Najave virusa 5G i evo ga (opet ) 1.700,00 kn.
Koliko se može vidit na mojedionice na najvisim razinama u posljednjih 10 godina! Čuda da se dese.
Najave virusa 5G i evo ga (opet ) 1.700,00 kn.
Koliko se može vidit na mojedionice na najvisim razinama u posljednjih 10 godina! Čuda da se dese.
Čestitke Zagrebčanci, zbilja HNL nikad jači nego ove godine.
Je malo čudna 3 autogola, al otom potom.
Ide ide cjepivo, bit će nešto taman za
Pa tako to ide sa dionicama koje fondaši ne ljube. Ponekad treba bit autist na burzi. Do nothing. Razloga za brigu nema.
Ovdje izgleda smišljeno izazivanje panike. Dosad nije izašlo NIŠTA o cijeni i pregovorima, vjerujem da i neće do kraja, samo nekoliko ljudi zna šta je dogovoreno i kako priča završava.
Pa s obzirom da je Covid poremetio mnoge planove, možemo samo očekivati da će iza ovoga bit još više krađa, više davanja mita i korupcije, više traženja mita i trgovine političkim utjecajem, još više nakaradnih urbanistički planova da se nadoknade sušne godine i traume.
I tako će to ići sve dok su sankcije male ili nepostojeće.
Display Morekolege, jedan mozda.. mislim opet cete rec da buncam.. ALI.. zanimljiv podatak
zgrada Nove TV tj. UGa je gotova u srpnju 2021. - gradi Tehnika ( nije bitna Tehnika bitno je kad je gotovo , https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…BNMT4mgyA__.pdf
dakle dovršetak lipanj 2021..
Zakon je u srpnju..
a rok 10.07.2021?
slučajnost ili?
Neznam jel slučajno, ali znam da su projekti više manje jad i tuga, prvenstveno zato šta menađerčići pijavice koji su zaduženi od investitora, gledaju nać najjeftiniju firmu a ne na kvalitet. Onda takva defektna dokumentacija dođe u izvođenje i pojavi se 100 problema. Pa se kasni, pa se rokovi probijaju. Tako da kolega ipak provjerite u kojoj je fazi to gradilište, pa nam ljubazno javite ovdje.
Ukratko ministrica na N1 najavila usvajanje zakona do ljeta i dozvolu vertikalne integracije😀
Ljubim te u čelo!
Prije nekog vremena sam radio na dijelu dokumentacije za izgradnju i popravke na DTK mreži, i znam kako je zeznuta i spora procedura što subjektivno zbog birokracije, a što objektivno zbog nereda koji se taloži već desetljećima. Moram polazit od toga da je United grupa ozbiljna firma i oni nemaju izbora nego MORAJU kupiti Optimu i svu pripadajuću infrastrukturu u EKI kanalizaciji. Zašto kupuje Krešo i zašto prodaje Ana ili Sanja, Ivana su po meni sporedne stvari u ovoj priči. Svima i sebi želim najveću moguću cijenu a to neće bit bijedni 1 ojro.
Pa politika u Hrvata radi samo i jedino na kontroli tokova novca prema odabranima. Ničem drugom. Niko nije uopće pokušavao ozbiljno reformu u ovih 30+ godina osim prije ulaza u EU. Nije za nas država...
https://www.index.hr/vijesti/clanak…vi/2265832.aspx
Super nam se piše
Imamo Hrvatsku!
(Bar smo drugi na svijetu)
Država treba izbacit ove drogerije iz postupka nabavke lijekova i sama obavljati kupnju od proizvođača, odma u startu će sve biti 30% jeftinije. Radi se o najobičnijim povlaštenim parazitima koji uzimaju proviziju na tuđom jadu i nevolji, a ponašaju se kao da su bogom dani. Vrijeme je da im netko kaže da su suvišni, što realno i jesu.!
Da i obavezno tu firmu izlistat na New york burzi. Hrvatske željeznice. Hrvatske šume. Hrvatske ceste. Hrvatske vode. Hrvatske Veledrogerije.
Neka idu svi u 3pm.
Iako, uvijek se može odluka o divki promjenit.
Neznam ko mi draži u zadnje vrijeme, UG ili bombarder Zoki. Utrka je neizvjesna. Ali pare će presudit.