1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. abc1

Posts by abc1

• KTJV (Kutjevo d.d.)

• abc1
    • January 26, 2023 at 11:07 AM

He, he, znači ovdje večinu drže alkoholičari i vegetarijanci!

• AGROKOR

• abc1
    • January 19, 2023 at 3:02 PM
    Quote from stipe_Cro

Fortenova je registrirana u Nizozemskoj?

Ne, duboko u Hrvatskoj.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• abc1
    • December 23, 2022 at 10:32 AM
    Quote from Moller

nema ovdje danas ni bureka, valja ići puricu ganjati,

Sretan Božić i božićne blagdane, puno zdravlja i sreće svima !

Puricu, pravu (?) ne može se više naći, treba dosta ranije rezervirati kod domaćih uzgajivača. Jedino možda kakav puran, a li i to je odradilo za kraj godine, čitaj "purani rano lete".

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• abc1
    • December 17, 2022 at 8:57 PM

Znam, nije važno.

Ima malo više od sat vremena, unuk vlasnika je mene i mog psića velikom brzinom zamalo pregazio u pješačkoj zoni u Zagrebu.

Mahanje rukama je to usporilo. Prošlo je bez poteškoća. Svi spašeni. Niti se nije dao usporiti. Unuk, skupe stambene površine u ZG, pa kako se onda snalaze ostali?

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• abc1
    • December 12, 2022 at 10:54 AM

Ne dam, i nedam. Iako je tvrdoglavost glupa i u životu, postoje tu alternative kao OTC, Njuškalo, Hrelić i drugi oblici, a ne samo bagatela.

• abc1
    • December 7, 2022 at 6:00 PM

"I za to je nadlezan regulator i druge državne institucije."

I šta mi tu možemo?

Ionako sam ja osobno ostao unutra, bar je toplo.

• abc1
    • December 6, 2022 at 1:42 PM
    Quote from LodeRunner
    Quote from abc1

Pa sad, da budem pošten, usred utakmice ja nemam živaca to gledati. a imam živaca za ZSE. Uglavnom, prodao sam desetak posto po javnoj ponudi i danas je došla ulpata. Ne dam ostalo, nije baš puno, ali ne dam još! :)

Znam da ponavljam ono sto svi znamo. Obzirom da su mirovinci vani, a oni su skupili preko 95%, ocito ide istiskivanje svih ostalih. Ne vidim razlog da bi ostavili tih 2 i kusur posto da visi na burzi, krivi im valuacije i trosi vrijeme na izvjestaje.

Tako da se i dalje isplati kupiti jerbo opet stize 78kn. No ima tu vecih strucnjaka od mene, zato sam neki dan i postavio pitanje.

Ne brinem, doći će i bolje. :)

• abc1
    • December 6, 2022 at 1:12 PM
    Quote from Manu
    Quote from LodeRunner

E sad, pitanje za milju eura bez pravog odgovora - dal opet kupiti tankere?

Ponuda prosla, delist vrlo vjerojatno ide a tankeri su u contangu. I svi znamo kako igraju zadrani.

Pa imaš na prethodnoj stranici prilijepljen intervju s Pavićem di kaže da im je upravo to namjera dok navodno fondovi isto to nisu htjeli pa im je navodno to i bio razlog za otkup dionica.

Quote from havi

Ne bas suprotno. Mirovinci su trebali kupovati i staviti cijenu na fer valuacije. Vrijeme niških vozarina za tankeraše neće tako brzo doći. Ovo je dugotrajniji ciklus. Pa mirovinici imaju stalan dotok kapitala, zašto bi se oni trebali ponašati podređeno i prepustiti odluke većinskog koji nema apsolutnu kontrolu. Da su se mirovinci postavili kao pravi vlasnici ne bi se njih Pavić tako lako riješio. Pa tko je bio na posljednjoj skupštini TPNG vidio je kako su glasali o mogućnosti dokapa u stvarima i pravima. Pa to trebaš biti idiot i odobriti odnosno podržati takvu odluku. Ili držati figu u džepu. A da ne spominjem Erste mirovinac koji je držao gotovo 10% firme i propisao da ne dolazi na skupštinu?! A to im je posao. Briga o imovini mirovinskih fondova.

Svi znamo da mirovinci igraju kako politika svira i zauzvrat su im otvorene ruke da rade za sebe pojedine dilove odnosno za poslovodstvo. I zato bi trebalo raskupusati za početak staru olinjalu upravljačku strukturu. U Erste i PBZ-CO neki od upravitelja sjede gotovo 25 godina u fotelji. Priča se za jednog da je nagrebao u tim godinama i desetak miljuna eura vrijednu imovinu i proputovao pola svjeta. Pa čime su oni zaslužili te doživotne fotelje? Pa sigurno ne muktorpnim i predanim radom, nego prije će biti poslušnošću i podložnošću prema politici i interesnim skupinama za koje odrađuju stalne i povremen dilove…. sve do onih gdje zaista sitno muljare i peglaju dionice tipa SAPN, TUHO, JDRN, HPB, HIMR… za sebe i svoje jatake.

