Display MoreZnali smo: čim je Tankerska u igri nema poštene igre. Vuk dlaku mijenja ali ćud...... sramota za Interkapital, da vidimo što će sada HANFA izvesti. SEC sa zanimanjem prati ovaj lov u mutnoj barici
poznavajući rad Hanke, mislim da oni neće ništa poduzeti, jer u tablici je sve dobro izračunato i tako će oni zaključiti da je sve u redu,
sreća je naša što se ovakvi pokušaji događaju samo u Zadru i okolici, tako da nam TK i dalje može biti spokojno, a investitori bezbrižni za ulaganje,
mišljenja sam da će i strani ulagači ohrabreni ovakvim događanjima pohrliti na burzu, kao što idu na ljetovanje i izboriti se za dionicu viška na ovom transparentnom tržištu,
kod nas dosta toga ide po sistemu AP (ako prođe), a ako ne, onda samo pošteno i skromno se nadati Zlatnoj kuni ( ili će sada po novome biti Zlatni €uro) za osobite zasluge u gospodarstvu,
mislim da bi ovakve situacije morale rješavati neke druge institucije, a svi značajniji akteri na TK da se oglase o ovakvim potezima, jer inače pristajemo da nam se i događa to što nam se događa, da samo čekamo iza kojeg ugla će se pojaviti netko da nam opljačka ulog na TK
Drago mi je da nam daroviti duhom još održavaju glavu iznad vode.