Sve 5. svima hvala. Samo me zanima ima li tko iskustva konkretno u svezi isplate dividendee. Da je ostvario pravo na dividendu u slovenskim dionicama, kako je regulirao porez i koje je podatke dostavio za isplatu.
Posts by deny_09
-
-
Nije problem kupnje (on-line). Misliš da broker to zna, moš si mislit..
Vidiš da ovdje nitko ne zna točna, a broker će kao znati...
-
Nema logike, ako Slovenci odbiju, porez, znači da je porez plaćen i čiča mića gotova priča.
-
Znači zajebancija ..
-
Imamo ugovor o dvostrukom oporezivanju.
Znači slovenci isplate iznos bez obračunatog poreza, a onda ja prijavim i platim ovdje ili naši automatski skidaju kao i kod naših dionica?
-
Tko ga naplaćuje naša ili slovenska porezna.
Ako netko ima iskustva molio bi postupak oko dostave podataka
za isplatu dividende.
Unaprijed zahvaljujem...
-
Kakav je porezni tretman, ako se kupe slovenske dionice?
-
Opa... i stari igraci se vraćaju na ZSE...😉
-
Samo da ta krupnija nije velika bijela psina...😉
-
Znaci ostaje samo A1....🤔
-
Nije sve u novcu. Mozda pozitivno i ugodno radno okruženje. Čovjek ima viziju zeli promjene na bolje, novca ima, zeli biti bitan i malo nahraniti ego...😉
-
Good job Mitkko..🔝...bit ce za.. 🍾
-
Mitkko svaka cast...👍. Ako nije tajna o kojim se iznosima radi cca.
-
Samo ne mojte gubiti vjeru i prodat će se...
-
Mislim da ce ovoga puta uspjeti, obzirom da ljudi u strahu od inflacije sad traže utočište za svoj novac u nekretninama.
-
Još kad nam se vrati kk idemo vrlo brzo na stare staze...
-
Čekamo KK da krene u čišćenje..
-
S ovom zadnjom rečenicom završeno je prikupljanje po 4,50 kn...
-
Zloćka, zboriš ko Sveto pismo....
-
To i je draž burze. Psihologija na djelu. Veliki prodaju cijena ide dolje, tko vjeruje da vrijedi i tehnicari kupuju, tko ne vjeruje ili nešto više zna od drugih prodaje...😉. Prije neki dan je bilo slično na ADRS2 istresanje velikih po 408, a sad je cijena 424,00 + 12 kn dividende. Svatko igra za svoje novce. Tko ce biti u pravu vidijeti cemo. Nekad se utakmica dobije nekad izgubi, ali glavno da smo u igri. HŽV...Livaja ostani...😉