Već dugo (možda od Belje) nisam bio minusu 28% tako da bar imam dobru priliku da vježbam strpljenje.
Posts by KultLicnosti
-
-
-
Postoji li razlog u poreznoj regulativi da ne isplate divku u ovoj god.?
-
Pojedinci su imali šanse ovih dana, te se nadam da jos imaju vremena do izvjesca kupiti po asku. Do 80kn(smatram super povoljno) ima par tis kom.
Nakon izvjesca sam gotovo siguran da idemo jos 20-30%.
Kako smatram da ce ovdje rasti tako ce i rasti na Atpl i Ulpl.
Gdje ce vise potegnuti vidjet cemo.
Money for nothing and chicks for free??
-
Jenom davno u jednoj malenoj državi, bijaše jedan brkati ministar koji je najavio državnu rejting agenciju a koja bi ocjenjivala istu državu...
Ali vrag nikad ne spava, a ni sorosevi plaćenici pa ga svrgnuše prije nego je uspio usrećiti napaćeni narod.
-
Pa projektiranje je davno palo na niske grane, nadzor slično, kad vidiš neke iznose nije vam jasno da je isplativo uopće doći na gradilište. Konkurencija radi pritisak, to su te blagodati kapitalizma koje smo željeli.
-
-
Ali kad nikad neće biti jeftiniji i cijena može samo gore
Split je ipak centar svita moraš platiti malo ekstra.
-
Kaže nemožemo očekivat da smanje poreze, a mislim da je baš trenutak kad je drama da se odigra nešto što se inače izbjegava.
-
Uh ovo je za rezalište ili za film horora snimat.
Uglavnom je prošlost pokazala da su sve to su nebitne vijesti za cijenu dione.
http://bur.com.hr/na-remont-u-vi…jekt-iz-paname/
Ovdje posla do proljeca.
-
Centar Zagreba se prazni, stranci kupuju na obali, a Hrvati stanove od 50-ak kvadrata
"Već nam petinu kupoprodaje čine stranci. Oni čine većinu kupaca nekretnina u priobalju, što je utjecalo i na povećanje cijena, ali samo nekretnina na Jadranu", kazao nam je Ranilović.
Eto ga konačno smo svoji na svome nakon 1000 godina.
Neka zato barem "developeri" zgrću bogatstvo preko leđa bauštelca bosanca i korumpirane lokalne vlasti.
-
E da znate koliko sam ja iz Splita ljubomoran na vašu Arenu. Lipa, funkcionalna, na odličnom mjestu kraj glavnih prometnica, ma top. A nama strašilo u rupi kod škvera.
Šaljite nam Ingru dole, skupa sa Arenom.
-
Da, ovo je jedan od žešćih apsurda na burzi i trenutno jedan od mojih slabijih pickova. Al očito treba još novca za stečajuše pa neka se narod igra vatre.
-
-
Utjecaj ovog foruma na svemrežju je izgleda rastao exponencijalno.
(nemam jdpl)
-
Upravo u tijeku testiranje života bez fejsa ? Nije im dosta da nas čipiraju.
-
Sudeći po trgovanju kao da bi dividenda mogla biti veća od neto 6kn po dionici!?
Sudeći po trgovanju kao da neko drugi zna da neće bit ni približno toliko jer stalno istovaruje...
-
Može biti i kolona brodova do Krka, sentiment na burzi je takav da niko nebi primjetio.
-
Pa nije to ni seksi Opte ni ova surferica Atlantikom da skače u nebesa. Već je cijena skoro ko prije krize, daleko je 70.
-
Do nekih 5 god. može se nać nešto i na našoj ZSE baruštini.
To bi bile, za mene, uhodane dosadne firme s velikim tržišnim udjelom ATGR, HT i slično. AUHR je isto vrlo zanimljiva zanemarena firma, sa lijepom redovnom divkom.