1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. SIMKE

Posts by SIMKE

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• SIMKE
    • February 15, 2021 at 8:40 AM

Kolega tollaway zašto mislite da ne bude dobro za male dioničare ako PPD uđe u DLKV? ja mislim baš obrnuto, jedino mislim da to dobro neće biti preko noći, trebati će vremena da se sve posloži, nužno sa novim ljudima koji če se pojaviti ako se to dogodi.

Skrečem pažnju na PTKM ili Pevex.. nisam primjetio dugo vremena da se tamo mali dioničare žale.. možda griješim ali ispravite me.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• SIMKE
    • February 10, 2021 at 1:38 PM

Danas je baš živahno. Jučer sam bio u OS, i opet sam slušao priče da ekipa iz PPD-a vrlo živahno pregovara oko DLKV. ne znam što da mislim ali dima baš ima.. inače kolege Filght je pitao zašto bi ta kombinacija bila dobra. Nisam analitičar više sam iz područja prodaje ali ono što vidim i što znam je slijedeče:

- spomenuti imaju dovoljno jake financijske mogućnosti da zadovolje potrebe DLKV za izvorima financiranja

- dva velika kupljena sistema sa kojim upravljaju rade odlično (PTKM i Pevex)

- znaju što hoće i to dosta brzo realiziraju

... da ne nabrajam dalje

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• SIMKE
    • February 8, 2021 at 3:41 PM

Pri dnu teksta iz članka piše: "Poznata su medijska nagađanja za eventualni ulazak PPD-a u Dalekovod.." vec sam bar dva puta čuo od ljudi koji imaju veze sa PPD-om da oni smatraju da gotovo sigurno ulaze u Dalekovod. Može biti samo da se hvale, ali može biti da će se to zaista i dogoditi. Meni to ne zvuči nemoguće, imaju višak sredstava i gledaju gdje će to uložiti.. to bi bilo dosta dobro da se dogodi. Vidjeti ćemo u roku par mjeseci.. a možda i prije.

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• SIMKE
    • January 11, 2021 at 1:25 PM

prije možda koji mjesec tvrdio sam da isplata dobiti i nije toliko bitna ako firma ostvaruje ovako visoku operativnu dobit u odnosu i na prihod i na cijenu dionice kao VLEN. To sam i mislio tada na cijeni oko 8 kuna .. No zapravo i tu se postavlja pitanje pa što će firmi servisne djelatnosti tolika dobit na računu?. Pa nisu oni Banka da novce oplođuju kroz daljnji plasman.. ne vjerujem da im novci trebaju za kupovinu Doka koji se spominje.. pa danas su krediti toliki jefitni da se ne isplati ne uzeti minimalnu kamatu.. dakle pitanje je što da vlasnik napravi sa tolikom dobiti? nameće se i mogučnost da isplati dobit, da napravi povrat investicije što prije..

• SIMKE
    • November 20, 2020 at 11:06 AM

pojavio se u top 10 KALCIC ELVIO.. jel nekome poznat?

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• SIMKE
    • November 13, 2020 at 11:47 AM

kupnja zadnjih dana sve bolja, mada na prodaji niču nalozi ko da nema sutra. Baš me zanima da li netko iz top 10 prodaje? zanimljivo inače da ova dionica ne privuče više kolega koji su inače vrlo aktivni na nekim drugim firmama koje su vrlo upitne budućnosti, a osobito financijskog rezultata..

• SIMKE
    • November 12, 2020 at 2:22 PM

novi brodovi samo dolaze..skoro da se nemaju gdje okrenuti.. miriše na jako dobro..!

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• SIMKE
    • October 13, 2020 at 3:15 PM

Kaže fininfo da je u blokadi od 16.09. i to od 3 Banke, Erste , OTP, Zaba..

• SIMKE
    • October 9, 2020 at 1:32 PM

bas gledam stanje u luci.. i vidim dva broda. jedan Liburnia bas stigao (manji brod kao teglenica) a drugi DELPHIN stoji već neko vrijeme.. Nije nešto ali nije ni nula..

• SIMKE
    • September 29, 2020 at 2:06 PM

Neki talijanski tanker je na navozu, ili krivo vidim.. VALLERMOSA..

• SIMKE
    • September 14, 2020 at 2:31 PM

.. neka samo oni nastave ovako sa poslom i profitom kao u prva dva kvartala, to je najbitnije . Rijetko koja dionica ima slične fundamente u odnosu na cijenu. inače kupnja & prodaja stoje na svojim pozicijama, ne trguje se , sve se umirilo kao da se čeka izvještaj za Q3..

• SIMKE
    • September 4, 2020 at 9:26 AM

Gledam promjene top 10 dionicara. Pope Tamara Dude više nema dionica, a u top 10 ušao je g. MAKELJA IVO..

• SIMKE
    • September 3, 2020 at 2:59 PM

..ako su one desetice tisuca bile od Dude, onda ih je valjda potrošila.. a sada rock and roll

• SIMKE
    • September 2, 2020 at 11:00 AM

Pa ne vidim da je dividenda nužna da bi cijena rasla.. pa vidite koje cijene dionica na burzi rastu.. ili koliko su narasle u proteklih 60 dana.. naprimjer segment građevine je eksplodirao a tamo su firme iz predstečajne gdje se rast temelji uglavnom na dosta budućim očekivanjima.. S druge strane VLEN ima i dosta posla i vrlo veliku dobit već u H1, i sve druge parametre, a nije velik ni free float. Teško da ima na našoj burzi dionica sa boljim fundamentima i to mora kad tad doći na red za zasluženi rast..

• SIMKE
    • September 1, 2020 at 2:44 PM

ode onaj nalog 10 K u dva zalogaja.. inače baš sam priupitao jednog poznanika koji zna nešto više o stanju poslova VLEN i on kaže da rade punom parom.. jedan brod ode sa navoza, drugi dođe, kaže puni su.. pa valjda će nešto i zaraditi. Svaki servisni posao ima svoju maržu i ako su zaista tako popunjeni miriše na dobro..

• SIMKE
    • September 1, 2020 at 9:56 AM

kada netko krene grickati taj nalog od 10 K brzo će otiči.. samo je pitanje trenutka

• IGH (Institut IGH d.d.)

• SIMKE
    • August 31, 2020 at 9:38 AM

uh nema večih naloga na prodaji do 190 kn..samo sića

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• SIMKE
    • August 26, 2020 at 5:00 PM

gledam gledalicu zadnja dva sata trgovanja.. kako se prodaje na građevincima (osim IGH) tako se kupuje na Optimi.. plus Djuro prodaja.. i sve blica kao na semaforu..

• SIMKE
    • August 3, 2020 at 11:07 AM

prije par dana imao sam sastanak sa jednom firmom koja je srednje veliki dobavljač IGH i to više godina. Kaže još prošle godine kasnili li su sa plaćanjem računa, dok ove godine situacija je vrlo dobra. Platili su i stare dugove , i redovno plačaju nove. Provjeravali su im bonitet, kažu da je odličan i da mjesečno akumuliraju oko 20 mil kuna.. dobre vijesti po meni

• SIMKE
    • July 2, 2020 at 10:06 PM
    Quote from titulus
    Quote from SIMKE

1450 je prodano u utorak, kad je proslo 2100 komada, u ponedjeljak je prodala 3000+ od tih 5000, kao sto je jucer objavljeno.

Nije istina, utorak će biti vidljiv tek sutra iza 9... Ali neka vam vjera ...

Nema to veze s vjerom. Kako je onda jucer objavljeno da je prodala 3200 komada, a proslo samo 923 komada u petak?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt