1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. abc1

Posts by abc1

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• abc1
    • November 25, 2020 at 12:27 PM

Ta zamisao o stečaju je jako zgodna i meni zanimljiva teorija o načinu razmišljanja, jer otvara sasvim nove teoretske poglede na sve, uopće.

Iako je kod banaka sve moguće, nikako ne vjerujem da bi se to Zabi isplatilo. Sasvim je jasno da bi dečki od svih onih koji bi dobili velike ili malo manje bonuse to olako prebolili.

• OPTE prodaja - kladionica

• abc1
    • November 24, 2020 at 8:34 PM

Ma, gledajte, sa malo sredstava sam ušao, očekujem puta dva, pa da si negdje kupim "fiću" u ime moje starosti i vlastite bedastoće.

• abc1
    • November 24, 2020 at 11:11 AM

Nisam niti malo zavidan, pa mnogi tu rade o velikim brojem dionca, pa samim time i o dosta sredstava. Ja nisam taj, pa što onda.

Idemo kratko, , kada se nekoliko brokeraja malo popričaju za ručkom, ne mogu sve, ali mogu dovoljno. U interesu samih sobom ili svojih klijenata.

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• abc1
    • November 21, 2020 at 11:41 AM

@toulen

"Inače - ERNT je prva dionica koje sam ikada kupio - 2006 oko 2000 kn i kasnije prodao prije krize 2008-9. Gdje je danas cijena dosta govori o tome koliko su realno napredovali. Ali ne znači da neće."

Malo duža je priča, a i malo šira.

Gazde su kupile TESLU iz razloga da mogu sa starom tehnologijom ući na veliko tržište "RUSKO".

Normalno, iscijedili su što god se moglo, ne samo kroz dividendu, to su i dioničarima obilno dali, već kroz raznorazne naknade matici.

Nikakve to sve skupa nema veze sa cijenom na ZSE burzi, stotine primjera govori o tome da su mnoge dionice doživjele težak pad.

• abc1
    • November 20, 2020 at 9:29 PM

Victoriya Boklag

Joj, to je jedna prekrasna žena, ma i svoju ostavim radi nje.

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• abc1
    • November 20, 2020 at 9:18 PM
    Quote from dionicar

Barikb apsolutno se slažem sa Vama. diplomaje preduvijet ne samo za ERNT nego za sve.

nadam se damo da imate pravu "sveučilišnu" diplomu, a ne sa višoh školica poput TVZa, Verna, ZSEMa i slično :D :)

Jako je teško razlikovati znanja, nakon kojekakvih cjenika na raznim velikim i službenim fakultetima, i onima koji se legalno plaćaju.

Bar ponešto to ovisi i o pojedincima.

• Što smo danas tržili

• abc1
    • November 19, 2020 at 5:29 PM
    Quote from dionicar

+OPTE +++

I ja bi još malo, ali ja sam jako mali "dijoničar",sredstava više nemam, a bubreg ne mogu prodati jer imam odavno sa time neke manje probleme.

Još da pokušam onu staru "bubreg pod muda"? Molim mišljenja.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• abc1
    • November 17, 2020 at 9:42 AM
    Quote from hugh
    Quote from Moller

pa to će biti love u svakom gepeku kada ovo stigne

Ako stigne......možda oni odluče to dovest sami.......ko fol da brže stigne.....a i ne može to svako prevozit......morate imat certifikat "iskusnog, dokazanog, odanog lopova".......

Poznati su naši dobrovoljci za transportne usluge.

• abc1
    • November 13, 2020 at 3:12 PM

Polako, polako, pa strategija postoji, čemu brige?

• KABA (Karlovačka Banka)

• abc1
    • November 10, 2020 at 12:00 PM
    Quote from Moller

ja ne vidim od koga bi oni mogli još sakupiti za istiskivanje, ovi među prvima mi se ne čine kao kandidati za prodaju po simboličnim, da ne kažem neku drugu riječ, cijenama

https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionica…sifSim=KABA-R-A

Zar tim Šolama nije naše pravosuđe još pokazalo zube?

• abc1
    • November 10, 2020 at 11:45 AM
    Quote from Parica

Lagano sve raprodajem što mi je na "dobroj cijeni" budući ocekujem pad vanjskih burzi jer su sve pozitivne vijesti izašle i većina ulagača očekuje rast...fokus će se prebacit na fundamente i ekonomiju, a koji nisu bajni...također IT sektor bi se mogao korigirat i povuć ostale dolje...

Pretpostavljam da će ZSE pratiti vanjska tržišta, a možda i neće...bumo vidili

A kako sam već u godinama, kada je to ZSE pratila vanjska tržišta? Mislim da je to više puta bilo suprotno nego što se to pratilo.

Pa niti ne znam zašto bi ih se pratilo, jako mala bara sa jako specifičnim "našim narodnim običajima".

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• abc1
    • November 4, 2020 at 9:34 AM
    Quote from Ivan1902
    Quote from abc1

Ajdemo mi sada, po stoti puta u HR.

