Ovim putem molim Državu da dodatnim porezom na kapitalnu dobit nagradi prodavatelje milog nam ERE.
Posts by abc1
-
-
Častim vas svih danas
Kupila sam jednu.... ali vrijednu
Medika .
Bogme, ušićarilo se.
Drago mi je da bar netko vjeruje u instrumente države, jer kako god je Medika dobra firma, obično njoj država puno duguje. Naći će se već netko u vladi mekog srca.
-
Nisam neki veći ulagač a niti koji je stalno na monitoru, ali mi se čini da je to za ovo doba godine zavladao neki optimizam. Osobito za petak, jer znam da neki petkom ne vole biti na burzi. Neka mišljenja?
-
"...Ernt napeta praćka,..."
Bogami, bolje od babe Vange.
-
Ovo će max dogurati do ppt prezentacija i idejnih maketa.
Čuj oni bi i prugu ugurali, dobro da nisu i avionsku pistu smjestili na 3 level.😆😆💪
tamo je Butković blizu i ne bi bilo čudno da ovo progura, Krk bi se tada razvio bolje nego kopno, kada bi se netko sjetio kakav tunel još nabaciti ispod mora i malu biciklističku stazicu uz to, to bi bio pun pogodak, onda bih i ja počeo kupovati IGHaja
p.s. evo upravo prezentacija na TV, lijepo izgleda, vlak već ide ispod, juri kao lud, e da nam je to dočekati, kaže za 7 godina, znači valja krenuti krave dobro i na vrijeme hraniti, jer samo sedam debelih može ovo realizirati, biće i Ursula koju svoju nam poslati
"Vlak u Krku".
Po dječijim knjižnicama razgrabljeni beseseller.
-
Prema dosadasnjim odgovorima ankete vidimo da je vecina ostvarila do 40.000€ rasta portfelja, a nesto preko cetvrtine cak vise od 100.000€. Ukratko mislim da je ovo bila jedna od boljih godina na ZSE i nadajmo se da ce idica biti jos bolja!
Sve to ovisi o inspiraciji.
-
To crnjačenje je sport kod nas, naravno da ima nereda, mogli smo i morali puno bolje, ali bez obzira na sve ekonomski nikad u povijesti nismo stajali bolje. Ali naravno to se ne smije reći
Je, samo nekužim nereda ili nerada. Ja nekako mislim da je taj pozitivni rast proizašao iz većeg povlačenja sredstava iz EU fondova. Ali nije važno, brojke su svakako pozitivnije. Pa niti današnji dan, niti ovo doba, nisu vrijeme za nadmudrivanje, već za darivanje. Kako god kome bilo, svima samo svako dobro.
-
Tu sam negdje sličan ovim jadnicima, negdje oko dvadesetak posto. Mali portfelj, mala dobit. Sada me samo muči, dali da tu razliku od moje ostvarene dobiti u odnosu na priznatu inflaciju počnem bjesomučno trošiti, ili da se lupam po glavi koliko sam izgubio u odnosu na stvarnu inflaciju.
-
Onda su tvoji dobili po 160E svaki!
Ovoje samo šala na tvoj račun, nikako ne na njihov. Svako dobro i tebi i tvojima i SVIMA
Ja sam dobio 8600 a žena 1200 to je 9800 podijeljeno sa 12 ispada 813 eura mijesečno, a mama mi ima 300,13 eura mirovine mijesečno, a tata negdje oko 500 eura(neće reći točno), i to ispada za mrvicu više od njih kao što sam i rekao.
Vjeruj, samo neka šala, možda je ispala nemamjerno neumjesna, a ne da bi ja nešto ozbiljno propitkivao. Još jednom, svako dobro.
-
VI ste odlučili živit od dividende
U budučnosti da, sada još i ne, ipak mi je dividenda premala da mi pokrije godišnje rashode.
I samo za zapisnik da smo ja i moja žena ove godine dobili dividende malo više nego su moji mama i tata dobili mirovine.
Onda su tvoji dobili po 160E svaki!
Ovoje samo šala na tvoj račun, nikako ne na njihov. Svako dobro i tebi i tvojima i SVIMA
-
Ne znam što je, ali meni se čini da taj Erste takozvani ne znam kako, ovim dodatnim rušenjem cijene dokazuje, ili nekome ili samome sebi, da je u pravu.
-
Ne razumijem kako je naplata 0,79% ?? Sta je svakom na izbor dali ce platiti 🤣🤣🤣.
Pa jbga, imas datum valute poreza, na to ide kamata, i jos opomenu svaki kvartl nek im salju i zaracunaju… pa pomalo....
"nesposobnost na najjače 🤡" ...
Ovo je baš kompliment! Da nije nešto drugo?
Tako ja razmišljam.
-
Hebate pa nikad cuo za sve te “zvijezde” 😳, izgleda da sam star, a ja u naponu snage 🫣
zvezde!
-
https://www.jutarnji.hr/autoklub/aktua…avnost-15407249
Koja ljepotica / ljepotan
Sada Ukrajina više nema nikakve šanse!
-
E, da je tu Nadan, već bi on to riješio, a ovo ostalo je muka našeg tržišta.
-
A dobro, možda te ipak zlocesti poštedi?!
-
Nemoj tako. Da imam još sredstava, ja bi zavolio taj Erste crni, od milja zvani Erste Exit. A ima i ona stara "noć je najmračnija pred zoru".
-
@ parica, ne dijelim baš toliki optimizam, ali bar sam sličnog mišljenja. Jedino me zabrinjava što nam premijer isto tako nešto misli.
-
A šta bi vi htjeli, neplaćene poslove? Da novinari budu volonteri?
-
Nema tu baš puno mudrosti.
Kao banka, već tridesetak godina slovi kao čista i lijepo napredujuća u velikoj tišini. Sama po sebi nije napravila neko čudo, ali je pristojno napredovala bez nekih afera i to samo zato jer za to nije imala kapaciteta, a lijepo se posložilo sveopće zanimanje za Istru. Oni koji su to godinama znali, sada to kapitaliziraju. Ja sam znao, ali nije bilo baruta.
Kada sam već pametan, druga slična tome je bila Varaždinska banka, normalno, davno progutana.