Misljenja sam da smo za ovaj put zavrsili s korencijom, ako sam u pravu cbx dno na cca 2044, (tehnicki) sutra krecemo u zeleno...💪
Posts by deny_09
-
-
Kakva bjezanija na ATPL, a vani brodari u zelono i BDI okrenuo, vrag je strah...😉
-
Marine, su oni tvojih 52 kom na 630,00 ..😉
-
Naravno kad kupis pada, sto prodas ne pada. ...
-
To je vec u planu...😉
-
Srećom nije isla objava o divideni na ATPL, čekamo rebound ...
-
Bravo zlocka. Vjerovatno dno u ovom periodu ce biti 3200, a daljni pad ovisit ce o makroekonomskim podacimo i o eventualnim izvarednim događajima.
-
Sezonsko sniženje -50%...🤔
-
Hvala zlocka. Kako dođes do ovih fibo linija?
-
Zlocka, obzirom na nove padove koje su nam nove linije potore na S&P. Unaptijed hvala...🙂
-
Kad ide podjela na 4?
-
Ima li ovdje tko da kupujue SPAN osim ovih iz uprave...
-
Tko čeka i dočeka. Bitan je samo horizont ulaganja...
-
Ja bih po 510,00 ako može..
-
Dajte malo optimizma. Znam da bi jeftino kupovali, ali... Nije pitanje da li će biti dividende već kolika će biti..
-
I odmah čišćenje aska...
-
Uoci objave dividende u petak stigla brana na 570,00...
-
Samo treba stati u red da se sada ispucaju ovi s baterijama, sta su ulozili u razvoj i pogone.
-
Oni su mozda u pravu ipak su profesionalci. Ali da mi je ova pamet i iskustvo od prije 15-ak godina rijesio bih bio sve finacije sa KODT-om, kao i KF. Svaka firma moze upasti u probleme, zbog razlicitih problema, ali ovo je sektor koji se mora imati u portfelju obzirom na sve zahtjeve za elektricnom energijom.
-
Da bili tko drugi prodaje raumio bih, da co jeku trebaju novci. Ali mirovinac taj unistava nase mirovine ne mogu to razumijeti, ibzirom da vecu kplicinu uopce nije lako skupiti. Ovoje dionica za sva vremena, HŽV....😉