Istočna obala SADa se probudila, mislim da su dobili proljev i bez kave garavuše kad su ovo vidjeli.
Posts by mikromakrto
-
-
-
Digli bi oni nas davno u zrak, samo da nas nađu na karti...
Više teroristima vrijedi jedna bomba u Londonu ili Parizu nego cijeli rat u državi poput naše
-
Da prostite, jebes firmu u koju PPD nije ušao zadnjih par godina...
Morske i riječne luke, kemijska industrija, željeznica, povrtlarstvo, očito i građevina i fondovi...
Sounds like Agrokor 2.0
-
Pa tko normalan bi vise uložio ozbiljnu lovu u energetski neučinkovit protokol koji je jedan psihotični sociopat može jednim tweetom dizati i spuštati kako mu se digne?
Di si bio kad je Bakić kupovao svoju Barcelonu?
-
10.7. se ništa neće dogoditi, a boga mi ni 11.7. jer je to vikend.
Ali ne sumnjam da će 9.7. i 12.7. biti takvog cirkusa da će perje letit.
Očekujem nekakvo očitovanje iz HTa oko 15.7., a do tada skok u ponor.
Nakon tog očitovanja, otvaranje šampanjca za neke, lupanje po čelu za druge.
-
Nema potrebe, pročitaj zadnje tri stranice, piše isto kao na prvih 358...
Te ovoliko korisnika, te ZEM, te natječaj, te banka, te srpanj, te lipanj, te grčki telekom, te američki vlasnici, te duopol, te AZTN, te ZABA, te HT...
-
U DORHu nema dvoje ljudi koji bi razumjeli što su ovi napravili, a kamoli da ih kazneno gone, ako ima razloga.
-
Bivši članovi uprava raznih bankarskih fondova, koliko je jasno dostupno.
-
Dok sam ja ubacio neku kunu u crypto, ode mast u propast
Da sam stavio malo više, pola svijeta bi se bacalo sa zgrade.
Ajde, bar će biti zanimljivo promatrati ovih dana gdje će sve to i kako
Ma biće to sve ok, ovo su kolebanja kojih je bilo i prije, mali odmor prije nastavka rasta, jer ipak je dosad dobrano naraslo
Ma što se mene tiče, može sve i propast, neću bit gladan zbog tih parsto kuna, kupio sam čisto da imam što pratit jer ova ZSE je pogodna jedino za zaspat (valjda ne copram).
Odlično za crypto tržište je i što se ovo sve poklapa s inflacijom u cijelom svijetu koja je već tu, ali se još službeno ne vidi. Tu će se testirati ona teza da je BTC, odnosno cijelo to tržište, hedge protiv inflacije, novo zlato. Ja se s tim nikako ne slažem, ali vidjet ćemo.
-
Može država imati i 100% udjela u svim firmama, ali nek imaju profesionalne uprave, bez političkog utjecaja i kadroviranja.
To je nemoguće i u puno normalnijim državama, a ne u Hrvatskoj.
-
Dok sam ja ubacio neku kunu u crypto, ode mast u propast
Da sam stavio malo više, pola svijeta bi se bacalo sa zgrade.
Ajde, bar će biti zanimljivo promatrati ovih dana gdje će sve to i kako
-
Veliki prometi danas i jučer, ako ovako nastave još ću se sa svojom crkavicom dovući do top10.
-
Davno sam rekao, ako bude turizma u Hrvatskoj, Valamar će pokupiti vrhnje.
Ako ne bude turizma u Hrvatskoj, propast Valamara će nam biti najmanji problem u životu.
Nije bilo teško biti pametan u periodu 2015-2020 i zaraditi novce u turizmu, ali Valamar je pokazao da znaju kontrolirati situaciju i ovakvim nenormalnim vremenima. Koja neće još dugo potrajati, ali će ih preživjeti samo oni koji su dobro kapitalizirani.
-
2 milijuna eura prometa dugo ne vidjesmo.
Nadam se da će uskoro takvi prometi postati normala
-
Sunce ti ljubim, Optima Modriča
Još će netko povezati s Lukom Modićem i eto ti belaja
-
Ne vjeruj SBTVu ni kad darove nosi...
Sve je fino objasnio veliki sindikalac - firma može biti u gubitku, možete je prodati, radna mjesta moraju ostati.
Moj je prijedlog da ga se kandidira za Nobela, samo nisam siguran da li za ekonomiju ili kemiju.
-
u velike građevinske radove na obnovi zemlje pa da skoče građevinari?
građevinari?...koji građevinari?...zar toga još ima na zse?
Nisam rekao da moraju išta izgraditi, samo da im cijena naraste.
Eno Ingre, imaju zaposlenika koji ne znaju što su fangla i mistrija, a narasli x3.
-
Crobex se približava prvoj velikoj prekretnici, čarobnoj brojci 1941.
Hoće li šumom (parzitani) ili drumom (ustaše)?
Možda će ostati doma (domobrani)?
Očekujemo li duge i krvave borbe u periodu 1941-1945 ili ćemo to prebroditi zahvaljujući brodaru?
Idemo li nakon 1945 u velike građevinske radove na obnovi zemlje pa da skoče građevinari?
Koliko još do novog milenija?
-
Ja ne znam što svi stalno brondaju protiv rušenja cijene?
Ionako svi čekaju/čekamo prodaju putem natječaja gdje će doći Novi Gazda i reći dajem XY kuna po dionici.
Ako u međuvremenu možemo (do)kupiti iste te dionice po nižoj cijeni, pa gdje ćeš veće radosti??
Jedino ako netko ima slabe živce pa mora vidjeti zelenilo svaki dan na gledalici.
Takvim ljudima je preporuka baviti se povrtlarstvom, tamo se sve zeleni ovih dana.