Lako se vama zafrkavat kad ste svi puni ko brod i likvidni ko mamić, zamislite kako je jadnoj Hanžekovički, sjeo joj margin call na 15 milja kuna danas.
Posts by Lukasenko
-
-
Zakaj se sad ova od 16 tisuća jadna mrcvari već minutama i ne ode u sekundi?
-
Meni su od AH veća misterija ovi dioničari koji danas stoje na prodaji od 6,5 do 6,9. Koje su njihove priče, ok da je prosinac ali ako su unutra prvog ožujka koja su njihova očekivanja, nade, vizije?
-
Vrag mi nije dao mira, pa sam na kontakt Index, Net.hr i N1 poslao priču kako Bandinjo preko Ingre želi dignuti lovu na obnovi Zagreba. Ako ovdje ima još nekoga tko ne voli tu bandu lopovsku bez obzira što može zaraditi na tome, moli Vas da napravite to isto.
LP
-
Siguran sam da su Deban, Debanica, Bandinjo i njegova kamarila prilikom smišljanja kako da izvuku pare iz obnove Zagreba imali na pameti i dobrobit malih dioničara Ingre . Ovo kao da mafija ima svoju dionicu na burzi zvanoj grobex. Inače, čestitke svim forumašima koji su na ovom rastu digli lovu.
-
Zbog čega se onaj kvazi prodavatelj s 50, 60, 80 tisuća komada maknuo s prodaje?
-
Ovaj rast je po meni realan jer Deban i Debanica su u poslu s obnovom Zagreba, ingra nema ljude već godinama ali će pokrivati na natječajima male građevinske firme koje se same ne bi ni mogle javiti na natječaje. Znači Bandičev projekt obnove ruka ruku mije svi smo lije. E sad, naravno postoji ALI u našoj jadnoj kaljuži. Izbori su za par mjeseci, kad / ako ih izgubi pobježe milanče u svoje dvore u pogano selo a Debanica će lagano krenut s objašnjavanjem uskoku o svemu što je potpisala i ode ingra nazad na 2-3 kune. Rizik je nekih pola pola.
-
Kolege forumaši daj se skoncentrirajte, cijena je zadji put bila iznad 6,2 dok je još život bio pred nama
-
sad je 60 i 57 tisuća stavljeno, znam da su to plašioci. ali ovaj tjedan je čudan i ovo danas se ne uklapa. Ako su se neki iskipali zadnjih dana na umjetnom rastu što sad kupuju nazad skuplje?
-
Što se sad dešava, bid je tanak a kupuje se dosta agresivno?
-
Prošle godine je u NO Adrisa ušao Boris Nemšić. Je li to ima veze s ovime nitko na forumu ne zna.
-
najveći dio trgovanja je bio od 10 do 10:23 kad je i Optima ludovala pa mi se čini da je to bilo preskakanje iz dionice u dionicu.
-
Izgleda da društvo hipnotizirano gleda u ekrane pa ne stignu komentirati
-
Uz planiranu obnovu Zagreba, izgleda da će biti posla i u Petrinji i Sisku.
-
Koliko još ovi austrijanci imaju dionica da štopaju rast? Zna li netko.
-
Dvije stranice novih komentara od jučer, pomislio sam da je netko još saznao da A1 uskoro kreće s otpuštanjem zbog trećeg igrača na tržištu ili nešto drugo osjetljivo i važno a kad tamo iz šupljeg u prazno.
-
To je objavio portal narod.hr, meinstrim mediji ne pišu članke koji se tiću ht-a, kao donedavno Todorića.
-
Citat:
"U međuvremenu neslužbeno doznajemo kako se osumnjičenim čelnicima HT stavlja na teret to što su za vrijeme ovršnog postupka na više skrbničkih računa sakrili svoj cjelokupni paket dionica Optima telekoma (17,41%) kako bi osujetili namirenje ovršne tražbine. Riječ je o paketu dionica temeljem kojeg je AZTN dopustio HT-u uvjetnu koncentraciju i upravljanje Optimom na ograničeno vrijeme.
Stoga se vezano na ovaj slučaj otvara pitanje, je li HT sakrivao dionice Optime po skrbničkim računima te ih kasnije prenio na tvrtku kćer uz suglasnost AZTN i od kakvog je to utjecaja bilo na neuspjelu prodaju dionica Optime kao i na druge prethodno HT-u određene obveze?"
-
dok vi palamudite o stečaju važne stvari o lopovima vam pred zdravim očima prolaze, ajte čitate deco
-
Nevezano za današnju patku, imam pitanje, da li HT-u nova uprava ZABA-e izlazi u susret kako je to radila prošla Uprava koja je smijenjena? Ako HT i A1 tako lijepo šuruju oko Optime, jel ZABA-i isto da li će dobiti 6 ili 12 kuna po dionici? U knjigama im piše 10 kuna, Uprave danas lako lete pa ne vjerujem baš da podržavaju deal HT-a i A1, možda im je deal s UG-om ili tko god ih predstavlja puno isplativiji. Možda trebamo čekati da Jutarnji nešto napiše, naravno a da kćerkica ne bu u sukobu interesa