Pišu engleske novine da je od anboličnih steroidia postao pre-agresivan. Imali ko da prokomentira? A paranoičan je valjda po rođenju.
Posts by KultLicnosti
-
-
Neloše.
Sutra ipak ide raketa?
-
Bit će još gore nego polako postane bolje.
Zatišje pred neveru danas.
-
Nebi ovo ništa bilo da se sudilo G. W. Bushu, Cheneyu, Powellu itd. za agresiju na suverenu zemlju?
Visoki sud UN-a u kojem bi sjedili predstavnici npr. Alžira, Kine, Nigerije i Kolumbije. Pola bi ih se prodalo za trgovinske povlastice, pola da sami dobiju državljanstvo USA. Tu smo gdje smo treći kamen od sunca.
-
I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio... -
Putin je granično lud još od onog slučaja trovanja Polonijem u čaju u Londonu.
Iako mislim da je to uradio da bi im pokazao koliko su nesposobne tajne službe Londona.
Taština buzmnika.
-
Možda to s nuklearnima blefira da ujedno zastrašuje/obmanjuje svoj nezadovoljni narod. Zmija.
Ali i Trump je u pravu. Zapadni vođe su glupi. Nije ovo treblo biti ništa.
-
RE: Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE
Dakle kontra većini ovdje ja mislim -da će biti rata.
Ide mu u prilog prvo blesava energetska politika Njemačke i ovisnost cijele EU o plinu.
Ide mu u prilog nova oružja (hipersonična) koja su razvijali zadnjih 10-15 god. Nije ovo Jeljcinova Rusija.
Ide mu u prilog polu-senilni stanovnik u Bijeloj kući a i razdor u društvu koji je svjesno stvorio prethodni stanovnik.
Neće biti nikakve dugoročne okupacije velikih površina Ukrajine niti im to treba.
Što je tu cilj? Da se Ukrajina prisili na sporazum…KultLicnostiJanuary 29, 2022 at 1:11 PM Iz javnog ponašanja osobe V.V.P. dalo se zaključiti ovo što sam vam pisao.
To nije osoba koja razmišlja u ljudskim svakodnevnim relacijama, hokeju, nogometu ili o spizi za ručak niti o BDP-u .
To je čovjek koji misli da je preodređen da ispravi povijesne nepravde i krive drine zamišljene u svojoj glavi.
Ljudi okolo Macrona su neslužbeno rekli da to nije ista osoba od prije par godina.
Mišljenja sam da je baš sve moguće.
Najgore nam tek dolazi.
-
Ljudi sretno nama bilo, sutra ja tražim kalijev jodid i spremam zalihe
-
Bude li rezultat za Q4 iznad 60 mil.kn...ako ne bude nekih novih momenata u ovom ratu...do 8.03...smo na 600 kn..samo moja procjena....molim vas ne ulažite na temelju ove procjene.
Uplaćujem u ponedjeljak nova sredstva na račun i ide šoping .
-
Koji debili Poljaci i Estonci. Bože!
Pa čovječe šalji oružje bar potajice.
U Moskvi je paranoičan diktator.
Naoružan najodvratnijim oružjem ikad.
-
Baš suprotnom mislim, pad Kijeva bi dignuo burze. Ubrzao okončanje. Ili će bit stratište Rusa.
-
Mislim da se većina može složit da Zelenski nije Franjo Tuđman, nije ni od iskustva niti političke lukavosti, ako je znao da će bit sam protivnik Rusije trebao je nać saveznike na vrijeme ili tražit drugo nepovoljnije rješenje za njih. Ako neide dat ostavku.
Neznamo mi pola što se događalo prije početka rata.
-
Najbrže rješenje ovdje je, ako se oduži recimo mjesec dana, da mu neki službenik, general, Lavrov, zamjeni plavu pilulu za pilulu iste boje ali drugih sastojaka.
-
Danas ipak ništa od nuklearnog napada?
Samo da Hajduk bude prvak.
-
Dobro se drže dosadne dionice KODT, ZABA, HT. Slava monotoniji. Dole hiperaktivni.
-
Zašto se uspoređuje JNA i Srbija 90te sa Rusijom 2022 ? Pomalo sami sebi laskamo ha? Ukrajina je trula iznutra. Neusporedivo sa RH.
-
Ukrajinska vojska udarila u bježaniju, napuštaju svoje položaje. Ukrajinski Su 27 sletio u Rumunjsku. Dakle i piloti im bježe.
Jebga puno su im EU i SAD pomogli, nek uzme Bajden ili Johnson zolju i neka cilja tenka koji juri 50-60km/h.
-
Namjeravao sam ipak danas prodat Zabu jer je stvarno mirisalo loše sveskupa, ako ste iole realni, a sad će bit drži gaće. Isključit se do podne.
-