Sad sigurno neće bit napad kada su Ameri rekli 16., samo da im pokažu da su glupi. A možda je to i namjera Amera jer su znali kako će Moskva reagirat pa da bar odgode napad iz nekog razloga i pokušaju nešto, a možda nije ništa od toga nego nešto peto... laku noć, Ukrajina.
Posts by KultLicnosti
-
-
Predsjednik Ukrajine Volodimir Zelensky je uspješan profesionalac komičar koji je prije mandata glumio u tv seriji Sluga narodu. Serija ja bila mitska nešto ko ovdje Bolji život. Gdje takav neće mudro ocjeniti što je dobro za zemlju dugoročno.
-
U ovakvim situacijama se bolji maknuti s burze, ne radit ništa i gledat što će se odigrat, ako vam je portfelj razumno diverzificiran. Žao mi je hiperaktivnih koji uvjek nešto moraju.
-
Ne postoji nikakav "Zapad" postoji konglomerat državna različitih interesa... Tzv Zapad je više razjedinjen na ovu temu nego ikada unazad do prije početka WW2. Putin nije paranoičan jer SAD žele pregazit Ruse kao što su uvjek i željeli. Barem veliki djelovi od lijevih do desnih političara u SAD, narod niko ne pita ništa.
-
-
-
Dayton je legalizacija etničkog čišćenja šta god neko pričao, to se znalo da nema suživota tri naroda, nema povratka, nevidljivih barijera 1000. Jedno rješenje za BiH bi bilo humano preseljenje pa neka svi žive u 100% čistim entitetima.
-
Ako sam dobro shvatio, nije mu odgovarao ni jedan stan od drzave ili grada koji iaju da mu daju u najam nego je privatno, vjerovatno od svog nekog pajde rentao za 9k???
Genijalno, znaci kum, pajdo kupi stan i ti mu rentom placas kredit i jos mu vjerovatno ostane viska od mjesecnog najma da i ti neku pinku dobijes 🙃😅
Svima im se u juhu pišam.
-
lako kupit sad ali kome prodat po 15 ili 18kn? ko ce onda kupovat?? toga se bojim kod ovakvih dionica
Može prodat samo neko ko će u zasjedi čekat par kupaca koji se pojave s vremena na vrijeme... Diona je preloša a firma odlična i nije jedina. Ja sam out sa gubitkom.
-
Naša draga Hanfa je upravo stavila na youtube Online predavanje - Preuzimanje dioničarskih društava
-
Inflacija je neviđena neka bude 10 ali nakon poreza i prireza. Dobro njima dobro nama.
-
Dakle kontra većini ovdje ja mislim -da će biti rata.
Ide mu u prilog prvo blesava energetska politika Njemačke i ovisnost cijele EU o plinu.
Ide mu u prilog nova oružja (hipersonična) koja su razvijali zadnjih 10-15 god. Nije ovo Jeljcinova Rusija.
Ide mu u prilog polu-senilni stanovnik u Bijeloj kući a i razdor u društvu koji je svjesno stvorio prethodni stanovnik.
Neće biti nikakve dugoročne okupacije velikih površina Ukrajine niti im to treba.
Što je tu cilj? Da se Ukrajina prisili na sporazum da se odriče ulaza u EU i NATO.
Da se Ukrajina prisili na sporazum kojim se odriče svog teritorija -Krima i Donbasa.
Kada se to ovjeri i zapečati onda ostatak svijeta nema šta priznavat ili nepriznavat, to je svršena stvar.
A ako to sve uspije onda će Putin doista bit upisan u povijesne knjige kao POBJEDNIK.
Diktator, kgb-krvolok, ljudožder ali i pobjednik za sva vremena.
-
Znači, teoretski, ako ja ponudim 65kn ali samo za cijeli paket, to se neće prihvatiti? Neka je sve po zakonu to je najvažnije.
-
Austrija zbog visokih računa svima daje 150 eura, a najugroženijima 300
Gotovo sva kućanstva u Austriji dobit će jednokratnu novčanu pomoć od 150 eura, izjavio je u petak kancelar Karl Nehammer u austrijskoj prijestolnici.
Ako Bog da bude u HR pomoć za 10kg krumpira
-
-
Hmm puno taj gospodin Zoran zuji a malo meda.
Vidjet ćemo šta će reći kad zazvoni poziv USA ambasadora.
Tužna smo mi država.
-
Prvo gosp. P. G. je diplomirani pravnik, već mu to daje startnu prednost, veću nego da je diplomirao strojarstvo što god neko mislio. Drugo nek mi neko kaže da hdz i sdp nisu najbolje šta imamo, šta je bolje na tržištu, Marija Selak Raspudić? Treće, dali je budući premijer znat ćemo tek ako krene propaganda medija u službi okultne masonerije kako bi to rekao admiral Domazet Lošo.
-
Pa crobi je zamalo besramno probio 5godišnju krivlju i treba da pada.
-
Uhićen zbog "pokvarenih jaja". Ovo je Plenkovićeva autokracija
Policija je prošlog petka uhitila Zadranina (72) jer je napisao da bi Plenkovića, "narcisoidnog jadnika", trebalo na Maslenici gađati pokvarenim jajima te optužila za "vrijeđanje i omalovažavanje premijera".
-
Oko podne se sunce probija i kreće rast na vitminu D