evo pokušati ću ja, da vi ne ostanete uskraćeni za odgovor, jer sutra morate biti svježi i odmorni za trgovanje i bolje pratiti, ti nalozi, koje ste vi registrirali jesu stajali tako kako je i na slici, ali lijevi nalog na bidu je u zadnjem djeliću sekunde prije 16.00.00 sati nestao, tako da nije moglo doći do realizacije, ali za takve stvari morate se ono baš zabuljiti u ekran u tim zadnjim sekundama, jer ova 5Gej tehnologija je stvarno čudo, sad vidiš, sad ne vidiš, a mi smo tek uvećali brzinu, a neki vodeći u svijetu su ovdje
Hvala kolega Moller, međutim niste u pravu. Ova situacija je bila od 15:56 pa sve do 15:59, screenshot je nastao u 15:57. Dakle 3 pune minute je stajala ova situacija, a transakcija se nije dogodila. U zadnjoj minuti je bilo previše promjena u prekratkom vremenu tako da bih za to morao koristiti nekakav screen recording software, a to mi je preveliika tlaka.
Budući ne razumijem što se dogodilo, pitam vas iskusnije - je li moguće zadati nekakav takav nalog sa dodatnim uvjetima pa da iako se cjenovno i količinski bid i ask slažu ipak ne dolazi do transakcije?
https://zse.hr/hr/radno-vrijeme/88
Dražba zatvaranja
Nakon kontinuirane trgovine slijedi dražba zatvaranja. Dražba zatvaranja ima iste faze i karakteristike kao i dražba otvaranja.