Zatišje u trgovini al kad sad pobjedimo biće sutra vatrometa?
Posts by KultLicnosti
-
-
Da, ako bi uveli porez na nekretnine onda državi nebi trebao extra porez. Prosto ko pasulj kolega.
mislim da će se ovo pretvoriti u trajni porez sjećate se povećanja pdv-a radi krize sada kad su državne financije stoje odlično jeli se možda smanjio pdv ili porez na dohodak kad se uvodio bio je dva posto isto tako je trebalo biti privremena, da bi se sa vremenom pretvorio u stalni porez sa stopom do 40%, kad jednom neki troškovi uđu u proračun teško izlaze tkz stečena prava
Jesu jos neki kolege za uvodjenje raznih poreza da drzavi bude lakse ?
-
Lupi me čekićem ako ne zaradim na Viro
-
Ne pratim to pedantno kao vi kolega, oko 9.30 je tako izgledalo, pazim na vid. Oči su ipak neprocjenjive.
-
Uzeo ipak šećera, nisam dugo ništa kupio morao sam.
-
Pa zašto ima toliko prodavača na Viro , ako će dionica i dalje rast ?? Ehh hmm.
-
Nebitno je jel nešto nama normalno ili nenormalno, mi smo sitna samostalna zemlja koja nema mnogo resursa i treba gledat SVOJ probitak i sigurnost, klonite se dalje od velikih geopolitički sukoba. Samo se vi hvatajte na emotivne udice koje vam bacaju mediji, iz čistog altruizma naravno.
-
Upravo na Otvorenom udarna postava dream team, Zigman, fondaši, Grubisic, fijiuu.
-
Staljin? Onaj Gruzijac ili neki drugi Staljin?
Ma neznaju oni u rovovima jeli to neki biftek ili marka automobila.
-
Za našu burzu, možda bi joj pomoglo :
Inače sjajan film, preporuke.
-
Ovo je Dalićevih 11 za Kanadu!
Nezna Kramarić ni sam zašto igra, možda me razuvjeri ajde vidit ćemo.
Špurijus: neće bit dobro.
-
-
Retired US General: Whoever Comes After Putin Will be Much Worse
Former Commander of US Army General Ben Hodges admitted that Putin’s successor will be “much worse.” This is what I have warned, as Putin is surprisingly a middle-of-the-road leader compared to others. Hodges believes that the Russian government is already split on the Ukraine war, as many have personally faced sanctions and monetary losses. People think that the war can end by simply removing Putin, but this is simply not true.
To vam je osnova i temelj. Nema tu konačnog pobjednika.
-
Malo daješ važne izjave za nacionalnu TV, malo snimaš reklame, pa se onda malo putuje, jede, pije na računa Hns-a. I tata bi sine Zlatko. Kad će naći bolje radno mjesto.
-
Da, ono sta mi ide na živce je nikakvog plana B, C, nista. Samo dodaji Luki i nadaj se najboljem. Al kad vidim ko je u stručnom stožeru može se plakat. Olić? Ćorluka? Ha ha ha. A kakav je Modrić bio danas, nesmi igrat slijedeću.
-
Prevara Dalić od prvog dana ne mjenja.
Valjda misli da smo dobri.
-
Gđa Orhideja iz Nacionala ima čvrstu poveznicu Škugora i Plenkovića, imamo li društvene snage srušiti ovog korumpiranog premijera koji je smijenio koliko ono korumpiranih ministara
Neka stoji ovako, bojim se da samo gore možemo proći 🤦🏼
E to im je najveći uspjeh što su naveli ljude da tako razmišljaju.
-
MAKE LOVE NOT WAR!
-
Što stavljate ovakve sličice da kolegi Veridiju stane srce.
a nemaju samo djeca probleme, evo, koje ministarstvo je ovdje nadležno da riješi probleme
https://cdn.midas-network.com/ContentArticle…talWidgetId=115
-
Erdogan: Zapad će platiti beskonačnu cijenu za politiku izolacije Rusije
Cijena za zapadne zemlje bit će beskonačna", rekao je šef turske države.
Prema njegovim riječima, Evropa plaća sve veću cijenu.
Malo po Zapadu, pa malo po Istoku udri.
Svaki dan je nova prilika.