Posts by KultLicnosti
-
-
Zapamtite da 17.veljače počinje Korizma. A naša mala se još nije udala.
-
Stvari idu nabolje, nemože brzo koliko hoćeš ali ako pogodi lijepo vrijeme za Uskrs eto nam mala invazija turista. Čudi me da nam burza ne raste i jače, možda se osluškuje sa previše straha stanje preko velike bare.
-
Bravo Baiden za odluke o Pariškom sporazumu i nakaznom novom naftovodu iz Alberte.
Ne prihvaćam priču da smo mi (čovječanstvo) osuđeni na ugljik, u ime kojeg treba izbušit i uništit što god.
Ne prihvaćam priču da smo mi nesposobni postepeno preći na nove izvore energije.
Dosta je bilo bijednog omalovažavanja znanosti i svih posljedica klimatskih promjena.
A gospoda sa zmijom u džepu koja cvile kad plaćaju gorivo nek si uzmu normabel.
-
ZSE je negdje na optimism, sa tendencijom prema gore. Excitment kada kafiće i kladionice otvore.
-
Otišao a da nije stao pred pobjednika, stisnuo mu ruku i rekao čestitam.
Siguran sam da ga obožavatelji još malčice više zbog toga obožavaju.
Zato jer vide odraz sebe u njemu, ko u najskupljem ogledalu.
Nadam se da u Bijeloj kući nefali koja slika ili beštek.
-
Pala ostavka predsjednice NO:
-
Možda je gosp. Netko načuo bude dividende ove god, a kad jednu god preskoče uvijek ide slasna divka.
-
Razvoj događaja zasad očekivan, treba tek vidjet što će biti do 20.oga. Sve karte su na stolu, psihaša s oružjem koliko vam drago. Samo, gdje su ti ugledni veleanalitičari koji su trebali predvidjeti političku nestabilnost u USA?
-
-
FBI: Naoružana skupina prijeti pobunom u svim američkim državama
Može se reć da je sigurno krvoproliće i anarhija, u kolikom obimu neznam.
Potpuno politički motivirano i usmjereno od psihopata u Bijeloj kući.
Jučer u banana državama, sutra i u USA.
-
Edit: 17 siječnja, ne veljače
-
Pratim medije, Face i ostalo i vidim da se pojavljuju nova huškanja Trump-kulta na nerede 17 veljače, oružani napad na Capitol i na upravna sjedišta svih saveznih država. Huškanja koja se "ne mogu" zaustaviti i prevenirat, a vjerujem da će se to pokazat vrlo brzo kroz godinu, jer svi dupelisci koje je tRump stavio na mjesta šefova agencija i obavještajnih službi neće uradit ništa da to zaustave. Osim toga nisu ultradesničari vanzemaljci, oni rade po svim službama na nižim/srednjim/visokim radnim mjestima, gdje opet sjedi gomila ljutih average-joe bijelaca.
SAD je fascinantna. Svi koji imaju oči znaju da tamo postoje i ultraliberali koji bi ženili muškarca/ženu s konjem i KKK i Oath Keepersi i 1001 religija/sekta i godinama je to sve trajalo i činilo se -podnose jedni druge. Oath Keepers i slični nisu ništa novog za SAD ali ovaj put se čini da kulminacija dolazi. Zemlja naoružana do zuba, sve legalno naravno, gomila ravnozemljaša i ekstremista sa teorijama zavjere, gomila rasista koji žele veća prava nego im ustav daje i predsjednik koji ih ohrabruje svaki dan. Iako su Ameri sami sebi prostrli krevet i sami će leć u njega, bojim se da će zaljuljat planetu koja po mom mišljenju nije spremna za multipolaran svijet, niti će ikada to biti, osim u nekim glavama grijača fotelja na sveučilištima.
U najmanju ruku DC treba bit potpuno zatvoren 5 dana prije inauguracije.
-
Mislim da će još rast bar ovu godinu i svi će pisat (svaka čast iznimkama) da su u plusu , kad počne padat onda će svi pisat da u cashu i da su izašli navrime.
-
HAC neće nikad bit privatiziran, prije će se srušit EU i USA. Djelomična privatizacija po ključu da mirovinski fondovi uzmu manjinski dio i da šutke sekundiraju nepotizmu i korupciji nadam se da nećemo gledat.
HEP je već podjeljen na firme, vjerovatno bi po segmentima išla, ako bi išla.
-
Ako se proda optima, i zaba dobije svoj dio, koji nije mali.Da li postoji mogućnost isplate dividende?
Gosp. Vujčić ti može odgovorit: info@hnb.hr
-
Pa Trump je govno bio i ostao govno. Ništa me nemože iznenadit od njega i njegove familije spodoba. Ma doveo bi on milon samo da može, ali ipak nisu Ameri toliko glupi.
-
Trump je upravo dobio pedalu i od najvećeg "suučesnika" ahahaha.
Tako je to u demokraciji, nisi dobio glasove i nema više nikoga uz tebe.
To je igra na koju si pristao kad si ušao u utakmicu.
A sad čekamo poteze Bidena.
-
Zanima me kakvu ulogu je tu imao župan?
To je izgleda tipični kadrovik koji se seli sa jedne javne firmu u drugu, bez ikakve odgovornosti za učinjeno, dok se to ne promjeni, dok pravosuđe ne počne radit, nema nama naprijed. Kažu mnogi da je najveći problem privreda u RH, ja se neslažem. DORH + sudstvo su jad i čemer. A Nadan je dokazao da je sve stekao pošteno. Pljuccc
-
Nikakav obrat se neće dogodit, na temelju čega bi bio??? Naranča ide van a ubuduće se stari drugari McConell i Biden mogu puno više viđat. Mene zanima koga će sve još pomilovat Trump do 20 siječnja. 😄