KAKO doznaje Index, nova predsjednica uprave Podravke bit će Martina Dalić, bivša potpredsjednica vlade koja je dala ostavku zbog afere Borg.
Indexu je to potvrdio izvor dobro upućen u zbivanja u Podravci.
"Za rizničara Sir Oliver!!"
KAKO doznaje Index, nova predsjednica uprave Podravke bit će Martina Dalić, bivša potpredsjednica vlade koja je dala ostavku zbog afere Borg.
Indexu je to potvrdio izvor dobro upućen u zbivanja u Podravci.
"Za rizničara Sir Oliver!!"
Mislim da je zlato nezgodno kupovat u ovom trenu, ako se uzima za dugoročno tj +10 god. Cijena je otišla u oblake. Nevidim nikakvu industrijsku podlogu u ovom rastu cijene. Previše je u toj priči KP Kine.
Zapamtite da 17.veljače počinje Korizma. A naša mala se još nije udala.
Stvari idu nabolje, nemože brzo koliko hoćeš ali ako pogodi lijepo vrijeme za Uskrs eto nam mala invazija turista. Čudi me da nam burza ne raste i jače, možda se osluškuje sa previše straha stanje preko velike bare.
Bravo Baiden za odluke o Pariškom sporazumu i nakaznom novom naftovodu iz Alberte.
Ne prihvaćam priču da smo mi (čovječanstvo) osuđeni na ugljik, u ime kojeg treba izbušit i uništit što god.
Ne prihvaćam priču da smo mi nesposobni postepeno preći na nove izvore energije.
Dosta je bilo bijednog omalovažavanja znanosti i svih posljedica klimatskih promjena.
A gospoda sa zmijom u džepu koja cvile kad plaćaju gorivo nek si uzmu normabel.
ZSE je negdje na optimism, sa tendencijom prema gore. Excitment kada kafiće i kladionice otvore.
Otišao a da nije stao pred pobjednika, stisnuo mu ruku i rekao čestitam.
Siguran sam da ga obožavatelji još malčice više zbog toga obožavaju.
Zato jer vide odraz sebe u njemu, ko u najskupljem ogledalu.
Nadam se da u Bijeloj kući nefali koja slika ili beštek.
Pala ostavka predsjednice NO:
Možda je gosp. Netko načuo bude dividende ove god, a kad jednu god preskoče uvijek ide slasna divka.
Razvoj događaja zasad očekivan, treba tek vidjet što će biti do 20.oga. Sve karte su na stolu, psihaša s oružjem koliko vam drago. Samo, gdje su ti ugledni veleanalitičari koji su trebali predvidjeti političku nestabilnost u USA?
FBI: Naoružana skupina prijeti pobunom u svim američkim državama
Može se reć da je sigurno krvoproliće i anarhija, u kolikom obimu neznam.
Potpuno politički motivirano i usmjereno od psihopata u Bijeloj kući.
Jučer u banana državama, sutra i u USA.
Edit: 17 siječnja, ne veljače
Pratim medije, Face i ostalo i vidim da se pojavljuju nova huškanja Trump-kulta na nerede 17 veljače, oružani napad na Capitol i na upravna sjedišta svih saveznih država. Huškanja koja se "ne mogu" zaustaviti i prevenirat, a vjerujem da će se to pokazat vrlo brzo kroz godinu, jer svi dupelisci koje je tRump stavio na mjesta šefova agencija i obavještajnih službi neće uradit ništa da to zaustave. Osim toga nisu ultradesničari vanzemaljci, oni rade po svim službama na nižim/srednjim/visokim radnim mjestima, gdje opet sjedi gomila ljutih average-joe bijelaca.
SAD je fascinantna. Svi koji imaju oči znaju da tamo postoje i ultraliberali koji bi ženili muškarca/ženu s konjem i KKK i Oath Keepersi i 1001 religija/sekta i godinama je to sve trajalo i činilo se -podnose jedni druge. Oath Keepers i slični nisu ništa novog za SAD ali ovaj put se čini da kulminacija dolazi. Zemlja naoružana do zuba, sve legalno naravno, gomila ravnozemljaša i ekstremista sa teorijama zavjere, gomila rasista koji žele veća prava nego im ustav daje i predsjednik koji ih ohrabruje svaki dan. Iako su Ameri sami sebi prostrli krevet i sami će leć u njega, bojim se da će zaljuljat planetu koja po mom mišljenju nije spremna za multipolaran svijet, niti će ikada to biti, osim u nekim glavama grijača fotelja na sveučilištima.
U najmanju ruku DC treba bit potpuno zatvoren 5 dana prije inauguracije.
Mislim da će još rast bar ovu godinu i svi će pisat (svaka čast iznimkama) da su u plusu , kad počne padat onda će svi pisat da u cashu i da su izašli navrime.
HAC neće nikad bit privatiziran, prije će se srušit EU i USA. Djelomična privatizacija po ključu da mirovinski fondovi uzmu manjinski dio i da šutke sekundiraju nepotizmu i korupciji nadam se da nećemo gledat.
HEP je već podjeljen na firme, vjerovatno bi po segmentima išla, ako bi išla.
Ako se proda optima, i zaba dobije svoj dio, koji nije mali.Da li postoji mogućnost isplate dividende?
Gosp. Vujčić ti može odgovorit: info@hnb.hr
Pa Trump je govno bio i ostao govno. Ništa me nemože iznenadit od njega i njegove familije spodoba. Ma doveo bi on milon samo da može, ali ipak nisu Ameri toliko glupi.
Trump je upravo dobio pedalu i od najvećeg "suučesnika" ahahaha.
Tako je to u demokraciji, nisi dobio glasove i nema više nikoga uz tebe.
To je igra na koju si pristao kad si ušao u utakmicu.
A sad čekamo poteze Bidena.