Evo kažu Englezi da na prvi maja Putko vjerojatno objavljuje Treći svjetski rat. Da mi upropastiti najbolje godine života.
Za fosile lako, jao mladih.
Evo kažu Englezi da na prvi maja Putko vjerojatno objavljuje Treći svjetski rat. Da mi upropastiti najbolje godine života.
Za fosile lako, jao mladih.
Baš me zanima kako će se riješiti pitanje ratne odštete. Mislim to i je jedan od razloga što rat nazivaju specijalna operacija. Ali tim više me zanima ishod.
Bomba burze, bravo bravo Atpl.
Ali sutra dionica pada, petak je, mark my words.
Traži ministre diletante tako da se on više istakne, jedan jedini naš spasitelj. Opasna osoba iako ga mnogi ne kuže.
Problema je puno nakupljeno kroz godine, nepotizma, neprofesionalnosti od zapovjednog kadra (šefovi odjela) do sestara, ali nije kriv Beroš, Kujundžić i svi prije što se Hrvati prežderavaju, prepuše, prepiju, izlažu ljeti suncu od 10-15h i redom sve ostale nestašluke.
Ovo je mrtvorođeno od onog dana kad je Krešo pobjegao. Žao mi ostalih malih dioničara. Al neznam što ste očekivali.
Briga ruse za ljude tamo u tom pojasu, nafta u donbasu i plin u obalnom pojasu crnog mora je ono što se mjeri u stotinama i tisućama milijardi $$$$. Jedino se pokazalo da su im ukrajinci tvrd orah, a uz pomoć neograničenog modernijeg oružja zapada koje će naplatiti za koju godinu sa plinom i naftom iz tog područja, teško da rusija to može izadržati i zadržati.
Sad će biti pad gospodarstva u EU, ali za koju godinu će biti refresh EU, uz popriličan pad rusa, jer će izgubiti ogromno bogat tržište EUa za prodaju nafte i svog plina. Mogu prodavati kini, al slaba je to $$$
Koju su to konkretno uspješnu ofenzivnu vojnu operaciju dosad poduzeli Ukrajinci, da povjerujemo vašim samovjerenim parolama?
Stvarno nebih kupovao zlatno tele na ovih 20 god ATH, neznam da se što sprema.
Rat je gotov do parade 9. Svibnja, šta su uhvatili, uhvatili su. Niko ih ne želi u Odesi osim šačice budalaša i komunjara.
Ovakva Rusija sa ovakvim vodstvom i malobrojnim snagama na terenu, nema šanse osvojiti grad Odesu sa 1mil stanovnika. Sve što će Putko uspjet je spajanje Donbasa i Krima, po visokoj cijeni.
Ako će promjenit politiku i počet mobilizaciju, ubacivanje novih snaga, to je nešto drugo.
Moli se ako ima koga na forumu iz B2 kapitala da nam slobodno napiše svoje viđenje.
Za razliku od ex ministra koji nije znao što je sljeme i zabatni zid ili glavni projekt, Paladina bi pronašao način i pokrenuo obnovu Banije i ZG siguran sam 99,99%. Trenuto i izgleda buduće stanje je izbor između kriminala i nesposobnosti. Biraj!
Predlažem da se Paladinu pusti radit dvije godine.
Display MoreKonačno bili srušili smrdljive plave smogovce.
A ako smo i Osijeku pomogli, neka!!!
Ak smo smrdljivi zakaj se pol dalmacije dohebalo u zg ?
kakav je to uopce odgoj da tak pricate?
Vrijedjat nekog jer nije iz mog podneblja?
Dal bi bilo u redu vrihedjat recimo vasu majku oca sestru jer su recimo debeli, coravi, nemaju skole, rade za minimalac, podstanari su i slicno?
Siguran sam kolega da se šalite sa mnom. Kako vidim niste proveli zadnjih 15god u izolaciji u pećini, imate pristup internetu, ako i ne pratite nogomet uza sve podmićene "novinare" , opet se može ipak zaključiti o kakvoj se kriminalnoj nogometnoj udruzi radi, o silovanju nogometnih propisa, ismijavanju pravosuđa, "slučajnim" serijskim sudačkim previdima uvijek za jednu stranu, i sve to godinama uz sekundiranje lokalnih ZG političara svih boja za bijednu mrvicu sa stola odbjeglog Međugorca.
Iako se stanje malo popravilo, vremena se mijenjaju pomalo, svaki pravi domoljub zna da je jučer bio dan za veselje.
Zdravi i veseli bili!
Konačno bili srušili smrdljive plave smogovce.
A ako smo i Osijeku pomogli, neka!!!
Pa kako nam se osjećaju dioničari forumaši??
Posebno dežurni ljigavi drukeri??
Evo upravo baš poučna emisija Apsurdistan na HRT1, ko bi rekao.
Možda bit, tako su Švabe pokupovali pola Ibize. Na putu smo da budemo Florida za Europu. Problem je sto su to kvartovi gdje je uređena infrastruktura za obitelji, dječji vrtići, škole, park.
Zašto su nam obećali na forumu bar 500 odma iza Kineske Nove?
ne kuzim ove što prodaju dan nakon divke pa cijena se u sljedećih 10- tak dana vrati skoro di je bila tako to obično bude
Ah, oni imaju novi super ultra tajni plan koji će im donijet čak 1-2% u 10 dana, dok ti na forumu postavljaš pitanja zašto.