Čekamo da distribucija okrene na akumulaciju :-))))
Posts by hromax
-
-
Brutalna završnica danas....
-
Ameri ruše rekorde u ronjenju na dah. Europa ih slijedi.... :-)))))
-
Mi smo plitko tržište. Ne možemo kontra ostatka svijeta.
-
Negativna vijest bi starom igraču najviše pogodovala budući da je sve dionice unovčio prije tektonskih promjena koje se ovdje očekuju tako da sada može mirno promatrati. Imajmo to na umu :-))))
-
Sve veći broj oboljelih izvan Kine. Izgleda da okreće pomalo na pandemiju
-
Još jedan slučaj u Hrvatskoj
-
Sve 5. Tko misli da je sad povoljan trenutak za ulaganje u dionice, neka kupuje. Ima svega za bagatelu. Možda već sutra okrenemo u zeleno, tko će ga znati. :-))))
-
Što će se riješiti do proljeća ?
Pa moguće je da virus izgubi svoj zarazni ili smrtonosni potencijal zbog promjene vremena, nekih okolnosti ili specificne mutacije. Upravo se to dogodilo sa Sars-om i nije nastala pandemija.
Zaustavljeni su tokovi širenja i virus se povukao defacto za sada iščezao.SARS je bio lokaliziran na puno manjem području te je od njega oboljelo 10-ak puta manje ljudi. Zato je uspješno spriječeno njegovo širenje te nije uspio poprimiti pandemijski razmjer. S Coronom to za sada nije slučaj, a mogućnosti za spriječavanje pandemije sve su manje iako još postoje. Ne bi bilo dobro da Corona postane sezonski oblik bolesti zbog visoke smrtnosti među starijom populacijom i kroničnim bolesnicima.
-
Što će se riješiti do proljeća ?
-
Bit će sutra još i više prilika :-))))
-
Kad dođe vijest o prvom oboljelom od Corona virusa u Hrvatskoj, mislim da će ZSE nedugo potom moći staviti ključ u bravu, a Ivana Gažić će tada zamijeniti jednu burzu s drugom :-))))
-
Yebote pa ovo je zakucano na 7 kuna....😱... sad tek vidio. Put prema 6 kuna je otvoren, a tko još nije kapitalizirao rast od ovih dugoročnih mislim da će dobro promišljati od ponedjeljka nadalje ako se ova brutalna distribucija nastavi, a onda se zna što slijedi.
-
Ako klizne ispod 7 bit će sveopća bežanija i raspad sistema. Spašavaj se 'ko može. 😵
-
Distribucija na djelu... 😑