1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. mikromakrto

Posts by mikromakrto

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• mikromakrto
    • May 15, 2021 at 6:53 PM

10.7. se ništa neće dogoditi, a boga mi ni 11.7. jer je to vikend.

Ali ne sumnjam da će 9.7. i 12.7. biti takvog cirkusa da će perje letit.

Očekujem nekakvo očitovanje iz HTa oko 15.7., a do tada skok u ponor.

Nakon tog očitovanja, otvaranje šampanjca za neke, lupanje po čelu za druge.

• mikromakrto
    • May 14, 2021 at 3:41 PM

Nema potrebe, pročitaj zadnje tri stranice, piše isto kao na prvih 358...

Te ovoliko korisnika, te ZEM, te natječaj, te banka, te srpanj, te lipanj, te grčki telekom, te američki vlasnici, te duopol, te AZTN, te ZABA, te HT...

• KRAS (Kraš prehrambena industrija d.d.)

• mikromakrto
    • May 13, 2021 at 12:41 PM

U DORHu nema dvoje ljudi koji bi razumjeli što su ovi napravili, a kamoli da ih kazneno gone, ako ima razloga.

• INSP (INSPIRIO ZAIF d.d.)

• mikromakrto
    • May 13, 2021 at 12:10 PM

Bivši članovi uprava raznih bankarskih fondova, koliko je jasno dostupno.

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• mikromakrto
    • May 13, 2021 at 10:03 AM
    Quote from zm1
    Quote from mikromakrto

Dok sam ja ubacio neku kunu u crypto, ode mast u propast ^^

Da sam stavio malo više, pola svijeta bi se bacalo sa zgrade.

Ajde, bar će biti zanimljivo promatrati ovih dana gdje će sve to i kako

Ma biće to sve ok, ovo su kolebanja kojih je bilo i prije, mali odmor prije nastavka rasta, jer ipak je dosad dobrano naraslo

Ma što se mene tiče, može sve i propast, neću bit gladan zbog tih parsto kuna, kupio sam čisto da imam što pratit jer ova ZSE je pogodna jedino za zaspat (valjda ne copram).

Odlično za crypto tržište je i što se ovo sve poklapa s inflacijom u cijelom svijetu koja je već tu, ali se još službeno ne vidi. Tu će se testirati ona teza da je BTC, odnosno cijelo to tržište, hedge protiv inflacije, novo zlato. Ja se s tim nikako ne slažem, ali vidjet ćemo.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• mikromakrto
    • May 13, 2021 at 9:54 AM

Može država imati i 100% udjela u svim firmama, ali nek imaju profesionalne uprave, bez političkog utjecaja i kadroviranja.

To je nemoguće i u puno normalnijim državama, a ne u Hrvatskoj.

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• mikromakrto
    • May 13, 2021 at 9:52 AM

Dok sam ja ubacio neku kunu u crypto, ode mast u propast ^^

Da sam stavio malo više, pola svijeta bi se bacalo sa zgrade.

Ajde, bar će biti zanimljivo promatrati ovih dana gdje će sve to i kako

• INSP (INSPIRIO ZAIF d.d.)

• mikromakrto
    • May 11, 2021 at 11:24 AM

Veliki prometi danas i jučer, ako ovako nastave još ću se sa svojom crkavicom dovući do top10.

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• mikromakrto
    • May 11, 2021 at 11:12 AM

Davno sam rekao, ako bude turizma u Hrvatskoj, Valamar će pokupiti vrhnje.

Ako ne bude turizma u Hrvatskoj, propast Valamara će nam biti najmanji problem u životu.

Nije bilo teško biti pametan u periodu 2015-2020 i zaraditi novce u turizmu, ali Valamar je pokazao da znaju kontrolirati situaciju i ovakvim nenormalnim vremenima. Koja neće još dugo potrajati, ali će ih preživjeti samo oni koji su dobro kapitalizirani.

• mikromakrto
    • May 10, 2021 at 4:01 PM

2 milijuna eura prometa dugo ne vidjesmo.

Nadam se da će uskoro takvi prometi postati normala

• OPTE prodaja - kladionica

• mikromakrto
    • May 10, 2021 at 11:13 AM

Sunce ti ljubim, Optima Modriča ;( ;( ;( ;(

Još će netko povezati s Lukom Modićem i eto ti belaja

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• mikromakrto
    • May 9, 2021 at 9:23 AM

Ne vjeruj SBTVu ni kad darove nosi...

