je, stečaj baš od 11.7...
Posts by mikromakrto
-
-
Ja bih samo volio čuti razlog zbog kojih se nisu podmirivali dugovi iz PSN, a na računu uredno deseci milijuna kuna u svakom kvartalom izvještaju.
Održavanje hladnog pogona pretpostavljam...
-
A kad su PPD i INA žmirili na oba oka na dugove od nekoliko stotina milijuna kuna, onda su bili dobri?
Kad su trpili neplaćanja koja su se mjerila skoro u godinama, a ne mjesecima, onda su bili dobri?
Kad su mijenjali svoje potraživanje za vlasništvo, da ne bi sve otišlo u tri krasne, onda su bili dobri?
Ali kad bi se htjeli napokon naplatiti, onda ne valjaju?
-
Netko je bio u shoppingu vidim...
-
Naravno da je bedastoća kad sve ovisi o Konsolidatoru. Ili netko misli da se oni neće pojaviti na skupštini i glasati?
Ako je dogovoreno s Konsolidatorom, to je gotova priča.
-
Šta se ovdje događa zadnjih dana, pokazna vježba za ono što slijedi ako bude isto kao na Dalekovodu?
Ili je netko pročitao "domaću zadaću" poslanu u Bruxelles?
-
Zašto bi netko kupovao po 3 kn, ako će za mjesec dana moći po 10 lipa? I koliko bi skupio tim manevrima ako će za mjesec dana dobiti 99% firme?
PPD je ovo vrhunski odigrao, ali ne treba ih optuživati što su samo pokupili ponuđeno.
-
Općenito mi je objavljivanje ovakvih obavijesti za vrijeme trgovanja užasno loše. Ovakve stvari, kao i FI, treba objavljivati van trgovinskih sati.
Uprava niti ima mandat odlučiti je li ponuda u redu, mislim, zato se i saziva skupština, niti mogu napraviti bilo što drugo nego dati dioničarima na glasanje. To su i napravili.
S obzirom na vlasničku strukturu, gdje će i ovaj prijedlog ovisiti isključivo o Konsolidatoru, teško je biti pametan. Jesu li i oni spremni na gubitak 99% svog uloga? Mogu li u nekoj drugoj opciji prodaje dionica dobiti barem 5% uloga? Ili 50%?
-
Fino piše da je to "zajednička uvjetovana ponuda".
Dakle, "ako-onda".
Nema pojednostavljenog brisanja kapitala, nema ni ponude.
-
Ili uzeti x4 kao na ĐĐu kada je pokušana ista priča.
Ovdje je vlasnička struktura puno drugačija i vjerojatno će Konsolidator biti dovoljan da izglasa potrebnih 75%+1 prisutnih na skuštini
-
Je li možete preporučit zanimljive filmove o financijskim krizama i prevarama kao što su:
-The Big Short (2015.)
-Vuk s wall streeta
- Bitka na Neretvi
-
pazi ovo
insajder ovdje
jučer pisano
sutra dolazi nova vijest iz kine
nesmijem reći za koju firmu radim ,ogromna je
do 7 sati se bitkon mora dotjerati što je moguće niže u tim satima
bit će kordirirana rasprodaja kako bi se značajnog holdera likvidiralo nesmijem reći o kom se radi,on je uzrok prošlog pada
kad se likvidira plan je pokupovat sve rezerve i dovest ga do bankrota
ako želite bit bogati napravite kavu i čekajte pad
nakon tog ide brzi oporavak i btc na 70 000$
opet ponavljam ovo je jučer napisan
Čekaj, jel to pričaš o onim decentraliziranim tržištima, gdje ne postoji veliki gazda koji sve kontrolira?
Nemam pojma kuda će cijena kojeg coina, ali sve ove mućke i "tehnički problemi" ubijaju sami smisao postojanja coinova i cijele te tehnologije
-
Navala pa pao server ili imaju "tehničkih problema" kao Robin Hood prije koji mjesec kad ljudi nisu mogli kupiti GME, ali su eto mogli prodati?
-
To misliš zbog ovih 690kn koje su danas junački uložene?
Dat ću ja sutra 100 eura za jednu dionicu, ako će to pomoći da se trguje na 750 kn, plus minus koja kuna
-
Totalni pomor na kripto marketu, raslo je nevjerojatno brzo, a čini mi se da pada još brže. Ne bi me čudilo da do kraja dana ETH ode ispod 2000 USD, a Bitcoin ispod 30 000 USD.
Radnog dana ili sunčanog?
Nemam pojma dokle će ni kada, ali ovo će dobrano odrediti budući smjer kretnaja tržišta i psihologiju sudionika na istome.
-
Istočna obala SADa se probudila, mislim da su dobili proljev i bez kave garavuše kad su ovo vidjeli.
-
-
Digli bi oni nas davno u zrak, samo da nas nađu na karti...
Više teroristima vrijedi jedna bomba u Londonu ili Parizu nego cijeli rat u državi poput naše
-
Da prostite, jebes firmu u koju PPD nije ušao zadnjih par godina...
Morske i riječne luke, kemijska industrija, željeznica, povrtlarstvo, očito i građevina i fondovi...
Sounds like Agrokor 2.0
-
Pa tko normalan bi vise uložio ozbiljnu lovu u energetski neučinkovit protokol koji je jedan psihotični sociopat može jednim tweetom dizati i spuštati kako mu se digne?
Di si bio kad je Bakić kupovao svoju Barcelonu?