Ja taj žar za cajkama NIKAKO ne mogu razumjeti. Pa ne i ne. Ko ih je tome priveo, jedino roditeljiNisam uskogrudan, malo što mi smeta, ali ovo ne kužim.
Posts by abc1
-
-
Želio bi toliko dugo poživjeti da vidim raspravu u Saboru po toj temi
.
-
Ako je samo Erste plavi, taj ima za još jedno 2,5 miceka Eura.
Njihova odluka, imaju pravo na to, ja se ne bojim, ali predlažem da promjene ime u Erste crni.
-
Čak i Vlada ima razumjevanja, ali ti ne, i ne.
-
Da, Verdi, ali mi smo napredovali kao društvo i sada smo više nego ranije skloni zaštiti životinje.
-
"... I tužan sam, i nesetan..." iako znam da ne idem sam.
Je li to na ERI PARKAUR na sceni?
-
Turizam je out, prebacujemo se na proizvodnju čarapa 🤣
"Čarapi, čarapi" deru se romkinje tu oko Dolca u Zagrebu.
Pa zar nisu odavno vidovite?
-
Sve je to normalna posljedica one obavjesti o sklapanju ugovora vrijednog cca 50 miceka eurića.
-
Ajde, dosta. Možda je to najveće s..nje, kao da je jedino. Još se nismo naučili?
Pa ja sam štene naučio za mjesec dana da ne smije pišati po stanu. Bez naredbi, obećanja nagrada.
-
Sviđa mi se tvoj minimalizam sa onim "Plinković".
-
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvats…stetiti-1340707
' No, sada ponovno kreće afera svih afera u kojoj gotovo nema načina kako da se Andrej Plenković odvoji od onih koji će biti upleteni u nju. To je afera Agrokor. Pad optužnice i vještačenja u toj aferi nije samo problem USKOK-a, nego i vladajuće garniture koja je vodila proces do izvlaštenja Ivice Todorića“, napominje. '
Ne, ne, nikada.
-
Nekako vjerujem da će se to na neki način vlasnicima to isplatiti, ali da su tu došli da nas usreće, to ne vjerujem.
-
Je li to dobro ili loše za:
1. one koji su ulagatelji?
2. one koji imaju uzete kredite?
-
kolega ovo vam je vec drugi post na istoj strani gdje se mjesate u poso administratora.
sto obveznice il fondovi ne spadaju u temu trgovanje na burzi?
Fondovi sa ulazno/izlaznom naknadom NE!
A ni trezorcima/obveznicama baš ne trguju retail investitori.
Ali kako ovdje svatko može pisat gluposti, evo i ja ću ....
Joj Zlatek, kuda u ozbiljne rasprave. Isprike, ne čitam baš previše, pa niti ne komuniciram.
-
Svaka cast ministru sto je to napravio prema građanima, nesto sto je trebalo pred 20 godina napraviti. Pa tko voli nek izvoli.
Valjda su ti tvoji građani vazniji od banaka, pa bi prvo trebalo njima ponuditi trezorce i obveznice, a tek onda institucionalnim ulagacima ako nema interesa kod stanovnistva.Jedino to treba raditi sa pomakom od nekoliko mjeseci, kvartala, tako da ekipa moze si poslozit u vise transi, da svako toliko ima kapital na raspolaganju. Pa dal ce dalje vratit u obveznice, trezorce, orociti ili potrosit…. Da lakse mogu upravljati kapitalom.
Kažu na konto narodne obveznice i trezorca 80 milijuna eura kamate na godišnjoj razini ostaje u RH, tj. hrvatskim fizičkim osobama, a ne ide strancima ili domaćim bankama u stranom vlasništvu, kao do sada...
Šta to do sada nije otišlo strancima?
Dobro, tu su se domaći dečki jedva nekako snašli.
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…ravila-15394288
https://www.novilist.hr/novosti/crna-k…u-i-nije-nesto/
Ima li stegovnih mjera na poslu za takve ?
Ima! Kazna je da ne smije držati upozoravajuče mjere na službenom automobilu RH ako ide na duže od 24 sdata slučaju da ide od: punice, ljubavnice, sestre, brata, tate, mame, susjeda sa kojim je dobar, itd, itd..... A šta onda može ministar?
-
Ma kakva Amerika, tu je više uzbuđenja, ne moraš se drogirati, adrenalin stalno radi.
-
Ne ide to tako nažalost. Spor Ivice Todorića u Washingtonu i mali dioničari su pravno potpuno nepovezani slučajevi. Samo oni koji su tužili mogu iskoristiti Ivičinu pobjedu u Washingtonu kao dodatni argument da ni oni nisu smjeli biti nulovani, najbolje pred ESLJP.
Eventualna Ivičina pobjeda mijenja sentiment javnosti, također i sudaca. Ivičina pobjeda bi uzdrmala kontrolu Plenkija, čak i nad sudstvom.Vjerujem da si u pravu što se tiče dioničara. Samo me zanima, onako teoretski, kada se i nakon koliko vremena prestaje biti sudionik u suvlasništvu, a bez obzira tužio ili ne, a formalno si i dalje dioničar? Hvala.
-
Tko zna, svi koji su se trebali naplatiti, to je riješeno i jedino bitno.
jeste se uclanili u Udrugu malih dioničara?
Nisam, ali to me ne boli, moja odluka kakva god bila. Bitno je da su ogromna sredstva uložena u svašta (lijepi izraz).
-
HDZ-u je dosta da otegne tu arbitražu dok ne prođu izbori, kakvo je sada stanje stvari samo će se učvrstiti na vladajućoj poziciji. S druge strane, ako bi RH izgubila ovu arbitražu prije izbora, politički utjecaj bi bio enorman... Najveće ruganje bi bilo pak da se Todorić naplati od države, a da obićni građani ostanu bez gaća.
Najviše me brine zadnja rečenica da će se Todorić naplatit a mi mali ne! Pogotovo mi koji nismo tužili.
Tko zna, svi koji su se trebali naplatiti, to je riješeno i jedino bitno.