1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. HCMAA

Posts by HCMAA

• OPTE prodaja - kladionica

• HCMAA
    • February 8, 2021 at 10:57 AM

sada kad napišem ovo od Admina ću dobiti upozorenje i ovo će biti izbrsano...ali mene su evo maloprije opet zvali iz T-Com da me otmu od Optime ovo je već četvrti put od početka godine da zovu.

Na kraju sam ja PREKINUO poziv...nakon 10 minuta oni opet ZOVU:(

• PVCM (Pevex)

• HCMAA
    • February 4, 2021 at 6:27 PM

jel netko od vas kupio s onog zadnjeg oglasa kojeg više nema

Files

Screenshot_20210204_182621.jpg 159.09 kB – 0 Downloads

• HCMAA
    • January 20, 2021 at 12:56 PM

jučer me opet zvali iz HT-s...drugi put u deset dana...očerpat će Optimu i na kraju će biti ćelava kokoš:(

s obzirom da sam osuđen na žicu...od Optime imam max 15mbps...s obzirom da je HT očito vlasnik te žice on bi mi mogao dati 20-25mbps

• PVCM (Pevex)

• HCMAA
    • January 14, 2021 at 6:44 PM

Trgovački lanac Pevex u ponedjeljak(4.siječanj.2021) je izvijestio da je prodao Z1 televiziju tvrtki Kodiak Trade.

Skužili oni na vrijeme da je to mačak u vreći:)

• PVCM (Pevex)

• HCMAA
    • January 12, 2021 at 10:01 PM

nema za sada niti jednog oglasa na njuškalu...i ovaj zadnji od 75000 je nestao...e sad jel po toj cijeni ili niže...tko zna...sve u svemu ili je ovo zlatna koka ili ???

• HCMAA
    • January 8, 2021 at 10:47 PM

ne zahebavam Vas...rekla je da se zove Ana i da su oni svi u istoj grupaciji(HT, Iskon, Optima)

prošle godine u ovo vrijeme je bilo isto

sad plaćamo internet i telefon 179kn...a na iskonu to isto bi bilo 164.5kn...plus minimalno 20mbps(sad je 15mbps max)

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• HCMAA
    • January 8, 2021 at 4:32 PM

Upravo me zvali iz HT...da me otmu od Optime...s njima smo od 2006...nude iskon paket za 165kn...što je najgore s optimom imam max 15mbps...a na iskonu bi imao min 20mbps i 15kn manje

možda se to na kraju i desi(imam dionice od Optime)

Agentica je bila prilično odlučna...moglo bi ovo naopako izaći...da HT totalno očerupa Optimu..pa da bude potpuno bez perja:(

• PVCM (Pevex)

• HCMAA
    • December 27, 2020 at 2:13 AM

znači sad mogu dignuti minimalnu cijenu na 60000kn...hvala ovome koji je to kupio po toj cijeni...samo nemam pojma mentalno me dotuklo ovaj Covid-19 i pad ostalih dionica...60000kn*10 komada...600000kn....sad me vuće da stavim na njuškalo...

kolika je ovo točno u pogledu potpore

Files

Screenshot_20201227_021638.jpg 187.52 kB – 0 Downloads
  • PVCM (Pevex)

• HCMAA
    • December 6, 2020 at 2:35 PM

Jel ovo netko sprda ili ozbiljno

100000 Ku

• PVCM (Pevex)

• HCMAA
    • November 16, 2020 at 12:43 PM
    Quote from Cold
    Quote from HCMAA

31.kolovoza 3 komada prodano po 50000kn(Hita)

Ona jedna što je bila na njuškalu je prodana za 55000kn

Kako znas da je po 55 otislo? 🤔 Zadnje je oglas bio na 60000kn mislim

rekao mi prodavač...kao što sam i ja mogao u prosincu 2019 prodati po 55000...i to sve koje imam:)...ali nisam...ali se sad premišljam dal da stavim na oglas ili čekam

• PVCM (Pevex)

• HCMAA
    • November 15, 2020 at 10:13 AM

31.kolovoza 3 komada prodano po 50000kn(Hita)

Ona jedna što je bila na njuškalu je prodana za 55000kn

• PVCM (Pevex)

• HCMAA
    • September 9, 2020 at 12:35 PM

ne kužim zašto ne na burzu...ako im se ne prodaje onda ne prodaju...i amen...ako misle "jeftino" kupiti...ovaj put su skupili 62 komada po 40000kn...nakon ovih 9500kn...teško da će naći još koju "budalu"...sljedeća ponuda mora biti minimalno 50000kn

Ustvari bilo bi mi najbolje da odmah ponude trajnu ponudu od 60000kn...do izlaska ili ne na burzu...budu skupili puno više...evo ja ću biti prva "budala" da im dam po toj cijeni

• PVCM (Pevex)

• HCMAA
    • September 7, 2020 at 10:20 PM

špekulacija...koliko bi danas bi pevex na burzi...kad bi bio

• PVCM (Pevex)

• HCMAA
    • August 6, 2020 at 11:07 PM

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

evo 3 komada netko želi prodati za 50000 kn po komadu

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• HCMAA
    • March 13, 2020 at 1:38 PM

neka...neka....svim onima koji su namjerno rušili neka im se sada odbije o glavu...

da nebi ispalo da ne stojim iza svoje pisane riječi imam ADPL,TPNG,RIVP,PEVEC,ZABA,LEDO:(,BELJE:(,DLKV:(

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• HCMAA
    • March 13, 2020 at 1:28 PM

Stvarno nije u redu od nekih kolega da se ponašaju kao da će sutra zemlja eksplodirati i to znači KRAJ...imam RIVP...u minusu sam da sam prisiljen koristiti tablete za smirenje...Sad razmišljam u odlasku u samoizolaciju(medijsku)...jer ovo je stvarno dno dna od ljudske vrste...pored panike još je stvara medijska panika...OČITO JE GLUPOST NADJAČALA RAZUM

I ne samo to nego naš obiteljski posao je turizam...jednostavno ova sezona je mrtva...da je nekako moguće zaspati i probuditi se 13.03.2021:(

Ovo je virus,a ne potres...to da je bio globalni potres koji je porušio sve hotele onda možemo govoriti o katastrofi...A ovako čak postoji šansa da podsezona bude rekordna,ako ne onda nas čeka sljedeća sezona

• HCMAA
    • March 6, 2020 at 8:53 PM
    Quote from D'artagnan

3,9% na danasnju cijenu dionice... zadnju kupovinu sam imao oko 25 i stvarno sam mislio da je to proslo svrseno vrijeme, za takve ulaze,, osim ako dođe neka katastrofa..... a ono malo panike oko korone i šou :)

kupiti po 30 ili čekati da padne ispod....bit će valamara i turizma i za deset godina:)

• HCMAA
    • March 6, 2020 at 8:46 PM
    Quote from Bug0

Ma bude se sve rješilo kroz 2-3 tjedna. Šta stvarno mislite da inače gripa traje cijelu godinu :))) ??? sva sreća ovi vansezonski rezultati rezultati utječu sa minimalnim vrijednostima, na cijelogodišnje poslovanje. U nečem loše na kraju ima i nešto dobro

Valamar Riviera d.d. sa sjedištem u Poreču, Stancija Kaligari 1, OIB 36201212847 (dalje u tekstu: Društvo
    ili Valamar), sukladno odredbi članka 133. Pravila Zagrebačke burze d.d. objavljuje da su dana 6. ožujka
    2020. godine održane sjednice uprave i nadzornog odbora na kojima su utvrđeni prijedlozi odluka za
    Glavnu skupštinu, uključujući i prijedlog odluke o isplati dividende u svoti od 1,20 kuna (slovima: jednakuna
    i dvadeset lipa) po dionici.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• HCMAA
    • March 3, 2020 at 9:41 AM

Da Apple kaže da kupuje Optimu...nebi poguralo cijenu na 7Kn:(....A dok nisu postojale nikakve vijesti zamalo 9Kn(8,95)

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• HCMAA
    • March 2, 2020 at 12:11 PM

opet je počelo... izgleda bila pauza da maknu obveznice od države

1. Privacy Policy
  2. Kontakt