Ja sam trebao već 100 puta, samo ga gledam (mislim Teslu)..a nikako ga kupit. Najviše boli propuštena dobit...
A ja se zajebavam s Optimom, baš sam bedak...
Ja sam trebao već 100 puta, samo ga gledam (mislim Teslu)..a nikako ga kupit. Najviše boli propuštena dobit...
A ja se zajebavam s Optimom, baš sam bedak...
Tema je super. Samo nema sugovornika . Jedna mala ispravka za TESLU nije porasla sa na 500 već na 2500,00 $. 400 je sad nakon splita.
Mislim da se malo ljudi boje stranog tržista, a nema razloga. Veća likvidnost, manji spread. Razlika između našeg i stranog tržista je ta, što
u inozemstvu ljudi rade da zarade novce, pa stoga i burza raste uz korekcije, a kod nas vlada jal i ljubomora, kakvi ljudi takva i burza, te. Tako da sto prije ljudi počnu trgovati na stranim brzama to će im se i percepcija brže mijenjati, naravno na pozitivu, a ne depresiju koju potiče naše tržiste kapitala.
Zna li netko da li se prilikom kupnje ili prodaje ETF-ova obračunava trenutna cijena ili zaključna cjena dana?
Mislim da nisu tako strašne, ako se zarađuje...😉, umjesto 10 % take profit stavit cemo 11%...😊. Počastit cemo i brokera...🥃
Ova nasa ZSE je teško blato i mulj. Ne znam samo zasto gubimo ovoliko energije na nju..🤔. Zasto se ne prebacimo na americko trziste kapitala i uz ovakve analize sigurno ne bi bili ovako isfrustirani...10 % ovdje ili tamo je 10%.
Buđenje fondova na RIVP-u je u tijeku.
Je li Đuro ide u paketu s avionima?
Molio bih za pomoć, zna li netko da li se prilikom kupnje ili prodaje ETF-ova obračunava trenutna cijena ili zaključna cjena dana?
Teško će ovdje bez dividende biti nekog većeg porasta cijene.
Ipak pohlepa dominira, treba se držati fibo linija i onda je sve lakse. Samo koju odabrati pitanje je sad ?
Faktor sreće je izuzetno bitan...
Ovo na igh će danas završiti gore nego na Đuri, prošli tjedan.
Ovo je ko divlji zapad, najbrži prst. Samo jako, nek se vrti.
Prvo hlađenje, do cca 120 kn.
Bio je kupovni 27.000 kom na 8.10 sad je na 7.50 gura prema gore, ali ne ide. Nek se oscilatori malo ohlade, ide to preko 10.
U očekivanju lake konjice s građevinara...
Građevinari u OUT bježanija iz IGH, DLKV i INGR.
Idemo sad brzo natrag u OPTE.
Ide sad tobogan nažalost....
Bar je zanimljivo..