Evo i dionice od Konsolidatora u optjecaju.. -1108 kom
Posts by SIMKE
-
-
mislim da se danas fondovi igraju, kako na HPB tako i brojnim drugim dionicama.
-
Promjena u top10 upravo, Erste fond +114kom
-
Dionice bi se trebale kupiti radi godišnjih bonusa clanovima uprave.. HPB ima 795 kom već svojih dionica plus ovih 341 = 1136.. pa kada rasporede nagrade moguće svako dobije u kunama oko 300000 Hrk. Nije loše za njih.. a opet nije loše ni za dioničare ako nastave sa rezultatima kao zadnjih par godina..
-
2020 komada što ja vidim..
-
Kolega nisam ni političar ..a ni teoretičar zavjere. Čitam što pise vrlo jednostavno, Ništa ne sugeriram osim što zaključujem da je situacija vrlo stabilna i meni miriše na mogući daljnji rast. OTP indeksni je 26 dionićar. Jedan od bronih fondova u top 50.
-
halo nema dezinformacija pa to piše u knjigama.. a kako su tamo došle pa nisam o tome pisao
-
Nabavio sam novu knjigu dionicara i usporedio sa jednom starom knjigom od prije cca 1 godinu koju sam imao. Po meni vrlo zanimljiva situacija, dosta toga je poznato nešto manje nešto više. U tom periodu iz dionica su izašli od većih dionićara:
- Prosperus ulaganja
- Agrokor
- ZB aktiv
istovremeno od većih dioničara:
- država je povećala broj dionica za 50000 kom
- 3 OMF fonda iz prvih 10 su povećali broj dionica od 4000-8000
- tu su i vrlo poznati fondovi a njih ima raznih od OMF A, OMF B, OIF, DMF
- standardno tu su dionicari par vodećih Osiguranja sa matematičkim pričuvama
- pa Banke, pa osiguranja a ne piše im da su matematičke pričuve
Prvih 50 dioničara ima 97.8% dionica ili 1976914. Od tog broja 14 dioničara su privatne osobe i oni imaju 18844 dionica. Sve ostalo su fondovi, Banke , odiguranja ili slično..
Ukupan broj dioničara je narastao ma 767 što je 179 više nego prije godinu dana.
Broj dionica kod privatnih osoba je povećan za cca 30000 kom
Od privatnih dioničara u top 50 pojavilo se nekoliko vrlo zanimljivih osoba koja se pojavljuju na nekoliko dionica u top 10 koje su vrlo praćene..
Po meni sve djeluje vrlo pozitivno za stabilnost i daljnji rast..
-
Jos jedan brod stigao
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
danas trgovanje cista taktika. Veliki kupac se umirio, a mali grickaju po 5-10 komada..
-
Decki Banka ima preko milijardu kuna u blagajni.. tako da nema brige
-
Nema promjena u top10 što se tiče četvrtka
-
Ekipa jel neko zna što se događa? dionica lijepo raste zadnja dva dana, a prije par dana nije bilo kupnje ni za bitno manju cijenu.. Istina bliži se izvještaj za Q2..
-
4 velika broda na remontu, ako ovaj kvartal neće biti izvrstan biti će to čudo.. evo malo da ažuriramo ovu temu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
meni se čini HPB dobar izbor. Cijena će sa svakim kvartalom lagano rasti.. jer postižu kontinuirano značajnu dobit. Rizik pada cijene je minimalan. Mada u svakoj dionici postoji određeni rizik.
-
možda nekom trebaju hitno novci.. moguće da netko prebacuje portfelj u ATPL ,tamo je opće narodno veselje, tko zna.. ali bitno je da se u firmi ništa loše ne događa i da imaju pune ruke posla.
-
samo mali pogled na luku da ne zaboravimo uživati u lijepim trenucima..
Ne znam kako bi dozvole za zgrade pomogle Ingri. Pa oni nemaju dva zidara.. i koliko znam ne žele pod izvođači baš raditi sa njima. još ih boli prošlo iskustvo..
-
evo malo pogled na luku.. brodova ko kuglica za Božič
..javili su nam da je prosao 15.02.2021 u 23.59 h.. ma nisu trebali za to trošiti vrijeme to stvarno znamo..