Barba Putin kaže da neće, zapravo to znači IDEMO, ili samo zastrašuje, ajde vjeruj bilošto bivšem kgb oficiru. Za naša posla mislim da je 50:50 da bude veliko sniženje dionica.
Posts by KultLicnosti
-
-
Kad vidim Hasanbegovića i Raspudića u prosvjedu pomislim da je Račan ustao iz groba i osvojio vlast.
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/40699
Uprava kupuje dione.
Ništa uprava ne kupuje!
Članovi uprave su stekli dionice temeljem svojih opcijskih ugovora.Da, greška. Tako je to kad iz firme pišem po forumima polu-skriveno.
-
Uprava kupuje dione.
-
Ružno. Čuda da se dese da Miljacka mostove odnese. Ali. Najviše me zanima kako je Atpl u jednom trenu bila preko 500 ako znamo da niko na forumu sigurno nije kupovao ni preko 450?
-
Dali moraju prvo ici na delist pa sqeez out ili ne ?
Hvala.
Većinski treba imat 95% i ide direktno istiskivanje. I šta sada? Hoćemo bar idućih mjesec dana imat špekulacije oko toga? Ko vam je to stavio u uho?
-
-
Što se mene tiče, niko ih nije tjerao puškom da šalju tu obavjest na ZSE.
Bilo bi jako neozbiljno odjednom zaokret za 180 stupnjeva i otkazivanje divke.
A i bolje u mom džepu nego njihovom.
-
-
Zna li netko bvps ?
kapital poduzeća/broj svih izlistanih dionica: 66,06879476
-
Hasanbegović ogorčen: 'Moje je pravo imati virus. Dok će mjere biti na snazi, moja noga neće kročiti u Sabor'Netko će sigurno podnijeti ustavnu tužbu zbog toga, pa će se očitovati Ustavni sud, kaže zastupnik Domovinskog pokretawww.vecernji.hr
E ovaj je uboo u sridu.
Samo onda neka hoda u medicinskom skafanderu.
-
ZSE do smrti, u dobru i zlu...
-
Ma ovo je sve i smiješno i za plakanje, ko i inače licemjeri Hrvati bi mjere kojih se pridražava neko drugi a ne sami, kao i npr. prometnih pravila i svega drugoga... O ustani Titina milicijo i reda uvedi ! Jer policija neće i nemože!
-
Slično je bilo na još jednoj dionici, na prijedlogu agende za skupštinu ni riječi o dividendi. A onda je ipak na samoj skupştini izglasali. Da li netko zna primjer iz Zabine prošlosti? Ja sa još nadam iznenadjenju. Ovo je samo fora za jeftiniji dokup.
Da, bilo je na Podravkinoj skupštini cirkusa. Zaba je uredna koliko znam. 🤷♂️
Dioničarima Podravke dividenda od 9 kuna po dioniciGlavna skupština Podravke je u četvrtak prihvatili protuprijedlog predstavnika države po kojem će se dioničarima iz prošlogodišnje neto dobiti isplatiti…www.tportal.hr -
A što sad pametno reći?
Nadam se da će neko od kolega postaviti pitanje dividende na skupštini i ovdje prenijeti odgovor , makar kakva god to floskula bila.
-
Neću vas pitati gdje ste bili 91. ili 41.
A zanima me kako ste preživjeli strašnu 2008. Posebno onaj zastrašujući period od rujna do kraja godine te prvu polovicu 2009.
Počeo sam krajem 2009 god., vrlo pasivan godinama, dosta aktivniji zadnje 2-3.
Čitao najviše Buffeta i zaključio da je moment za uletit, makar simbolično. Teška je godina bila osobno.
Moram kazat da je veliki problem mentalnog zagađenja u medijima, proroka propasti kapitalizma gotovo posvuda.
Neko ko nema nikoga blizu u akademskoj ekonomiji ili nekom biznisu da počne ulagat u dionice je gotovo bizarno.
-
Koliko ja vidim Allianz SE iz Minhena je matica, ako njima treba novaca onda ide kvragu sve. Zašto bi prodali udio? Jel zna neko kako su uopće došli do svog udjela 11,72% u vlasništvu?
-
Kad će gospoda iz uprave objaviti na koga sumnjaju da im torpedira brodove?
-
Ttmuran danas na burzi je ali uljepša ga kad si negativac na brzom testu, drugo je ipak sporedno.
-
Na tren -17 %. Zbog ovakvih dana drago mi je da nemam Atpl.
Sve se čini kao da je namješteno??? Lijepa naša...