Obrana Spartanaca na 5.00 drži
Posts by KultLicnosti
-
-
Čeka se tsunami iskrcavanje, razočarenje je prisutno
-
Netreba ni sumnjat u baš sve i svakoga, mislim da treba(mo) svakao poslat opširan e-mail(ove) @ Ante Žigman, znali on koga je pustio u svoj kokošinjac.
-
A gdje su oni što su vikali da nemože ispod 10kn, jer banaka NIKAD ne gubi, a?
-
Dotukao nas je KK svojim istresanjem...😑
KK je vrlo vjerojatno na forumu, stil je prepoznatljiv
-
Zašto cijena ovoliko pada unazad 10 dana?
-
Čime se vi zamarate, kladio bi se da će UG ponudit 5,34 i hladno reć da je to točan izračun.
-
Šta drugo reći...
-
Ajde budimo ozbiljni, ako je javno rečeno da zakon tj. članak, nije u skladu sa pravnom tečevinom EU, da će se izmjenit, onda sigurno neće odjednom Plenky ići glumiti Orbana.
-
I dalje mislim da je A1 ispao najveći tragičar. Em nisu kupili Optimu (ne vjerujem da nisu htjeli), em će dobiti siću za svojih milijun i kusur dionica.
Meni ovo izgleda politički dirigiranje da se UG nasilu ubaci kao treći igrač na tržištu, bez obzira šta ministrica pričala o pristiscima prema izmjenama ZEM, njoj tek ne vjerujem, više vjerujem Huljiću kako ju je oslikao u NU2. A A1 nije ni smio kupit Opte.
-
Gdje će cijena opte u ponedjeljak?
Molim samo ozbiljne odgovare.
-
Kakav debakl!!
A kome ja onda Hanžekovićka uvalila po onoj cijeni??!
PS zaradio za tri jumbo pizze
-
Eee pisao sam i osjećao sam nešto u zrakuuu ovih dana
-
Znači nude skoro 30% vlasništva? A kakva je to ekipa Dujmović i co. , neki novi klinci ili menađeri balkanskog usmjerenja?
-
Sutra u ovo vrijeme, koja je prognoza?
-
-
A zašto bi Telemach htio emitirat N1 baš pod svaku cijenu? Po meni će prije sami ugasiti N1.
-
nema trgovine, malo trgovine.. tu i tam netko prospe po BIDu ko izgubi zivce i vjeru....
no hajde vise.. meni se iskreno vise ne ceka..... propustam hrpu drugih prilika vani.
Zar i ti Brute?
Kuda vani, na nyse?
-
-
Nakon nekog vremena nije ni potrebno gledati temu, znaš kako ko diše, koje mokre snove ima i dali je imao dovoljno pažnje u djetinjstvu.