Sve je fino objasnio veliki sindikalac - firma može biti u gubitku, možete je prodati, radna mjesta moraju ostati.

Moj je prijedlog da ga se kandidira za Nobela, samo nisam siguran da li za ekonomiju ili kemiju.

• mikromakrto
    • May 7, 2021 at 11:26 AM
    Quote from barbosa 2.0
    Quote from mikromakrto

u velike građevinske radove na obnovi zemlje pa da skoče građevinari?

građevinari?...koji građevinari?...zar toga još ima na zse?

Nisam rekao da moraju išta izgraditi, samo da im cijena naraste.

Eno Ingre, imaju zaposlenika koji ne znaju što su fangla i mistrija, a narasli x3.

• mikromakrto
    • May 7, 2021 at 11:06 AM

Crobex se približava prvoj velikoj prekretnici, čarobnoj brojci 1941.

Hoće li šumom (parzitani) ili drumom (ustaše)?

Možda će ostati doma (domobrani)?

Očekujemo li duge i krvave borbe u periodu 1941-1945 ili ćemo to prebroditi zahvaljujući brodaru?

Idemo li nakon 1945 u velike građevinske radove na obnovi zemlje pa da skoče građevinari?

Koliko još do novog milenija?

• mikromakrto
    • May 7, 2021 at 10:10 AM

Ja ne znam što svi stalno brondaju protiv rušenja cijene?

Ionako svi čekaju/čekamo prodaju putem natječaja gdje će doći Novi Gazda i reći dajem XY kuna po dionici.

Ako u međuvremenu možemo (do)kupiti iste te dionice po nižoj cijeni, pa gdje ćeš veće radosti??

Jedino ako netko ima slabe živce pa mora vidjeti zelenilo svaki dan na gledalici.

Takvim ljudima je preporuka baviti se povrtlarstvom, tamo se sve zeleni ovih dana.

• Utjecaj zabrane rada nedjeljom na gospodarstvo

• mikromakrto
    • May 6, 2021 at 8:48 PM

Apsolutno nepotrebno.

Ogromna većina zaposlenih u trgovini ima 6-dnevni radni tjedan; nekome je slobodni dan nedjelja, nekome utorak, nekome odgovara, nekome ne. Tjeraju sve na odmor nedjeljom, a završit će s 1/6 radnika manje. Teško zapošljivih radnika, da budem precizan.

Puno bolje bi bilo propisati puno veće satnice/dnevnice za rad nedjeljom, što već i sada dijelom postoji, te strogo to kontrolirati. Tako bi oni kojima se ne isplati raditi nedjeljom bili zatvoreni, oni kojima se isplati bi radili i jače platili radnike.

Usporedbe s Austrijom i sličnim zemljama gdje je reguliran rad nedjeljom ne stoje iz prostog razloga što im trgovina ne nosi BDPa koliko i nama. Kad budemo imali razvijenu industriju, poljoprivredu, promet, a trgovina bude sektor u kojem će raditi samo studenti da si skucaju koju kunu za džeparac, onda možemo zatvarati nedjeljom. Pa i srijedom

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• mikromakrto
    • May 5, 2021 at 9:52 PM

Najveći problem AD Plastika je što su - odlični. Mogu sigurno podići prihode za još neki iznos, ali marže teško. Nisam siguran koliko se poslovanje još može popraviti, a da to poprati rast cijene dionica. Bojim se da je plafon tu negdje u rasponu 180-200. Nadam se da griješim.

• OPTE prodaja - kladionica

• mikromakrto
    • May 4, 2021 at 11:38 AM

Daj ako ima zainteresiranih da prodaju, kupujem sve ispod 5 kn, ne pitam za količinu

• PODR (Podravka d.d.)

• mikromakrto
    • May 3, 2021 at 12:57 PM
    Quote from Toni

Čistka kadrova u Podravci. Smijenjena je dugogodišnja direktorica marketinga, ranije svi podpredsjednici. Quo vadis Podravka?

U Miramarsku

• SAPN (SAPONIA d.d.)

• mikromakrto
    • May 2, 2021 at 9:53 AM

U zemlji iznajmljivača, sobarica i konobara, na svaku industrijsku proizvodnju se gleda s podsmijehom. Sve dok ne dođe stranac i izvali gutu para za tu industriju. Pa se onda svi čude

1. Privacy Policy
  2. Kontakt