Samo da poprave likvidnost... ne smiju si dopustat blokade... zbog toga mi je zao sto sam u dionici... nadam se da ceto popravit jer ima potencijala
Posts by igi
-
-
ajmo viroooooo
Gorka mi je kava
-
tihi prosvjed ispred burze radi kvara kada je najluđe
-
cijenim sve grafove i kolege koje nesebično dijele znanje... osobno nisam do sada se bavio TA tablicama, vjerojatno i ne budem, mozda zato i jesam u minusu... ali ono sto sam mogao zakljuciti da pravila nema tako da se ne bih cudio da raste jos do 10 dlkv bez problema... uz sve prognoze hlađenja... nego ljudi su se opekli puno puta pa su onda oci jos otvorenije... nebrojeno puta se prozvakalo vec da nasa burza je cudna biljka
-
evo netko prijetio sa 35000 komada... na 4,72... pa spustio do 4,69... kupljeno 2000 komada i odmah je povuceno 33000 komada s prodaje... igrice...
-
ja sam kupio vise nego sto sam mislio radi spominjanja carapice... ali moja je odgovornost naravno
-
mislim da je nemoguce da nije bilo ponuda
-
žalosno je što stalno moramo mislit da nas netko ne zaj... to onda nije ulaganje, a nažalost na gro dionica ispada tako... kako na taj nacin mozemo privuc investitore odnosno kako kao drustvo mozemo ici naprijed na taj nacin kada nam je sve zatrovano... spletke i tko ima povlastene informacije drma i šiša ovce
-
kolega Sheriff svaka Vam je na mjestu... samo kod nas to ima samo kod nas kako ide stih pjesme... jako netransparentno
-
Ali kada se strasti smire... zasto bi nuzno bila katastrofa... ne znaci da ce predaja investicijskoj banci dovest opte u stecaj i da ce biti najgori scenariji... i sada ce se zeljeti postici sto veca cijena... pa nece se sada prodati po kunu dvije tri... opet bi trebalo biti puno vise... samo sto smo opeceni od agrokora raznih tako da je ljudima vec svega dosta... nikako da prodje nesto relativno normalno...
-
kolega Sheriff imate pravo, kada se malo strasti smire... ipak je mislim panike previse... opcu letargiju na zse je ova objava probudila, ali nije to katastrofa... istina je uvijek negdje između
-
Ja isto nisam prodao nista, nisam nijednom trejdao... ali mi je zao sto sam krenuo d burzom... da bar nisam nikad na zse
-
jel je moguce da ode mast u propast... i da ne moze nesto normalno proc... iako sam i dalje optimist da ne moze bit to gotova prica i da ima materijala za poboljan ishod
-
Hmmm... vjerujem da ce bit dobro... meni je iskreno prosjek visok... 6... ocekujem da ce bit bar 7,5... ali tko ce ga znat vise... iznimno mi je žao ako ispadne rulet, a mislio sam da ce biti relativno sigurno
-
sa štitom ili na štitu
-
pocetak trgovanja bez dividende je 27.7.
Nisam samo siguran ako se na taj dan proda jel se dobije dividenda
-
kolega emil odmah dobijete neto i ne trebate prijavljivati porez... sve je obracunato
-
hvala kolega Neo... nisam koristio sto ste pisali, ali je korisno sto navodite