Može lako bit dirigirana manipulacija da se RF daje prime time medijska pažnja da se poplaši dodatno biračko tijelo, slučajno nebi pomislili da ima boljih od ovih na vlasti.
Posts by KultLicnosti
-
-
Tomašević u NU2: “Drago mi je što su se HDZ-ovci javili, znači da se boje Benčić”
A koliko ih se na forumu tek boji Benčić .
-
Andrej P. je idući premijer, ako mu ipak dosadi ta fotelja tipujem na Vilija B., tako da nema mjesta strahu .
-
Kako će ova dijona pljusnut brzo, ko olovo u more. Kvaliteta ne jamči da pluta.
Mea culpa, mea culpa....
Nije ni mlada ni model, al izgleda ona dobro kuha
-
I što sad znače ti rezultati ? Bio je svojedobno Nadan V. kandidat za Pantovčak sa sjajnim rezultatima iza sebe, čudotovorac, pa nisu ni njega htjeli, eee pa ko bi udovoljio rulji... ?
-
'Nacija nam stari, a mladi liječnici odlaze. Tko će nas liječiti za 10 ili 20 godina?'
Ovo je problem koji malo ko doživljava čini mi se, a "problem" nije više ni prava riječ, zar nije svima cilj bit zdrav koja god opcija politike bili, koga god simpatizirali... Obiteljska medicina je postala površno štancanje uputnica, što dijelom i nije krivica na medicini , koliko doktori(ce) ulažu u sebe i doškolovanje nakon faksa, sve je to nedovoljno...
-
Ako se nemogu nove opcije probit na nacionalnoj razini (lokalno je već posebna priča) a postojeće nemogu reformirat onda smo osuđeni da ponavljamo isto.
-
Fokus nepostojeća stranka u Dalmaciji...
-
Da, ima Hdz da potaraca sve u ringu, mogao bi AP vladat dugo kao Fidel takva je trenutna perspektiva jbga. Ali to je naznaka mislim da smo mi gnjil narod.
-
Treba se i Bernie Sanders kao nezavisni kandidirati da budu kompletni.
-
-
Netreba ni bit svaki parking 1m od zgrade gdje je ured. Normalna razvijena društva imaju funkcionalne sisteme 'Park and Ride' al nemeže tako u ST gdje su na svaku pogodnu parcelu već 'stavili ruke' developeri , mozda dijelom u dilu sa lokalnim politikantima, svih boja .
-
Rugali se ovdje koliko zelimo al ako stvarno svi trgovci smanje cijene to je lijep poklon A.P. pred izbornu godinu, još da Zoki nagovori Orbana da Ina smanji cijene auh.
-
Slavimo prodaju djece, svoji na svome nakon pustih stoljeća. Upast ce se valjda u Europsku ligu iduce godine, bacit malo prašine u oči, a ništa bitno se neće promjenit. Bah.
-
Umisto u Pelješki most trebalo se uložit u pravosuđe, kako u kadrove tako u hardware, zgrade i parkinge. Simple as that. Eto sad me gađajte katranom koliko hoćete.
-
Ta zgrada suda u ST, a nekada robna kuća kupljena još u vrime V.Š. Ožbolt od Ž. Keruma, pa onda godinama proglašavana kao neprikladna (?!)... Da bi se najednom aktualni ministar sjetio da ipak može bit sud ali nisu ni to obavili kako treba, ahahaha.
A u međuvremenu sud i administracija suda u polu-neljudskim uvjetima na Dracevcu godinama. Ehh
-
Pa gosp. Sarkozy je ovih dana već rekao za Le Figaro da je Krim Ruski a o Donbasu se može još razgovarati.
Ima tu još znakovitih izjava u zadnjih 10 dana. Promatrajmo i dalje taj "Zapad" .
-
Zašto svi misle da će Kina pustit Ruje da budu razbijeni u Ukrajini i da im neće otvoreno pomagati ako im ipak zatreba? Naglasak na 'AKO'. Rusija neće nikad pustit na miru Ukrajinu, ko god bio u Kremlju.
-
Puno ugodniji biznis dilat kopirani Dijor nego iščekivat potez Igora B. ili Borg kraljice ...
-
Plavi se Jadran talasa, na more se spustila radnička klasa ...................NOT