Posts by KultLicnosti
-
-
Vežite se, polijećemo.
-
Nije loša ideja, ali ipet ima jačih firmi koje su sistematski davno uvele, banke i slično, ali kakva je reakcija ljudi? Nije jednostavno rješiti se navika.
-
-
Zašto Atpl niko ne kupuje?
-
-
Evo jedan zanimljiv člančić o situaciji u komšiluku: ,,Na Sarajevskoj berzi, na današnjem trgovanju,ostvaren je ukupan promet od 3.431,58 KM. U okviru tri transakcije prometovana su 172 vrijednosna papira."
Bilo bi i u nas isto da nema mirovinaca...
Bdw zašto ovo nije zaživilo???
Zato što razni politički pacovi spinaju da svaki pokušaj udruživanja miriše na onu tamnicu naroda ?
-
Sama činjenica da se i dalje kupuje, da nije bio veći egzodus daje naslutiti da velika većina očekuje izvanrednu dividendu.
-
Neko se valjda sjetio da su brzo prošle dvije godine, kao i ja prošli tjedan.
Sve je ovdje već rečeno o firmi, sve najbolje dioničarima.
-
-
Anketa:
Koliko traže investitori u vašem gradu za učešće ? Po zadnjem što ja znam, na rubnim djelovima Splita traže 30%, bez da su radovi uopće počeli, građevinska dozvola je ishodovana, navodno. Odnosno ukupno traže 60-70%.
Cca. 3000€ je m2.
-
Hoće Putin primjetiti da je petak 13?
-
Auuuu potopa vani DAX već na -2.40%
ma nema frke za nas.......crobex je jak a Hrvatsko gospodarstvo kotačić koji će pokretati cijelu EU ako ne i svijet.......
Temelji su nam zdravi i čvrsti na leđima Charl Michel fondova i na eurima turista.
-
Polako ali sigurno se krećemo prema zemlji nekretninskih malih i većih mogula koji će određivati sva društvena pravila i prioritete. U idućih 20-30tak godina očekujem sve manje dostupnih kvadrata i sve manje i manje vlasnika istih. Do kuda će to dogurati nemam pojma. Možda u rikverc do vremena Frankopana i Zrinskih.
-
-
Što sada s parama.... x ERNT, xx ATPL, xxx VLEN, xxxxx REVU.... ?
Kupi nešto lijepo punici
-
Lijepa hrvatska priča traje i dalje.
Dobit moja, gubitci naši.
-
Došla divka na žiro račun! 🍾
-
ne razume ovi iz Europe da se gospodarski rast ostvaruje na način da konstantno povećavaš plaće neproduktivnog sektora (uhljeba i penzionera).
Ribiću, novoodlikovani viteže, školuj ih sve, samo jako 💪
Njemu je uspjelo, govori iz vlastitog iskustva.
Otkrivena tajna vila sindikalista Ribića od 3 mil. kn: Kuću sam kupio 2015., to je moja jedina imovinaVila je ukopana u brdo sa sjeverne strane i na donjoj etažiwww.vecernji.hr -
Gol riješin, Marko Livaja
Ubijen balunima, Marko Livaja
3 boda tu, Marko Livaja
Jaka san glava ko Marko Livajaaaaaaaaaa