Posts by deny_09
-
-
To je vec sve rijeseno, beton i dvidenduse....💪
-
I ja bi dao cca 50.000 e, za podizanje ega i samopuzdanja..😉
-
Jesam cijena je cca 600.000,00. Mentalni sklop mi ne dopusta toliko baciti na cestu...😉.
-
Ima li koji pouzdani trgovac za GLC coupe moze i par godina star?
-
Win-win situacija je prodaja biznisa i iznajmljivanje nekretnina (slučaj Kerum, Studenac, sad i Tommy), a još ako uz to i upravljaš biznisom to je TOP!!!
-
A jos kad dividendu objave...😉
-
Zahvaljujem se na odgivoru.
-
Meni jos nista. Na kojoj ste banci? Treba li slati u banku broj računa ili ide sve preko SKDD?
-
Ne mora nuzno biti, ali i moze...😉
-
Trebamo razmisljati pozitivno iz dostavljenog. Sve ostaje kako je. Izaberemo besplatnu opciju za vođenje i dobivamo vecu sigurnost i zaštitu...😊.
P.s. Samo jos trebamo za gore navedeno potvrdu brokera...🙃
-
Sad mu je lakse, nisam jedini koji nije skuzio sto je pjesnik htio reci. Jedino mi se vrtio crni scenario po glavi ili mozda nije sve tako crno...🤔😉
-
Zvuči predobro da bi bilo istina...😉
-
Strpljen spašen do ponedjeljka..😉
-
Evo mail od PBZ-a:
U odnosu na sve klijente koji su do sada u SKDD-u kliring financijskih instrumenata obavljali putem redovnih računa, Banka će istu poslovnu praksu nastaviti i u SKDD- CCP-u otvaranjem zbirnog računa bez dodatnih troškova (pozicije i kolateral klijenta su na razini CCP-a- račun pozicija i račun kolaterala- odvojeni od kućnog računa člana, ali nisu odvojeni od ostalih klijenata na omnibus računu).
Kao što je navedeno, a kako bi minimizirala sve potencijalne rizike u budućnosti koji mogu nastati uslijed pojačanih kapitalnih zahtjeva početkom rada SKDD-CCP-a, Banka će sve zahtjeve za margin i kolateral podmiriti iz svojih sredstava i neće prikupljati sredstva od klijenata, bez podizanja naknada za trgovanje za postojeće klijente. Migracija na zbirni/omnibus račun u SKDD-CCP za sve postojeće klijente se neće dodatno naplaćivati klijentima.
Ako moze tumačenje od strane stručnjaka sto to znaci za nas male ...🤔
-
Nekome je dosadno, pa stavlja naloge..
-
Prati li tko mozda ERNT. Cijena samo raste a ask šupalj ko ementaler...😉
-
Ovdje je samo problem likvidnost. Nitko ne prodaje...
-
Dno je odrađeno, možemo polako gore...
-
Kako su samo rasturili atpl u dva dana. Pa se čude kad ljudi drže novce u čarapici...