Podrška Dujmoviću udaraj ih tamo gdje boli !
Posts by KultLicnosti
-
-
Kakva su vam očekivanja od FI ? Mislim da bi upravi odgovaralo malo ' uljepšati ' stanje.
-
A što čekaš suludo prijam u specijalista, ortopeda, internist , jesu li rekli šta o tome ?
-
Davor Domazet-Lošo otkriva kako će izgledati Ukrajina nakon rata
-
mislim da je tu glavni problem.... bio sam i sam dugogodišnji dioničar, ali nakon one zadnje izvanredne divke sam izašao na ex div day i dosad nikad niti nisam razmišljao za povratak! sada je ta opcija vrlo izgledna!
ali mislim da ću svejedno još pričekati barem da q3!
Bolje pričekaj par godina
Koji ste model koristili prilikom ove precizne prognoze, hvala lijepa unaprijed.
-
zadnja cifra koju sam ja čuo je cca 50 miliona muslimana u evropi. pa šta ako ih se puno rodi u pakistanu. velika je to zemlja i svi tamo stanu. meni baš nešto i ne fale.
Samo kažem da je to normalno ponašanje populacije koja ekstremno raste, šire se na nova staništa.
Europa ima problem tj. spregu feminizma/kapitalizma...feministice odbacuju rodne uloge i između ostalog najvažniju rađanje dice, kapitalisti ih podupiru, jer im trebaju žene bez djece, da što više vremena proborave na tržištu rada. I tako jedni drugima drže štangu, a da sprega ne pukne odmah trpaju nas imigrantima, pa će za koje desetljeće puknit ta sprega,a u procesu i države koje se time bave.
Haha čuj te teorije. Kolega ja vidim oko sebe i xy 'Petar Panova' vječnih mladića sa 40 godina koji bi zivili (i žive) kao da im je 25. Prvo preko dana (možda) kladara, pa roštiljada sa sličnim profilom poznanika , top kafić uvečer, to sve objavit na instagram i tako vikend za vikendom, dok se okreneš eto ti 50. A oko tebe čudna lica čudnih tonova kože. Nije problem novac u Dalmaciji, bar većini to je jednostavno izbor.
-
Nisam neki detaljan pratitelj al bome od kad je došao mladić Bin Salman al Saud na čelo plemena tamo se događaju tektonski udari . A mislim da nije ni on zaboravio kako su ga u medijima isprašili nakon ubojstva u Istanbulu, pogotovo republikanci Lindsey Graham itd..
-
Vrlo zanimljiva vremena pred nama
We will also expose Russia’s bigger ambition: to dominate the Arctic region, which holds enormous amounts of oil and gas reserves. We will explain how Russia is leading the Arctic rush and why this is a game-changer for the global energy market. This video will give you an insight into the hidden strategies and motives behind Russia’s crazy move and how it affects the world.
-
I ovako i onako bit će sve zabetonirano uz obalu prije ili kasnije, al nije moralno da ne ostavimo nešto i budućim generacijama!
-
Srušena bolnica u Gazi mrtvih bezbroja do jutra ko zna koliko jos zla, jedino je sigurno u ovom svijetu da gledamo dalje Dalića i Modrića mozda dok im zubi ne ispadnu.
-
Pa rekao je lijepo admiral Domazet Lošo, zadnji put na podcastu, da će rat u Ukrajini završit na način da se otvori obavezno neka nova kriza. Da se bar malo zadimi medijski eter i skrene pažnja s grlatih vođa koji su neumorno propovjedali total poraz Rusije.
-
Sukladno drugim zakonima, naime, višestambene zgrade imaju namjenu stanovanja, a ne pružanja usluga smještaja, i imaju zajednički ulaz koji je u suvlasništvu vlasnika stanova, a njegovo korištenje, kao i korištenje svih drugih zajedničkih dijelova zgrade, mora biti određeno ugovorom koji ne predviđa da turisti koriste zajednički ulaz suvlasnika zgrade.
Ovo nije točno, možemo imat obrt ili firmu koja ne stvara buku, onečišćenje itd. (Ordinacija zubara...) naravno ako je tako propisano u Prostornom planu općine/ grada. Zato postoje tzv. Mješovite zone i neće to bit lako izmjenit/smanjivati bez taj političar izgubi fotelju. Vjerojatno će se po drugoj osnovi apartmani ograničavat.
-
Nekima se brojale granate za prekomjerno granatiranje, a nekima se ne gleda ni rušenje kvartova. Postojala je tamo neka sanša za mir, da nisu židovski radikali neke svoje ubili, a neke su samo zbacil sa vlasti. A drugi partner za ples, nije za ples nego boks. Možda je sve to zapisano . Što bude bit će!
-
Sigurno tu nedostaje koja dozvola/potpis/ suglasnost za ovo ziđanje...
-
Gosp. Moller, Vice Mihanović je trenutno predavač docent na Pomorskom fakultetu u Splitu. Podijelite s nama koji je vaš status na Sveučilištu.
-
Chris Hodge: Imate bolji sustav nadgledanja tržišta od niza mnogo većih zemalja
" – Rekao bih da su prava prilično dobra, jedino je pitanje razlike između papira i prakse. EBRD je izradio dokument o korporativnom upravljanju u Hrvatskoj te se prema njemu čini da je u zakonskom pogledu pozicija dioničara vrlo snažna. Pitanje je dakle provedbe.
U jednoj zemlji u okružju je tako skupština dioničara sazvana na farmi usred ničega u devet ujutro, a elektroničko sudjelovanje nije bilo moguće. Jasno, to je napravljeno zato da mali dioničari ne bi sudjelovali na skupštini. "
Dobri smo, dobriii.
-
Očekivao sam da je Peruško dosad negdje pri samom vrhu Walmarta... Vrlo misteriozan čovjek svakako.
-
Rat pripada povijesti i okrenimo se budućnosti svi zajedno
-
Nije rat nego mir, iseljavanje, nerađanje došlo im glave. Nestadoše u miru od Đerdapa do Jadrana.
-
Početaka kraja zlatnog doba Republjik Zimmer Frei ?