1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. jack_zg

Posts by jack_zg

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• jack_zg
    • March 12, 2020 at 10:32 PM
    Quote from hugh
    Quote from jack_zg

Zašto zaustaviti? Da se razumijemo i ja gubim novce zajedno s većinom vas, ali i dalje mislim da da trgovanje mora ići svojim tijekom. Ovo su one prilike koje svi veliki investitori spominju "Be greedy when..."
    Ono o čemu ja razmišljam prije nego što razročim novce i uđem još je kako će se financijska igra odigrati u SADu. Tamo su:

1)kompanije na nemogućim multiplama
    2) REPO market problem koji traje i traje,
    3) ETF balon (kažem balon jer u tim ETFovima su većinom obični ljudi, koji kad vide crvenilo, još pogotovo ovakvo crvenilo... što li će napraviti??
    4) Razina duga među kompanijama s oznakom BBB... enormna. Što kada im bonitetna agencija skine tu oznaku i svi mirovinski fondovi odjednom ne smiju držati novce u obveznicama i dionicama tih kompanija..

da ne nabrajam dalje...

Display More
    Quote from jack_zg

Zašto zaustaviti? Da se razumijemo i ja gubim novce zajedno s većinom vas, ali i dalje mislim da da trgovanje mora ići svojim tijekom. Ovo su one prilike koje svi veliki investitori spominju "Be greedy when..."
    Ono o čemu ja razmišljam prije nego što razročim novce i uđem još je kako će se financijska igra odigrati u SADu. Tamo su:

3) ETF balon (kažem balon jer u tim ETFovima su većinom obični ljudi, koji kad vide crvenilo, još pogotovo ovakvo crvenilo... što li će napraviti??
    4) Razina duga među kompanijama s oznakom BBB... enormna. Što kada im bonitetna agencija skine tu oznaku i svi mirovinski fondovi odjednom ne smiju držati novce u obveznicama i dionicama tih kompanija..

da ne nabrajam dalje...

Display More

Kakvo trgovanje?....jel Vama ova na ZSE danas ličilo na trgovanje?.....ja sam več gore napisao da sam sve razročio ali ovako kao danas jesnostavno ne možemo trgovati......

razumijem i ja sve što kolega KrešoM gore i piše i da su brojke relativno malene jer i sam tako razmišljam ali jednostavno situacija na zse nije ni malo u skladu s tim brojkama i ponašamo se kao da je milijardu zaraženih, i zato....izjasnio sam se već u postovima gore....

Display More

Možda bi onda trebali iskorisiti tu paniku :) Zabrane nikada nigdje nisu dobro donijele.... osim možda u Kini gdje je pandemija zaustavljena :)

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• jack_zg
    • March 12, 2020 at 10:15 PM
    Quote from amerikanec

Sutra nazalost ocekivani scenario kao i danas ali i jos brza blokada🤯 Ovakva panicna reakcija na Svjetskim burzama kao i kod nas trebala bi se zaustaviti sa blokadom svih burza u Svijetu do kraja mjeseca.

da ne nabrajam dalje...

1. Privacy Policy
  2. Kontakt