Pa sad, da budem pošten, usred utakmice ja nemam živaca to gledati. a imam živaca za ZSE. Uglavnom, prodao sam desetak posto po javnoj ponudi i danas je došla ulpata. Ne dam ostalo, nije baš puno, ali ne dam još! :)

Ne znam što misliš pod "Ne baš suprotno" jer ako ako staviš zarez iza NE nije isti smisao, suprotan je od onoga što je bez toga zareza.

• abc1
    • March 15, 2021 at 5:54 PM

Sve je to moguće, ali koje su kamatne stope u pitanju?

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• abc1
    • March 15, 2021 at 2:05 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from dionicar

evo i na 24 sata...

https://www.24sata.hr/sport/a1-trazi…Facebook+status

kuca maca na vratanca :) ;)

jedino blizu "maci" što se ovdi može vidjeti su noge Mile Horvat kad se tek otvori članak :S

al zanimljivo je kako su se potencijalni konkurenti prema UG udružili.

Dobro, noge su stisnute, što to govori?

• OPTE prodaja - kladionica

• abc1
    • March 15, 2021 at 12:08 PM

Molim nekog zločestog da nas malo utješi.

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• abc1
    • March 11, 2021 at 10:11 PM

Tko je to govorio da je zadnji kostur izašao iz ormara?

Niti jedna uprava nikada nije rekla da kosturi postoje.

Niti ja ne znam da li ih još ima, ali znam da se kopalo po kosturima i preko desetak godina nakon.

Uostalom, da malo pomognem i vjernicima, Protega i niti nije bio problem, po pravosuđu.

• SUKC (Sunce hoteli d.d.)

• abc1
    • March 11, 2021 at 3:26 PM

Ponavljam, zašto bi Jako prodavao turizam usred pandemije?

Treba mu hitno za struju, vodu, pretplata za TV ga sustiže?

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• abc1
    • March 6, 2021 at 1:24 PM

Tko vjeruje da su Talijani došli ovdje da bi nas usrećili, sretno im bilo.

• OPTE prodaja - kladionica

• abc1
    • March 5, 2021 at 12:17 PM

Ako nije nezgodno, molim da se nađe dobra duša, pa još malo sruši Optimu.

• INSP (INSPIRIO ZAIF d.d.)

• abc1
    • March 4, 2021 at 7:43 PM

Ne znam ništa posebno stručno, samo znam da su čistačice "pomalo" mrzovoljne.

Pogrešno, nema ih više, jer to čudo od konglomeracije, ako još ima i jednog zaposlenog, malo su pri kraju.

• abc1
    • March 4, 2021 at 1:36 PM

Tko pita za moguću cijenu, mi mali već nekao, a fondovi, mislim na mrovinske, baš ih briga.

• abc1
    • March 4, 2021 at 11:17 AM
    Quote from zlocesti

Ako Opte ode po 5-6 kn ja se posve osramoćeno burzovno mešetar idem vubiti :S

Gospođa Hanžeković nije prodala svoje dionice. U suprotnom bi o tome izvijestila Burzu, a Burza ostale sudionike, obzirom da se radi o osobi povezanoj sa Društvom. Gospođa Hanžeković je član NO Optime

Naj se fundati, naj, treba mi još malo veselja u življenju.

• abc1
    • March 4, 2021 at 11:02 AM
    Quote from Moller
    Quote from ejovrh

Jedan dan će i njemu puknuti link, pa će biti krivljavina (a kod nekoga veselje) :P

a da probate malo razmisliti da li se to baš svaki dan ponavlja slučajno ii bez veze,

isticanjem naloga prije pokretanja trgovanja malo se želi poplašiti ostale sudionike, nakon toga se povlačenjem istih pred samo otvaranje sugerira da se kao fol plašljivac i sam poplašio i da neće prodati tako nisko, onda znači da se može kupovati višlje, jer eto kada on neće prodati sigurno to vrijedi više i krene se lagano kupovati po 6,5 a možda taj isti lagano otpušta i tako to traje od petka i do sada je prodano oko 130k lagano bez da se itko drugi gura ni na bidu ni na asku ispod,

možda je stvarno modni mačak kako navode neki kolege, ali mi se čini da bi netko drugi mogao biti oderan, jer kaže jedan stih zabranjene ovisnosti,

tko igra za raju i zanemaruje taktiku,

završiti će karijeru u nižerazrednom Vratniku

Sve to znam.

Što se Vratnika tiče, tko je to izrekao, mislim da nije bio Osim, nego netko ...?

Display More

• abc1
    • March 4, 2021 at 9:24 AM

Ne mogu izdržati, glupo, ali:

pazite trovača sa podajom 26.490 dionica na 6,30

Znam da sam ja gluplji od njega, ali nisam izdržao.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt