Mislim da je sve gotovo, svicarci preuzeli i dogovorili prodaju prema ovim napadima od strane UG na promjenu zakona znaci da su oni kupci. Jel netko zna kad ovaj zakon treba biti izglasan, onda tjedan poslje znamo i cijenu po kojoj su kupili
Posts by airfire
-
-
Zanima me tko je kupac i sta stoji sve u dodatnom ugovoru
-
Pravo da vam kažem, nisam siguran da li se to zapravo netko iskrcava na 6,50.
Svaki dan je na 6,32kn potpora od 16000-20000 komada na kupnji.
Reklo bi se da netko stišće cijenu prema gore kako bi se bolje prodalo.
Kolega sa koliko trejdate, vidim da se okrecete kao suncokret zavisno jel kupujete ili prodajete
-
Ma nije ona prodala nego se pripremila za prodaju, isplata ce se izvrsiti na skrbnicki odakle ce kupiti dionice druge koje hoca pa povuci na svoj racun. Ovakvim potezom smanjuje si gnjavaze i ja bi to napravio. S obzirom da je to napravila znam da je sve dogovoreno ona nam je indirektno dala mig da je sve gotovo.
Aaa, što ne kažeš. Htjela nam je javiti da se smirimo. To već ima smisla.
PS. Ne mislim da je ova pretumbacija negativna s osnova očekivane prodaje.
Ne cak stovise ovo je ekstra pozitivna vijest, znaci da smo na kraju i sljedi objava i isplata
-
Ma nije ona prodala nego se pripremila za prodaju, isplata ce se izvrsiti na skrbnicki odakle ce kupiti dionice druge koje hoca pa povuci na svoj racun. Ovakvim potezom smanjuje si gnjavaze i ja bi to napravio. S obzirom da je to napravila znam da je sve dogovoreno ona nam je indirektno dala mig da je sve gotovo.
-
To je izgleda to, samo cekamo sluzbeno, vjerovatno je prebacila na skrbnicki zbog toga sto ona ima informaciju koju ce mo mi docekati uskoro poslje 16h, znaci optima je prodana cekamo samo da saznamo kupca i cijenu. Prebacila je na skrbnicki da kad joj sjedne lova ne mora prebacivati sa svog racuna na brokerski za kupovinu nego kad joj sjedne isplata samo da nalog sta da joj kupe. (moje misljenje). Biti ce zanimljiv mjesec
-
Da oni su pozitivan znak da ide gore, prodavali su i stopali cijenu kad je bila ispod 2.5, od tada smo narasli na ATH za 300%, jel to znaci da idemo do 18-20kn, ako se povijest ponavlja 😉
-
po nekom mom videnju idemo do 7,5 pa korekcija do 6,8 pa UP
-
hoce li prodaja skoro, kazu nece me dugo cekati 😁
Stvarno prekrasan autic, boja je TOP. Do kraja godine tko zna 🤔
-
pa vec se pojavio. DOGE coin je poludio jer se pojavilo pitanje na WSB dal je ikad DOGE bio 1 dolar.
i nakon toga je otisao 1800 posto .cirka
I hvala im na tome
-
ako se ne varam u srijedu sam vam rekao da idemo na razine 7.5-8 kn s time da bi mogli imat korekciju prije uzleta do 5.7 tako da HODL, ovo je tek pocetak
-
A sve je pocelo sa A5 od Backdrafta , inace imam dva auta jedan 97 drugi 2007 oba vw, zena moze biti sa sela ali auto mora biti iz njemacke . Inace aute mijenjam u roku dvije-tri godine kupujem za 1-2 t eura vozim prodam ili na otpad. A5 je ipak auto koji je vrijedan divljenja ali vidit cemo kako su raspolozeni kupci, moraju biti jako darezljivi da bi ga kupio s obzirom da sam investitor vec 24 godine.
-
po mom nekom na putu smo do 7.50-8.20kn, mozemo se vratiti da potvrdimo do 5.70 ali kontam da necemo nego idemo gore
Backdraft ja sam isto za A5, odmah mi je osmijeh od uha do uha ali ako kontam povuci se u mirovinu za dvije godine morat cu ga preskociti neko vrijeme
-
Ne znam zasto ali mi 18kn odzvanja u glavi (tocnije 18,10)
-
samo da mi je novaca, bio bih pun ko cicak, sad smo na putu prema 7.5
-
alt je u pocetku, nesto je krenulo ali je to jos pocetak, kad bitko ozbiljno pocne padati u smislu dominacije e onda krece na sve strane
-
izgleda da smo u zadnjih 400 metara ovog maratona, kad zatvorimo iznad 5,50 onda idemo u zavrsnicu
-
netko je spomenuo na formu da ( poslovnom) ako bude prosijek bit ce dobro.. ali i dalje stojim pri svome: ZABA po 10
Škicnuo sam na taj forum i vidio sam taj post danas - bananarama (amarananab) je vjerojatno prodala pa lupeta gluposti.
Do neki dan je pjevala borbene.
Inače, stvarno su smješni, zapravo patetični ti ljudi koji prate prosjek na Optimi.
Ne razumiju/ne žele razumjeti (prave se grbavi) da prosjek u slučaju preuzimanja Optime nema ama baš nikakve veze s ničim, jer kupac po Zakonu o preuzimanju dioničkih društava mora platiti svima onoliko koliko je platio većinskim vlasnicima, a sigurno im neće dati ponudu po nekakvim prosjecima na kilavoj ZSE.
Ili će dati neku junačku ponudu koju će prodavatelj prihvatiti ili neće biti nikakve ponude.
po mom misljenju za 1-2 mjeseca cemo znati nasu junacku i naseg junaka
-
Pa ovdje se vrte neke teze i gluposti ajme, kontam da to trejderi vuku dole gore, nemojte masirati ekipu odite na neku drugu dionicu i pricajte gluposti. Do Uskrsa znat ce mo tko je novi vlasnik i tko nas isplacuje, ja se nadam da je iznad 13kn.
-
Ledica, po vasem, to bi znacilo da A1 mora prodati ako ne kupi vecinski. I On moze opstruirati rad uprave.
Netko je spomenio da svicarci nisu raspisali natjecaj pa da ti znaci da je kupac odabran... S obzirom sto sam sve prozivio s opte,ne bi me uopce iznenadilo da za mjesec dva izade novi natjecaj.
Baš i to što kažeš