Display MoreIdeš na "Moje dionice", klikneš na dionice, promjene u prvih 10, za sve dionice, i izbaci ti +/- promjene i novo stanje vlasničkih udjela.
Za Annu je 0.
Novi vlasnik, Ante Drnasin sve preuzeo i zauzeo njeno 10. mjesto!
hmm.
prije bi rekao da nemaju odnosno ne zele dat podatak o broju preostalih dionica
Kada pogledate sve ostale dionice svi koji su OUT iz top 10 su kao prodali sve svoje dionice.
cisto sumnjam da svi koji ispadnu iz top 10(na bilo kojoj dionici) nemaju vise nijedne dionice.
i da su svi prodavali na burzi i onda prije ispadanja iz top10 su sve prodali izvan burze,.
Tako je na svim dionicama ne samo na IGH na moje dionice.
hocu rec da na moje dionice ne postoji nijedan ulagac koji je ispao iz TOP 10 a da ima nesto doionica. Znaci svi koji ispadaju iz TOP 10 prodaju sve i to izvan burze?
Meni to zvuci nemoguce.
Ne volim se raspravljati, ali lijepo sam napisao da je 12.04.22 Anna ispala iz prvih 10. To se vidi na -Mojedionice ili ZSE ili investiramo tj promjene prvih 10
Međutim u ovom slučaju treba vidjeti dali je prodala sve i koliko je ostalo. To Ja ne mogu vidjeti , pošto nemam ovlast da vidim sve dioničare i njihove količine. Tu opciju treba platiti mislim oko 300,00 do 500,00 kuna, ali ako Miljarder tvrdi da Anna imo " 0 dionica ", smatram da on tu opciju ima.
Ali Anna je ovdje nebitna, tko zna kakve se igre ovdje odvijaju "Zna se - idemo dalje ".