1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. airfire

Posts by airfire

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• airfire
    • June 18, 2021 at 12:41 PM

Od svih dogadanja mene samo zanima tko je kupio sve dionice, znamo tko prodaje ali zanima me tko je kupio, protrgovano je 200tk ako se ne varam, ekipa sa foruma max. 50k je kupila tko je kupio ostatak e tu lezi zec sa bombonima ili ipak nisu bomboni 😁

Quote from Laudator
    Quote from airfire

a jel vas ja mogu cekati na 1 kn 😁

naravno da možeš ako ti starigrač šta ostavi

Starigrac je ipak star a ja imam postovanja prema starijima tako da cunsacekat da mi on da mig kad da krenem

• airfire
    • June 18, 2021 at 12:37 PM
    Quote from Laudator
    Quote from stariigrac

Na žalost kolege, to će biti tako ako ne objave prodaju do 10.07. I nadam se da će stati na tih 3,00kn.

Čista psihologija, nema potrebe za zamišljanjem i naredbama.

Zabilježeno je, pa ćemo vidjeti ubrzo.

Mene će uhvatit panika tek na 3 tako ako krenem sa iskipavanjem najbolje da me čekaš na 2 kn.

a jel vas ja mogu cekati na 1 kn 😁

• airfire
    • June 17, 2021 at 10:58 AM

Po Hrvatskom zakonu to se smije, tako da ajmo malo suncati količine i spicit cijenu na 1kn, kad je bal neka bude maskembal 😄

• OPTE prodaja - kladionica

• airfire
    • June 16, 2021 at 10:56 AM
    Quote from D_artagnan

hoće li sad u par dana 100% ^^

Ne, prvo ide na 6,20 a onda do 9 za dalje jos ne znam

• airfire
    • June 9, 2021 at 9:49 PM

Do 1.8 imamo kupca, mislim imamo i sad samo se cekaju formalnosti

• airfire
    • June 7, 2021 at 10:03 PM

salim se za lipu nemoj me odmah u kladionicu bacati ^^ , danas ili mozda jos sutra zadnji dan rasprodaje moje neko videnje tako da cuvajte papirice ako mislite da vrijede ili sutra prodavaj kao da sve propada =O

• airfire
    • June 7, 2021 at 9:52 PM

mozda OPTE ode na 1 lipu pa ce mo imati jeftin dokup ;)

• airfire
    • June 2, 2021 at 10:49 AM

jel mi to lagano na popunjavanje gapa na 3,20

• airfire
    • May 29, 2021 at 2:30 PM

do 1.8 ce biti objavljeno da je prodana optima, kad se zakon sredi ht ce da odugovlaci do zadnjeg dana ali kad ispadne iz igra svicarci i zaba ce nazvati najviseg ponuditelja i to je to. Zasto bi ht dopustio prodaju konkurenciji prije nego mu to zakon nareduje, pa i ja bih tako ako gledamo sa njihovog stajalista. Ja osobno cekam da prode 10.7 objave da je ht izgubio upravljanje, drhtave rucice krenu s prodajom i evo me na kupnji 😁, za sad sam siguran da 8kn dobijam a vidit ce mo posljednju ponudu

• airfire
    • May 28, 2021 at 12:56 PM

Kontam da idemo jos dole kad 10.7 nista ne objave osim da ht gubi upravljanje neko moje razmisljanje. Ceka se ili zakon ili da ht izgubi upravljanje onda u roku mjesec dana sve rijeseno. P.S. ocekivao sam ovaj pad misli sam da ide do 5.05 ali strah tjera jos dalje, i dalje imam novcice spremne a na vama je da spustate 😄

• airfire
    • May 21, 2021 at 4:01 PM

Krivo sam gledao

• airfire
    • May 20, 2021 at 12:33 PM

znaci kad sam ja sanjao ( bili su me prozivali za inside info,) A1 ponuda 8,xxkn znaci dogovor sa HT radi betoniranja, no medutim UG im je pomrsio racune tako da je moja najniza referentna tocka 8.xx ako UG odustane sto smatram nemogucom misijom, ove dnevne oscilacije mozemo nas pola na forumu raditi tako da me to ne sekira 😄

• airfire
    • May 19, 2021 at 10:39 AM

sto vas vise citam to mi je bolje, kazu noc je najcrnja pred zoru a kad vidim da je optimizam na o% onda znam da smo blizu kraja

• airfire
    • May 14, 2021 at 4:40 PM

Optimizam je zdravlje duse, i ima nas optimista jos po nekim rupama 🤣

• airfire
    • April 28, 2021 at 8:59 PM

A jel netko od vas ocekivao dva mjeseca prije prodaje ako ne i prije da ht nece cerupati korisnike nemojte biti djeca. Ponuda je po mom vec rijesena sa bankom, vjerovatno je i klauzula ispod koliko ne smije pasti sve, dode zakon i gotovo sve

• airfire
    • April 2, 2021 at 9:07 PM

Ispod 1,5 eurica ni ne razmisljam, od 12 pa na gora a mi mozemo tu pisat i pricati i price za laku noc. Kad pogledamo koja je samo banka u igri za prodaju znamo da nema zajeba..... i bureka ispod stola

• airfire
    • March 30, 2021 at 9:35 PM
    Quote from dionicar

bolje da što bolje prodaju..

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…ijarde-15061751

I to prije nego propadnu

Pa prodali su samo mi ne znamo cijenu, ali kontam raspon od 12 pa na gore, nije ovaj rat oko zakona zbog nebitnog N1

• airfire
    • March 26, 2021 at 7:57 PM

Mislim da trenutno ispod 12 kn necemo ni otvarati ponudu za kupnju dionica 😁

• airfire
    • March 19, 2021 at 8:56 AM

Mozda se zahuktavaju u smislu lobiranja, ali kontam sve firme su do sada predale ponudu HT-u, svicarci preuzeli i do sada sve ispregovarali. Po mom nekom misljenju UG je vjerovatno dao najvecu ponudu direktno ali koja postaje sluzbena poslje zakona, a preko nekog svog satelita manju. I sad ce mo vidit tko je jaci u lobiranju ameri ili njemacka. Ali da je gotovo u to sam 100% siguran

• airfire
    • March 19, 2021 at 8:48 AM

Gotovo je bar ja tako mislim, samo cekamo cijenu

1. Privacy Policy
  2. Kontakt