Članak je kao i onaj Poslovnog prije dva mjeseca. Izgleda da se približavamo finalu
Posts by Lukasenko
-
-
Kakva se igra upravo odvija iza zavjese očito nitko od nas ne zna. To s pravima mislim da neće biti neki indikator. Kada je prije par tjedana Boris Nemšić postao član NO Adrisa to je ovdje prošlo dosta nezamjećeno. Prema mojim informacijama Boris Nemšić je glavni savjetnik Dragana Šolaka, ne tako davno trebao je preuzeti poslove UG-a u Bugarskoj. Savjetuje ga već dugi niz godina, eto vam dolje link na članak iz 2014. godine. Čija je ideja bila i na čiji pritisak su promjenjeni uvjeti natječaja da se može javiti i netko tko nije iz branše o tome info i potvrdu nemam ali zaključite sami. Dogovor HT-a i A1 očito postoji, zato Austrijanci i štopaju cijenu već duže od godinu dana ali produžetak natječaja pod novim uvjetima je ideja koju oni nisu mogli spriječiti, jači igrač ju je pogurao. Tko je u RH jači od HT-a da provede svoju volju unatoč HT-u?
ako vam link ispod ne radi upišite samo u google Boris Nemšić savjetnik Dragana Šolaka
-
Ovdje smo raspravljali zbog koga su mjenjani uvjeti natječaja da se može javiti i netko van branše, tada se među inim fondovima, UG igračima itd spominao i Adris
-
Boris Nemsic usao u NO Adrisa
-
Zašto na prodaji nema uobičajenog naloga od cca 80 tisuća komada da plaši drage sudioničare??????? Sramota!
-
Ili će možda ovi što danas kupuju ne svojom željom postati dugoročni dioničari ingre?
-
nakon propalog posla u Alziru koji je bio posljednji u bogatoj povijesti firme, kazes sad se bave fasadama? Obecavajuce.
-
i šta sad reći na ovih 30 tisuća komada u zadnjoj sekundi?
-
ovaj legenda kaj kupuje i prodaje 120 komada. Nema šta Gordon Gekko, čestitke profiću!
-
čestitke administratore! Ako se svi trudimo, možemo malo ovu hr kaljužu učiniti transparentnijom
-
poslano
Poštovani,
U naslovu bez presedana danas, novinar Bernard Ivezić, koristeći situaciju umanjene kontrole, naveo je izmišljenu konstrukciju naslova koja ne prati tekst te je time Poslovni dnevnik snažno utjecao na tržište dionica OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.).
Molim da prema vašim ovlastima i nadležnostima poduzmete trenutne mjere sprječavanja ovakvih i sličnih poteza tabloida i portala koji služe pojedinim lobijima u manipulaciji tržištem u osjetljivom trenutku prodaje kompanije.članak: "Prodaja Optima telekoma, čini se, neće se realizirati u 2020. godini čak i ako se odabere kupac"
Sa poštovanjem
-
može netko tko zna lijepo pravno sročiti mail napisati + netko adresu AZTN-a da ih malo izbombardiramo s prijavama protiv PD-a.
-
I ja sam tada dokupio po 8 pa mi je prosjek otišao na 3,2.
-
Danas mrtva trka Rivp i Optima po likvidnosti a u ponedjeljak je protrgovano s par tisuća kuna.
-
koje je prvo objašnjenje a koje drugo, molit ću, ja ne znam.
-
Tuširao sam se i propustio dvije blokade? Da li da odem ponovo pod tuš
-
Čekaj malo, mi ovdje baratamo s špekulacijom od dvije pristigle ponude. Kad bi oni mogli u due dil., kad bi dobili procjenu od Deloitta i kad mogu dati ponude?
-
Do kada traje ovaj dio procedure prodaje koji je počeo prije dva tjedna?
-
Ne moze ht prodati za kunu svoj dio ako su se javili i A1 i UG jer mora prodati onome koji je ponudio vise a prednost ima novi igrac. Sad ako UG ponudi 80 lipa a A1 kunu da onda mogu prodat za kunu. A tko u to vjeruje nek u ponedjeljak proda za 4,5 kune i miran je. S druge strane, sto se tice poslovanja, ova branša ce ovu krizu proc skoro pa neokrznuto jer ljudi su doma i taj luksuz gledanja TV-a si nece uskratiti. I zato Opte ce imati finacijski rezultat kad dodje do prodaje, do koje po slovu aztn odluke mora doci, takav da firma vrijedi i vise od 10 kuna po koliko su ju ht i zaba preuzeli.
-
poslao sam im mail. ali ne tako uviđavan