1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. KultLicnosti

Posts by KultLicnosti

• PODR (Podravka d.d.)

• KultLicnosti
    • December 11, 2021 at 10:15 AM

Dalićka misli ozbiljno ?

Podravka pekmez od šljiva sa 850g smanjen na 660g. Cijena ista.

Možda da bude tema za novi doktorat?

Ma fuuuj lopovi.

• Politika - općenito

• KultLicnosti
    • December 9, 2021 at 9:06 PM

Deset je godina od smrti zadnjeg premijera SFRJ. Nasmiješeni Ante bio je liberalni reformator koji nije uspio zaustaviti političke barbare jer je stigao previše kasno

Povijest će Antu Markovića pamtiti kao političkog Don Kihota koji je do zadnjeg trena civilizirano pokušavao izbjeći krv i barbarstvo, pozivajući jugoslavenske narode da se odreknu svojih destruktivnih trvenja i svu raspoloživu energiju ulože u vlastiti ekonomski razvoj.

• Inflacija

• KultLicnosti
    • November 25, 2021 at 12:51 PM

Naručio kolega bocu plina za kuhanje u Splitu, kaže 145kn sa dostavom. Uskoro će i kafu bit problem skuhat.

• AGROKOR

• KultLicnosti
    • November 24, 2021 at 7:33 PM

Ništa plakanje & narikanje neće tu riješiti, pokrenite se i borite za svoja prava.

• Politika - općenito

• KultLicnosti
    • November 22, 2021 at 11:40 PM

Barba Putin kaže da neće, zapravo to znači IDEMO, ili samo zastrašuje, ajde vjeruj bilošto bivšem kgb oficiru. Za naša posla mislim da je 50:50 da bude veliko sniženje dionica.

• CORONA virus

• KultLicnosti
    • November 20, 2021 at 9:17 PM

Kad vidim Hasanbegovića i Raspudića u prosvjedu pomislim da je Račan ustao iz groba i osvojio vlast.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• KultLicnosti
    • November 18, 2021 at 12:11 PM
    Quote from Zvjezdani
    Quote from KultLicnosti

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/40699

Uprava kupuje dione. :) <3

Ništa uprava ne kupuje!
    Članovi uprave su stekli dionice temeljem svojih opcijskih ugovora.

Da, greška. Tako je to kad iz firme pišem po forumima polu-skriveno. :rolleyes:

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• KultLicnosti
    • November 17, 2021 at 2:35 PM

Obavijesti izdavatelja

Uprava kupuje dione. :) <3

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• KultLicnosti
    • November 17, 2021 at 11:53 AM

Ružno. Čuda da se dese da Miljacka mostove odnese. Ali. Najviše me zanima kako je Atpl u jednom trenu bila preko 500 ako znamo da niko na forumu sigurno nije kupovao ni preko 450? ;)

• KultLicnosti
    • November 15, 2021 at 4:28 PM
    Quote from Goran

Dali moraju prvo ici na delist pa sqeez out ili ne ?

Hvala.

Većinski treba imat 95% i ide direktno istiskivanje. I šta sada? Hoćemo bar idućih mjesec dana imat špekulacije oko toga? Ko vam je to stavio u uho?

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• KultLicnosti
    • November 11, 2021 at 6:02 PM

Splitskoj umirovljenici bankarica s računa ‘počistila‘ 150.000 eura: ‘Ukrala mi je pošteno i krvavo stečenu zaradu!‘ Savjet koji je dobila u policiji bacio ju je u još veći očaj

Dakle, savjetuje se razgovor. Dogovorit se nekako. Ljudi smo valjda.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• KultLicnosti
    • November 10, 2021 at 9:53 PM

Što se mene tiče, niko ih nije tjerao puškom da šalju tu obavjest na ZSE.

Bilo bi jako neozbiljno odjednom zaokret za 180 stupnjeva i otkazivanje divke.

A i bolje u mom džepu nego njihovom.

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• KultLicnosti
    • November 10, 2021 at 5:31 PM

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Tu je ćaća i prijatelji, samo pozovite

• KultLicnosti
    • November 8, 2021 at 6:27 PM
    Quote from Goran

Zna li netko bvps ?

kapital poduzeća/broj svih izlistanih dionica: 66,06879476

• CORONA virus

• KultLicnosti
    • November 6, 2021 at 10:44 AM
    Hasanbegović ogorčen: 'Moje je pravo imati virus. Dok će mjere biti na snazi, moja noga neće kročiti u Sabor'
    Netko će sigurno podnijeti ustavnu tužbu zbog toga, pa će se očitovati Ustavni sud, kaže zastupnik Domovinskog pokreta
    www.vecernji.hr

E ovaj je uboo u sridu. <X

Samo onda neka hoda u medicinskom skafanderu.

• DJ is so hot, glazbom predvidjamo trendove

• KultLicnosti
    • November 5, 2021 at 10:17 PM

ZSE do smrti, u dobru i zlu...

• CORONA virus

• KultLicnosti
    • November 5, 2021 at 10:15 PM

Ma ovo je sve i smiješno i za plakanje, ko i inače licemjeri Hrvati bi mjere kojih se pridražava neko drugi a ne sami, kao i npr. prometnih pravila i svega drugoga... O ustani Titina milicijo i reda uvedi ! Jer policija neće i nemože!

• KultLicnosti
    • November 5, 2021 at 5:41 PM
    Quote from Muzakus

Slično je bilo na još jednoj dionici, na prijedlogu agende za skupštinu ni riječi o dividendi. A onda je ipak na samoj skupştini izglasali. Da li netko zna primjer iz Zabine prošlosti? Ja sa još nadam iznenadjenju. Ovo je samo fora za jeftiniji dokup.

Da, bilo je na Podravkinoj skupštini cirkusa. Zaba je uredna koliko znam. 🤷‍♂️

Dioničarima Podravke dividenda od 9 kuna po dionici
    Glavna skupština Podravke je u četvrtak prihvatili protuprijedlog predstavnika države po kojem će se dioničarima iz prošlogodišnje neto dobiti isplatiti…
    www.tportal.hr

• KultLicnosti
    • November 5, 2021 at 4:26 PM

A što sad pametno reći?

Nadam se da će neko od kolega postaviti pitanje dividende na skupštini i ovdje prenijeti odgovor , makar kakva god to floskula bila. :rolleyes: X(

• Di si bio 2008 i kako si je preživio

• KultLicnosti
    • November 4, 2021 at 9:30 PM
    Quote from Hrx84

Neću vas pitati gdje ste bili 91. ili 41.

A zanima me kako ste preživjeli strašnu 2008. Posebno onaj zastrašujući period od rujna do kraja godine te prvu polovicu 2009.

Počeo sam krajem 2009 god., vrlo pasivan godinama, dosta aktivniji zadnje 2-3.

Čitao najviše Buffeta i zaključio da je moment za uletit, makar simbolično. Teška je godina bila osobno.

Moram kazat da je veliki problem mentalnog zagađenja u medijima, proroka propasti kapitalizma gotovo posvuda.

Neko ko nema nikoga blizu u akademskoj ekonomiji ili nekom biznisu da počne ulagat u dionice je gotovo bizarno.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt