Još 8 dana i 7 noći
Posts by KultLicnosti
-
-
Ma ovo je za dočekat ih u noći i dobro izbubat bokserima, eto pa nek me banira.
PS nemam još od prošle god. Dlkv. Fuj.
-
Gdje se nebi dvoje prekrcanih džepova $¥€£ dogovorilo. Ili troje. Ali ako je jedan praznih džepova onda stat i mislit se.
-
Max dušebrižnika na m2 a sve isto kao prije. Što više zlogukih proroka po forumima to je volim jače.
-
Sutra bude vesel dan, dospijeće duga Opte + skupština Dlkv.
-
Kao građanin grada Splita sam oduševljen sa vijesti, kao dioničar nešto manje. Win win.
Neznam kako su to prikazivali ali jasno je odavno da je ta naplata bila izvjesna kao gol Livakovića u finalu EP... Mislim da je svako drugo prikazivanje obmana.
-
Kramarića izbacit naglavu, a Dalić ziheraš kao i obično, najjača imena u sastavu nema veze ko je imao kakavu sezonu.
dragi, ima igrača koji su imali skroz pristojne sezone u jakim ligama, a nisu na popisu (Transfermarkt je čudo jedno, kakve se statistike sve tamo mogu iskopat).
al bitno da je silenzio stampa na kritike "plivača" Gvardiola.
Gazda još uvik svih čvrsto drži za cojones, a ne smi napustit Domovinu
Nisi očito čuo Sušeca juniora da hvali Gvardiola kako dobro igra sa toliko malo godina?
Mislim da Dalić ima nepisan sporazum sa glavnim igračima da se nemože lako izać kad se uđe u prvih 11, nevezano za nesuvislosti oko Gvardiola.
-
Kramarića izbacit naglavu, a Dalić ziheraš kao i obično, najjača imena u sastavu nema veze ko je imao kakavu sezonu.
-
Skoro svaki dan refresh da neće možda spomenuti novi zakon na twitteru Ministarstva kulture i medija. Bolje da ja tražim vodu u Sahari.
Inače je tamo chillout, same obljetnice, prigode, pa uručivanje nagrada, posjet Briselu... Samo opušteno.
-
U kojem ste vi to fantasy filmu bbkk0000.?
Vi i slični koji love duhove prošlosti ste jedan od razlog zašto se ovdje ništa ne mjenja. Dakle godine 2021, to bi bilo 30 god iza one države kojoj nećemo izreći ime, Božji narod Hrvati potlačeni, sve više manje kriv jugomentalitet, pa potmci (valjda) udbe koji urotuju, pa onda red hvalisanja katoličke crkve... Veselo je na vašim okupljanjima Opus deia i čega sve ne, to bi trebali snimit i stavite nam da se smijemo, barem nama izvan tih kružoka.
I daj budite bar jednom iskreni i recite da želite Bozanića ili nekog biskupa za premijera.
-
Malo da se tema potpali, bez malicioznih konotacija
-
Hoće li danas 2001 odiseja u svemiru na Crobiju?
-
Ko je radio domaći rad, taj zna da je bilo prekida isplate divke.
Krize dolaze i prolaze, ali povratak divke je garantiran i to lipi bokun.
Ja sam se povukao iz ZABE ljetos sa gubitkom, nije mi drago al šta se mora nije teško.
GODINA; DIVIDENDA; DIONICA; PRINOS
2009_____0,00___260,00___0,00
2010_____18,90__250,05___7,56
2011_____0,00___40,58____0,00
2012_____2,28___37,59____6,07
2013_____1,92___29,00____6,62
2014_____1,45___33,50____4,33
2015_____3,60___36,98____9,73
2016_____0,00___54,00____0,00
2017_____5,30___52,70____10,06
2018_____2,62___57,20____4,58
2019_____5,79___62,00____9,34
2020_____0,00___54,20____0,00
2021 ?
-
-
Čujem poznati glas iz Međugorja kako viče: Aaaajjmoooo! Konačno.
-
Danas:
Švicarska - Wales
Danska - Finska
Rusija - Belgija
Da vidim prognoze... 🙂
1
1X
2, mislim uvjerljivo
-
Kolika će mu bit plaća i bonusi?
-
Bit će neka objava danas, to mi kaže moje šesto čulo
-
Početkom 2023. godine, točnije 1. siječnja, Hrvatska planira uvesti euro
Neću moć plaćat ražnjiće u Mostaru kunama.
-
Ask po kojim cijenama?
A naše burekđije i dalje guraju dole.