1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. mikromakrto

Posts by mikromakrto

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• mikromakrto
    • March 3, 2020 at 4:22 PM
    Quote from sveps
    Quote from trial

Produljen rok za dostavu ponuda. Radi "formalnih" razloga.

https://zse.hr/userdocsimages…d6a7pr7og==.pdf

hehe ... to su tek sad skužili. Biće da netko od fondova ipak želi učestvovati

Da, očito je da dolazi i netko van branše, ali s dubokim novčanikom...

Sutra školica na ZSE

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• mikromakrto
    • March 2, 2020 at 3:38 PM

Ne znam na kojoj će razini cijena danas, sutra ili idući tjedan završiti, ali znam da ne postoji paralelni svemir u kojem Optima neće biti prodana.

Postoji samo jedna mogućnost da se ne proda u prvom krugu, a to je da HT kaže da "nije zadovoljan ponuđenom cijenom" (ili neka slična formulacija) pa da se čeka sredina iduće godine.

Na to bi A1 vjerojatno povukao sve moguće pravne korake da se spriječi, a sumnjam da bi i UG sjedio skrštenih ruku. Kako god, to bi samo značilo veću cijenu na novom natječaju kojeg bi vodio netko drugi. A tu HT onda gubi mogućnost određivanja pravila igre.

Suma summarum, nikome nije u interesu odgađati neodgodivo. Sve je samo pitanje cijene. A vjerujem da će se veliki igrači, a u ovom slučaju to su dva ponajveća svjetska telekoma, najjača medijska kuća u JI europi i jedna od najvećih europskih banaka, ipak na kraju dogovoriti.

A gdje će cijena danas ili sutra, to će biti samo statistički podatak uskoro, ništa više

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• mikromakrto
    • February 28, 2020 at 3:52 PM

Baš sam se slatko nasmijao kad sam vidio da su u službenom izvještaju napisali da, citiram: "... proizvodi imaju PROĐU na tržištu..."

Izvještaj očekivano katastrofalan, ali prvi puta se spominje promjena uloge ĐĐ Grupe u cijeloj kompaniji što je s obzirom na veličinu i složenost kompanije nužno. Nekadašnji SOUR ili kasnije Holding su imali smisla dok je ĐĐ imao 5, 10 ili 15 tisuća zaposlenih, danas je to apsolutno nepotrebno, a jako skupo.

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• mikromakrto
    • February 28, 2020 at 3:49 PM

Tiskara novca vozi i dalje.

Vozit će i 2020 i 2021 i 2022, koronoma i "srpanjskim rupama" usprkos

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• mikromakrto
    • February 28, 2020 at 9:46 AM

Ne znam gdje bih prije zagrizao; Optima koja će se prodati bez obzira na koronu, Adris koji već desetljećima ostvaruje odlične rezultate prelazeći iz branše u branšu ili turisti koji su, po meni, pretjerano zaronili na spomen globalnog virusa.

"Najuspješniji" globalni virus (ako je to prava terminologija), je bila Španjolska gripa koja je udarila tik nakon WW1. Unatoč svim ratnim stradanjima i učincima gripe, svijet je išao dalje, razvijao se na svim poljima. Pa i nakon WW2 koji je bio još gori i razorniji pa i nakon svih drugih ratova, kuga i sličnih nedaća. Pogledajte na što danas liči recimo Bejrut koji je desetljećima bio središte strašnog rata.

Ako korona postane najsmrtonosniji virus u povijesti, ako pohara i pobije cijeli svijet, onda će cijene dionica, a i svega ostalog, biti potpuno nebitne. A u svakoj drugoj soluciji, a šanse za to su 99,99999%, čeka nas daljni napredak na svim poljima.

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• mikromakrto
    • February 27, 2020 at 1:41 PM

Đuro Popijač novi član NO Đure Đakovića...

1. Privacy Policy
  2. Kontakt