Očekivana vijest, bilo je pitanje trenutka.
Neznam što je bolje.
a) To što ćemo dobit vrhunsku divku.
b) Ili što katastrofičar kolega Paulie (potajice) umire u zavisti.
Ma, ipak točka a).
Očekivana vijest, bilo je pitanje trenutka.
Neznam što je bolje.
a) To što ćemo dobit vrhunsku divku.
b) Ili što katastrofičar kolega Paulie (potajice) umire u zavisti.
Ma, ipak točka a).
Činjenica je da bit mini-mali dioničar, a ovdje je to 99% foruma, znači da neznaš s kime spavaš u krevetu.
Nešto si čitao u novine, nešto čuo u frizerke i na pjaci. Čitao si vjerojatno Nea i Zločestu.
E zato veleposjednici betona imaju mir i mjesto za roštilj. A mir im nemože niko platiti.
HR je vrlo heterogena država sa regijama skrojenim povijesnim uraganima, nesrećama, trulim kompromisima od strane raznih spodoba, pardon osloboditelja. Neznam što će bit sa cijenama u ZG ili OS ali u Dalmatinskom priobalju cijene neće bit ni za bolji hrvatski džep nikad a možda ni iza nikad, dok smo god mi u EU u ovakvom sustavu. Po pisanju mnogih ovdje vidim da nisu svjesni što mi imamo u rukama. Koliko naroda i narodnosti tu obalu gleda kao BOGA... Pa neće ni istočni susjedi prekodrinski ostat tu gdje jesu vjećno, a kad oni krenu heeee, bar stariji znaju koliko je srpskih vikendica po Visu bilo. Nek se neljute Slavonci, ali nije kupio kuću Gari Kasparov u Našice ili Požegi, nego u Brela. A bome ni Džeko nije došao u Gospić.
Nekome ko na život gleda ko na račun dobiti i gubitka sve je to super ali ako niste u toj sekti onda nevirujem da vam je drago što se pomalo prazne kuće, ulice, pa skoro i četvrti na najatraktivnijim mjestima. Očekujem za nekoliko godina javne pozive da se više nedozvoli kupovima nekretnine nikome ko nema hrvatsko državljanstvo.
Ne politika neće omogućit takvo okruženje da se razvijaju Rimac-firme sa proizvodim za kojim se tuče svijet, koje će onda punit džepove Hrvackih radnika.
Ali zato neće stajat najezda na nekretnina od Rusa do Njemaca i ex-yu braće itd.
Pozdravlja vas sve defetist.
Podaci Fine pokazuju da su najveće prihode u 2020. ostvarili Medika (3,9 milijardi kuna), Phoenix Farmacija (2,3 milijarde kuna) te Medical Intertrade i Oktal Pharma sa po 2 milijarde kuna prihoda. Navedena društva zajedno ostvaruju više od 10 milijardi kuna ili 63,1 posto ukupnih prihoda promatrane djelatnost, ističu iz Fine.
E da i ova druga dva igrača izađu na burzu jedna mi je od novogodišnjih želja.
Ovisno koliko su žedni u Unicreditu toliko se toči Divke. Ja procjenjujem da su prohodali kroz Saharu.
part 2 show must go on
Nije mi drago
Al njegova kuća njegova pravila
Inače nebih išao u DU u lito iz principa
Sad vidim nije objavljeno:
ECB decides not to extend dividend recommendation beyond September 2021
“Instead, supervisors will assess the capital and distribution plans of each bank as part of the regular supervisory process.”
Ko je kupio dobro je kupio, kupovat dionu na ovoj cijeni je hazard čekaš što će prije vanjski ili unutarnji šok, bear market ili Bagrokor ili nešto treće. Uostalom ni ona mumija na čelu firme mi ne ulijeva povjerenje, koliko joj još klikeri rade - to niko nezna.
Decki, imali ste tu danima mogucnosti kupovati po 9 kuna. Sto je preskupo?
Istina sica se mogla ugrabiti😂
Pa sad pred FI ovakvi smijesni postovi jer se na +35 ne vari.
Od kada je to u brodogradilištu problem zavarivat (varenje je nešto drugo!!!) na +35?
Da si radia nešto fizički u životu znao bi pizdune.
Nešto se spominjalo prethodnih godina o mogućoj prodaji KODT, kako bi se to odrazilo na cijenu ?
...
Ja ovdje ocekujem skokovit preskok uoravo radi ove trenutne slabe reakcije trzista preko ili do 2000kn najkasnije do kraja q3. Unutra sam dugorocno sa ulazom u zoni 1200-1300 pa mi se ne zuri. Mislim da ce ako se nesto neoredvideno ne desi ova dionica rasti linearno zbog ogromne potraznje za njihovim proizvodima.
Za razliku od brodara poput ATPL ili TPNG gdje se stalno strepi od promjena trenda vozarina ovdje je prakticki za barem 10 godina zagarantirana ogromna potraznja trzista. Iznenadilo me i povecanje marze unatoc rastu svih sirovina. Super.
Firma je odlična, nešto kao INA prije Croduxa, prije Omv-a.
Dionica srednja žalost. Bolno nelikvidna. A na 15000+ neće bit atraktivna nikad, a možda ni tad.
Čekat priliku za kupnju na općem padu burze ili da Marić neplati barem po godine račune, možda neko počne prodavat...
Uletio sam kad je bila opća šizofrenija 2020 i prodao.
Uglavnom diona za ljude kojima je veće uzbuđenje u životu da iskipi kava iz džezve.
+ ZABA
što bude bit će
Mala uši dubrovačka doće i tebi kraj prije nego misliš.
Spomenik podignut 1969. godine na inicijativu tadašnje boračke organizacije izrađen je od betonskih ploča koje se lome po sredini poput knjige i na njemu su nabrojana imena 26 palih boraca iz tog kraja te 30 žrtava fašističkog terora. Riječ je većinom o ljudima koje su u operaciji Albia, pod pokroviteljstvom talijanskih fašista, pobili hercegovački četnici u vrgoračkim selima duž Napoleonove ceste, pa tako i u Dragljanima.
Gdje je nestao Brajo da prokomentira Opte, volio bi ga čut, iako sam se riješio šugave dione
- OPTE komplet , neka je dalje od mene iššš
Od Austro Ugarske su ljudi morali skrivat i muljat da bi prezivjeli, dosla stara Juga opet ista stvar, Ndh, socijalusticka Juga opet podobni i jbg prodje 500 godina, da ne pricam nova Hr gdje opet kolo vode bivsi ck skh , na kraju tko su roditelji premijera ili predsjednika? nama je u genima nesto smuljat, snac se i sto varijacija na tu temu. A obican covjek se pita pa zasto da budem sve po pesu kad nema koristi od toga. Evo prvi ja.
I u prosjeku barem kaj ih ja znam zivimo bolje nego svabe ili neke uredjene zemlje.
Da je normalno nije, al da ce se promjenit nece.
Dok traje traje
...
Sutra će valjda ipak malo bolja cijena jer su danas prodavali ovi šta su morali zbog abdominalne boli. Ja još moram zaradit za svoje dvi-tri pizze.