Bez velike mudrosti, a kao i sve banke, sve je to rezultat povišenja cijena usluga i raspona kamatnih stopa na aktivu i pasivu. Tako je to. Ali poneki se već dugi niz godina nadaju da bi mogla u prodaju. Ako vladajućima, koji god to bili, bude potrebno ili AP za useljenje u Evropu, nije nemoguće, ali to bi naljutilo glasače. Spas od prodaje je to što bi tada prije toga morali ući malo drugačiji revizori, jer, hm hm, ipak je to državna firma.
Posts by abc1
-
-
Ako je ta prodaja Erste koji više nije među prvih 10 može to još i juriti po prodaji.
Da se nisi usudio, BRIŠI taj post
A rekao sam, briši!!! Ali, ne! Ali, iza šale, ja sam i dalje uz ERU, samo je po stoti puta jasno, ne samo o dionicama, o svemu je tako, sve se zna unaprijed.
-
Moller "petkom se trguje u izvanrednim prilikama, obzirom da je prijestupna godina, a što se tiče petka, imate još sutra cijeli dan za razmišljanje
da niste vi s kakvog rođendana"
Meni je svaki dan rođendan. Ne kužim, petak 23.02.2024. u odnosu na prijestupnu godinu?
-
Kako je sutra izvješće ERE, a ako bude pristojno, zanima me kako će burza na to reagirati "the day after". Zato jer je petak, a ako ja dobro vidim, to je dan još manjih aktivnosti. A i znam neke ljude koji ne žele petkom išta poduzimati, neki iz nekog praznovjerja, neki , čak i poznati investitori, se kriju iza toga da se ne zna kako će u ponedjeljak tržište reagirati. Čuda neće biti, ali možda niti defibriliacije.
-
Na momente se čini da prodaja ne posustaje gura se 100tke, ali imamo konačno i nešto više kupaca. Neizvjesno.
Ako je ta prodaja Erste koji više nije među prvih 10 može to još i juriti po prodaji.
Da se nisi usudio, BRIŠI taj post
-
Šteta je pogrešno napisana, jer Šteta sam mislio pod time da nisi razumio šalu. Samo to.
Ma razumio sam ja to, samo ne znam što se vi stalno meni obraćate s visoka i docirate, vi možete napisati što god vam srcu drago, kso i svi ostali i ja vam neću nikada ispravljati vaše stavove, ni kod k/p dionica pokušavati vas uvjeriti u suprotno od onoga što činite, ja trgujem svojom glavom, svojim novcem i (ne)znanjem i mislim da i drugi tako rade, već sam ranije spomenuo da je meni forum tabavno infornativnog karaktera a ne doktorska disertacija
Ipričavam se za sve što sam pogrešno učinio. Nikada niti tebi niti ikome drugome nisam davao savjete o dionicama, nikada nikome, tebi ponajmanje, nisam pristupao sa visoka niti nikada nisam pokušavao uvjeriti nikoga od onoga što sam činim. Krivo mi je što tako misliš. Isprika što se obraćam sa "ti", jer je mu mojem poslu, iz tamo neke branše, to bilo pravilo, pa mi je to ostalo. Svako dobro
-
Ne znam više, kao da Vujnovac kupuje ERU.
-
Šteta je pogrešno napisana, jer Šteta sam mislio pod time da nisi razumio šalu. Samo to.
-
Ozbiljno.Meni najduhovitiji. To je Moller. Nikako nisam htio izazvati neku političku utakmicu, daleko je to od mene, samo ukazati na meni neke nelogičnosti. A to, sa nekim tamo tvojim gore navedenim iskazima i dokazima protiv ljevice nema nikakve veze sa mnom. Sa tobom ima. Bit je bila moj pokušaj šale:
Nisam ljevičar, ali sam od rođenja ljevak pa su me na silu tjerali da budem dešnjak. Ozbiljno.
Šteta.
-
Gerila marketing? Kasno vam je drugovi.
bolje da im je precjednik dometnuo kakve Dodikove trubače ili Milu Kitića, da otpeva kakavu domoljubnu, možda bi im i bivši precjednik došao na dernek,
uz to još dolijepiti benčićkine diplome i Peđine žene iz Kragujevca takođet, bila bi to prava četa đaka u istom danu na istom mestu
Ne vidim kako nečija diploma ili žena, a ne znam o čemu se radi, Dodikovi trubači itd utječu na opće stanje u Državi. Više ili manje od silnih afera, ljubitelja turbo folka (to su samo ljevičari?) i puno toga još? A što se diploma tiče, mnogi su na nama diplomirali i doktorirali.
Nisam ljevičar, ali sam od rođenja ljevak pa su me na silu tjerali da budem dešnjak. Ozbiljno.
-
Jadrankamen je odumrojoš davno, tamo ngdje još kada je prvi predsjednik pobjedio vlasnika na teniskom terenu.
-
Jel ovo jutarnje trgovanje stvarno rezultat jučerašnjeg dana na američkoj burzi?!
Da. Svi naši veliki izvoznici u SAD sada imaju probleme.
-
sada samo pratim i čekam razvoj situacije. dugo vremena čučao na bidu i skupljao otpadke. posljednji upali lani u svibnju.
Pa, u mjesecu maju cvjetaju ruže. Možda opet.
-
+KODT2 Zaokružio brojku 😁
Da, lako vama što imate sa čime, ja danas nisam skupio boca nego samo za 7 komada.
Naravno da se šalim, ali ja sam zbilja, jako skroman ulagač. I tako mi je dobro.
-
Vjerujem, da znaš odgovor. Dogovorena se čini glupom "he, he", pa zašto onda preko burze?
-
Ne dam, ne! Kako se ono stručno kaže u financijskim krugovima "nema đabe".
-
@acc Kako HANFA ne radi, pa pružila je mandat.
-
Lipo da je Ivan postao GDO, radostan sam
sada će i on lipo zarađivati, mislim da će na peto mjesto,
Lukica, šefica, ja, guverner pa on😀
Svako nase, e, malo misto
u dusi je uvik cisto
jer sve ca mu na um sine
cini da mu vrime mine
A ako se i dogodi
da nikoga zlo pogodi
a, moj Boze, ca se moze
moglo je i svrsit' gore -
Nemam pojma o ovoj dionici, niti o prošlosti niti o sadašnjosti, ali ne kužim tko se usudi Ostoji uletiti u ralje.
-
Članovi uprave dobijaju za nagradu dionice od firme.Nema tu frke .Bitno da erste vise ne prodaje vec 5dana.Nema vise pritiska na prodaji ali je splasnula malo kupnja.Kad dođe FI i prijedlog divke ide to di mu mjesto
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/53274
sve ovisi da li će ovi prodavati ili držati, malo me to buni oko ovoga "ide di mu je mjesto", jer nije jasno gdje da se u tom slučaju namjestimo
Nema tu baš puno izbora oko mjesta, pitanje je položaja.