Ovi iz Adris-a su veoma optimistični ljudi ,kada misle da će im netko ozbiljniji prodavati po ovim cijenama , a da će oni kupovati u trezor a zatim dijeliti sami sebi. Mislio sam da je AV pametniji čovjek - te da će kupovati u trezor po nekim normalnim cijenama, a on se pravi ciganin te drži cijenu ispod svakog minimuma. Mislio sam da je on gospodin čovjek, ali on je oposito od toga.
Pa ako je cijena ispod svakog minimuma, to vam je prava prilika za shopping. Iako s obzirom na prošlogodišnju dobit, smatram da je cijena solidna. Kad dignu dobit iznad 500 milja, popratiti ce to cijena, bez brige. Iako ADRS kontrolira rado cijene dionica koje kupuje, kao MAIS, a bome i CROS.
Ja imam Adrs-P dosta (čak i previše za malog dioničara ) , te ne želim više kupovati . A Vi samo sudjelujete u raspravama, jer da imate dionice ne bi tako govorili. Samo da vam kažem da Adris kupuje svoje dionice u trezor ,a cijene mora biti u granicama koje je uprava odredila. Prema tome sve dok se trezor ne namiri cijena će biti onolika ,kolika njima odgovara .