Zlocka , jel kad sta shortas?
Posts by deny_09
-
-
Najbolje je krenuti na Zrče.. Milica i Aleksandra cekaju...😉
-
Na UV zračenje paze samo ovi u godinama...
-
Kolega dobro ste krenuli, još je možda i rano za koktel. Konzumacija koktela počima s pojavom tangicam na plaži, a one su tek oko 14 h....
-
Nema nista od buđenja petkom..jos je i produženi vikend tako da vas osjećaj vara. Treba uzeti koktel i potražiti mjesto u hladovini s dobrim pogledom ...
-
Svi brodari u ozbiljnom padu...🤔
-
Samo treba stati u red da se sada ispucaju ovi s baterijama, sta su ulozili u razvoj i pogone.
-
Mozda da admin otvori temu nekretnine u svijetu pa da tu razmijenjujemo ideje, mišljenja i iskustva. Evo i mali prilog temi:
-
Obzirom na cijene nekretnina u HR, naletio na članke o stanovima u Dubaiu kao investicija. Ne izgleds mi lose, kazu povrat oko 7 % godišnje bez poreza, ima li tko mozda kakvih iskustava?
-
A možes malo i pojačati poziciju...😉
-
Da li pismo stiže poštom ili se treba negdje skinuti s weba?
-
To je vec sve rijeseno, beton i dvidenduse....💪
-
I ja bi dao cca 50.000 e, za podizanje ega i samopuzdanja..😉
-
Jesam cijena je cca 600.000,00. Mentalni sklop mi ne dopusta toliko baciti na cestu...😉.
-
Ima li koji pouzdani trgovac za GLC coupe moze i par godina star?
-
Trebamo razmisljati pozitivno iz dostavljenog. Sve ostaje kako je. Izaberemo besplatnu opciju za vođenje i dobivamo vecu sigurnost i zaštitu...😊.
P.s. Samo jos trebamo za gore navedeno potvrdu brokera...🙃
-
Sad mu je lakse, nisam jedini koji nije skuzio sto je pjesnik htio reci. Jedino mi se vrtio crni scenario po glavi ili mozda nije sve tako crno...🤔😉
-
Strpljen spašen do ponedjeljka..😉
-
Evo mail od PBZ-a:
U odnosu na sve klijente koji su do sada u SKDD-u kliring financijskih instrumenata obavljali putem redovnih računa, Banka će istu poslovnu praksu nastaviti i u SKDD- CCP-u otvaranjem zbirnog računa bez dodatnih troškova (pozicije i kolateral klijenta su na razini CCP-a- račun pozicija i račun kolaterala- odvojeni od kućnog računa člana, ali nisu odvojeni od ostalih klijenata na omnibus računu).
Kao što je navedeno, a kako bi minimizirala sve potencijalne rizike u budućnosti koji mogu nastati uslijed pojačanih kapitalnih zahtjeva početkom rada SKDD-CCP-a, Banka će sve zahtjeve za margin i kolateral podmiriti iz svojih sredstava i neće prikupljati sredstva od klijenata, bez podizanja naknada za trgovanje za postojeće klijente. Migracija na zbirni/omnibus račun u SKDD-CCP za sve postojeće klijente se neće dodatno naplaćivati klijentima.
Ako moze tumačenje od strane stručnjaka sto to znaci za nas male ...🤔
-
Dno je odrađeno, možemo polako gore...