quote from Zvonar

Ne moze FGS ide u zatvaranje . Ulagatelji trebaju zaradu.tako to funkcionira.

Fala na info.

Upravo mi je kočnica za ulaganje nejasna vlasnička struktura, odnosno što se skriva iza Inspire, koje igre i igrači. I kad će počet rasprodavat da bi sebe namirili.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• KultLicnosti
    • November 28, 2020 at 11:52 AM
    Quote from LeoNT

Taj dan je ukupno protrgovano 14.398 komada.

Inace ako ne znate tko je Kopsejak, malo proguglajte. Sa Aureus fondovima, ostvarivao je brutalne prinose. Covjek je duuugo na trzistu i zna znanje.

Šta to znači, da dignem najveći kredit koji mogu i da pokupujem koliko mogu? Ko je Krešo, svjetionik u tami? Bakić je isto kupovao naveliko dionica nekih firmi. 😆

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• KultLicnosti
    • November 25, 2020 at 10:17 AM

Ovdje se mališani dioničari drže dosta hrabro, cijena je visoka, iako neznam što je podloga za to nakon bijega guru NB-a. Što će dalje Ivanović niko nezna, nevjerujem da će bit zadnji na barikadama i izginit.

Ugl sretno svima koji su ostali.

• PODR (Podravka d.d.)

• KultLicnosti
    • November 20, 2020 at 10:07 PM

Uh. Ako to bude još će prodavat priču o veledomoljubnom potezu 1 klase.

Ne želim nikad biti u poziciji da se pitam hoće li firma gdje imam dionice pucat sebi u nogu -jer je politika tako naredila. =O

Quote from Milo

Hoće li podravka ipak preuzeti ledo?

• Što smo danas tržili

• KultLicnosti
    • November 19, 2020 at 6:23 PM

Izašao sa malim minusom iz DDJH.

Tu se stvarno više nezna tko se sa kim, a da mi nešto uleti nepozvano, bojim se da su šanse povelike.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt