Sad uživo nagrade Zagrebačke burze na jubito, Martina Dalić
Posts by KultLicnosti
-
-
"Respect svakome koji ide kupovati nekretninu po 3000 eura kvadrat."
Neznam, u većini Splita je novogradnja već bliže 3500-4000. Što reć za njih?

-
Ovo naravno pumpa Rossiya i mislim što se više zateže ovdje da su već šanse za rat na drugom mjestu a to je ...
Ozbiljno upozorenje Dodiku: "EU može poslati tisuće vojnika u BiH u roku od 24 sata"
-
Dalićka misli ozbiljno ?
Podravka pekmez od šljiva sa 850g smanjen na 660g. Cijena ista.
Možda da bude tema za novi doktorat?
Ma fuuuj lopovi.
-
Povijest će Antu Markovića pamtiti kao političkog Don Kihota koji je do zadnjeg trena civilizirano pokušavao izbjeći krv i barbarstvo, pozivajući jugoslavenske narode da se odreknu svojih destruktivnih trvenja i svu raspoloživu energiju ulože u vlastiti ekonomski razvoj.
-
Naručio kolega bocu plina za kuhanje u Splitu, kaže 145kn sa dostavom. Uskoro će i kafu bit problem skuhat.
-
Ništa plakanje & narikanje neće tu riješiti, pokrenite se i borite za svoja prava.
-
Barba Putin kaže da neće, zapravo to znači IDEMO, ili samo zastrašuje, ajde vjeruj bilošto bivšem kgb oficiru. Za naša posla mislim da je 50:50 da bude veliko sniženje dionica.
-
Kad vidim Hasanbegovića i Raspudića u prosvjedu pomislim da je Račan ustao iz groba i osvojio vlast.
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/40699
Uprava kupuje dione.

Ništa uprava ne kupuje!
Članovi uprave su stekli dionice temeljem svojih opcijskih ugovora.Da, greška. Tako je to kad iz firme pišem po forumima polu-skriveno.

-
Uprava kupuje dione.

-
Ružno. Čuda da se dese da Miljacka mostove odnese. Ali. Najviše me zanima kako je Atpl u jednom trenu bila preko 500 ako znamo da niko na forumu sigurno nije kupovao ni preko 450?

-
Dali moraju prvo ici na delist pa sqeez out ili ne ?
Hvala.
Većinski treba imat 95% i ide direktno istiskivanje. I šta sada? Hoćemo bar idućih mjesec dana imat špekulacije oko toga? Ko vam je to stavio u uho?
-
-
Što se mene tiče, niko ih nije tjerao puškom da šalju tu obavjest na ZSE.
Bilo bi jako neozbiljno odjednom zaokret za 180 stupnjeva i otkazivanje divke.
A i bolje u mom džepu nego njihovom.
-
-
Zna li netko bvps ?
kapital poduzeća/broj svih izlistanih dionica: 66,06879476
-
Hasanbegović ogorčen: 'Moje je pravo imati virus. Dok će mjere biti na snazi, moja noga neće kročiti u Sabor'Netko će sigurno podnijeti ustavnu tužbu zbog toga, pa će se očitovati Ustavni sud, kaže zastupnik Domovinskog pokretawww.vecernji.hrE ovaj je uboo u sridu.

Samo onda neka hoda u medicinskom skafanderu.
-
ZSE do smrti, u dobru i zlu...
-
Ma ovo je sve i smiješno i za plakanje, ko i inače licemjeri Hrvati bi mjere kojih se pridražava neko drugi a ne sami, kao i npr. prometnih pravila i svega drugoga... O ustani Titina milicijo i reda uvedi ! Jer policija neće i nemože!