Znači, postoji unutarnja kontrola

Znači, postoji vanjski neutralni revizor

Znači postoji kontrola HNB

Znači tu sitnicu od tih nekoliko milunčeka kuna, pa kako god da je to sitnica za Zabu, tko će zaista odgovarati, 1., 2., ili 3. ?

I molim, ne više ovakve radnje, jer smo očišćeni do bola, ne nazivati SITNICA.

Display More

Kakve to veze ima sa pranjem novca? Pa ne pricamo ovdje o laziranju izvjesca ili necem slicnom, ovdje se radi o protokolima i procesima unutar same banke...

Ono sto je ovdje bitno, sa ovim je rjesen samo prekrsajni dio, ostaje jos kazneni dio, ne znamo hoce li netko i kazneno odgovarati...

Display More

Ima veze u toliko da nitko ne vidi da postoji pranje novca.

I ne samo unutar same banke. To ti pogrešno tumačiš. Niti vanjski revizor, a za što je onda plaćen???, a niti kontrola HNB.

Od HR svi samo nikada ništa nisu vidjeli, pa tako niti u bankama.

P ako je to sve SAMO unutar same banke, tko je odgovoran?

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• abc1
    • November 4, 2020 at 9:26 AM

Koliko dužan?

Bitno je to u HR?

Bitno je to da je na prozore duuugo renoviranog stana postavio nekoliko biljki naziva tuja.

A za drugo, naravno nevažno, možda ništa, a možda i nahebe sa ponekom kilom krumpira.

Ali nikako da shvatim, kada pravosuđe odredi tu mjeru čišćenja krumpira odredi, vodi li se računa o tome iz koje regije se neki krumpir teže ili lakše guli?

Mislim da bi se o tome trebalo promisliti, nije to svejedno, pa to su ozbiljne razlike.

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• abc1
    • November 3, 2020 at 12:33 PM

Ajdemo mi sada, po stoti puta u HR.

Znači, postoji unutarnja kontrola

Znači, postoji vanjski neutralni revizor

Znači postoji kontrola HNB

Znači tu sitnicu od tih nekoliko milunčeka kuna, pa kako god da je to sitnica za Zabu, tko će zaista odgovarati, 1., 2., ili 3. ?

I molim, ne više ovakve radnje, jer smo očišćeni do bola, ne nazivati SITNICA.

• abc1
    • October 28, 2020 at 8:38 PM

Molim da mi netko pojasni, odmah hvala.

Kakve veze imaju ti DAXovi ili slični, kakve veze imaju ti neki futersi sa stanjem na našoj ekonomiji ili sa stanjem na našoj ZSE, ili sa stanjem u našem pravosuđu?

• abc1
    • October 28, 2020 at 10:22 AM

OPTE po 10 kuna, nije to baš gubljenje vjere.

• abc1
    • October 20, 2020 at 12:00 PM
    Quote from zlocesti

Tko je rekao da se nema novaca , a ?

:S

Promet na burzi milijun kuna u pola sata, od toga pola milijuna kuna Optima, protrgovano stotinu tisuća komada ???

Netko poludio, ha ?

Sould I stay or should I go...... nekome se tresu ruke, pa mu je dobro i 4,70 :S

Thanks, no .. thanks

A sada se odoh baviti kuhačom i ostalim pametnijim stvarima

Ko' brog u boci putujem, a neću stići nikuda.........

Display More

Nije brog, nego borg.

• abc1
    • October 19, 2020 at 9:21 PM

https://tpc.googlesyndication.com/simgad/15232489152343886371?sqp=4sqPyQQrQikqJwhfEAEdAAC0QiABKAEwCTgDQPCTCUgAUAFYAWBfcAJ4AcUBLbKdPg&rs=AOga4ql7fU0rlCzSgRz0gRBdPyxlwDy9aQ:?:Je li to, to?

• abc1
    • October 15, 2020 at 7:11 PM
    Quote from darac11
    Quote from ZSEZSE

Nitko Vas ne tjera da izvozite!😁😁😁🤣🤣🤣

Mi smo blago receno bolesna zemlja.

Gledam sad ove na otvorenom njih muce barikade i dozvole,

a ne muci ih zasto decko od 22 god se odrice zivota da bi zapucao na vladu?

"a ne muci ih zasto decko od 22 god se odrice zivota da bi zapucao na vladu?"

Dali bi netko od novinara postavio ovo pitanje vladajućima?

Display More

Da, slažem se.

A sada cirkus oko svega, silna osiguranja kako da iza svega stoji veliki projekt, organiziran i isplanilaniran napad na našu jadnu vladu.

Samo neka ne sanjaju, neka misle da su tako važni, pa ako jesu neka nešto i riješe a ne da se samo boje za svoju g..icu.

• abc1
    • October 14, 2020 at 12:18 PM

Ajme majko, a naša Optima propala!

1. Privacy Policy
  2. Kontakt