Sutra nam je dividenda..baš me zanima da li će sjesti odmah ujutro nakon 9...
Pa za što je to važno? Ne ovisi to uplati već o tome kako će to neka banka provesti.
Sutra nam je dividenda..baš me zanima da li će sjesti odmah ujutro nakon 9...
Pa za što je to važno? Ne ovisi to uplati već o tome kako će to neka banka provesti.
A nekako se umirio Moler, pale mu skale pod nogama? A mogao je farbati ove niže razine, a ne plafone.
Uvažavam sva različita razmišljanja
,ali napisite i koji prijedlog,svoj pogled budite konstruktivni...
Ima vremena do kraja godine
Isprike, bio sam nepristojan, ozbiljno.
Hpb je dijamant,trenutno se polira,a uskoro će u "izlog " na prodaju...
Struktura vlasnika;,potentna!
Prijedlog za razmišljanje...do kraja godine!?
Organizirati i registrirati udrugu malih dioničara HPB , koja bi nas zastupala ...
Mogućnosti su velike,kao mali dioničari bili bi bolje informirani,imali bi bolju poziciju(pa i kod prijedloga dividende) ,ako treba i mjesto u medijima,a mogli bi i npr.pregovarati(predloziti -zalagati)s predstavnicima vlade o prodaji većeg dijela dionica građanima rh.
Ajme, majko!
ZSE je je biljka plitkog korjena, jer se sa malo sredstava može puno manipulirati. Recimo, kada Wall Street raste, ZSE pada, a kada Wall Sreet pada, ZSE pada.
He, he.
Nuklearni je došao u HPB kao mališan.
Dokle god to bude državna banka, a paradoksalno da je bolje da je, nego da nije, vjerujem u puno manje nego nekada, ponekada se ipak pojavi ponešto.
Plenkoviću se treba priznati da dobro vodi državne firme...barem više štetu ne rade.
Zašto Plenković vodi državne firme?
Dokle god to bude državna banka, a paradoksalno da je bolje da je, nego da nije, vjerujem u puno manje nego nekada, ponekada se ipak pojavi ponešto.
MihoMato Potpuno pogrešno.
Bože, o čemu ovi trkeljaju? Ja ne vidim da su ovi iz protuprijedloga tražili da im se otkupe dionice po posebno povoljnijoj cijeni. A dva člana uprave izuzetno se brinu o dioničarima dodjeljujući sebi nominalno više od 650.000 eurića, tržišno još više, pa će to dobrohotno razdjeliti dioničarima samo da bi im bilo bolje? Jedna od najglupljih izjava od pojave dioničarstva u Hrvata. A što se tiče vanjskih "neovisnih" revizora, da ih je bilo neovisnih, ne bi bilo moglo biti "nepravilnosti".
Sve u svemu, psi laju a karavani prolaze...
Dobra je ta izreka, ali uvjek je u pitanju tko je tu što?
A kada na velika vrata, jesu velika, uđenetko od vladajućih i objasnim što je to zapravo
Da, onda ovi što im se razaszrao crveni tepih, odma počinju razmišljati o tamo nekomOCD itd.
Sve te vaše teške filozofije o raznoraznim učincima o svjetskim kretanjima, kamatnim stopama i drugim čudesima koja inače imaju utjecaj na financije u svijetu, ovo je DRŽAVNA BANKA. Za sada je to dobro.
No, dečki, malo šale😆.
ERO čak na 210? Jel to neka mulja?
Teško je očekivati da bi bila naknadna revizija kao i isplata dividende. Meni je najzanimljivi dio onaj kojim je to aktima predviđena naknada upravi za puno godina unatrag. Isto tako, imaju li pravo na tu naknadu i bivši članovi uprave iz tog perioda?
Mene baš to i veseli što se nema para za Wuestenrot. To ozbiljno. A za šalu, čemu brige, pa imamo HANFU?
Sada šta je tu točno?
Neobično. Austrijanci su tu kod nas dolazili kao laka konjica ispred Njemaca, šta bi sad ovo trebalo biti?
Glupost, kakav bankrot? Sada jesu stabilni, a čega je sve bilo, bar onaj javni dio, bolje je zaboraviti.