1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Forum
  1. Dionice.NET
  2. vodoinstalater

Posts by vodoinstalater

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Brokeri za trgovanje dionicama na stranim tržištima

• vodoinstalater
    • March 17, 2024 at 4:46 PM

emil pa u članku koji je linkao Nevera radi se upravo o Optimi i to komentiramo. Osim toga dobro je primijećeno da Stojadin baš ne voli HR dionice. A kojega brokera ti preferiraš to želim znati? Isključivo zbog svojih investitorskih odluka.

• vodoinstalater
    • March 17, 2024 at 3:27 PM

https://optimtrader.com/hr/cjenik/ ja mislim da ti nisi dovoljno informiran. Pogledaj si detaljni cjenik. Ja samo kažem da to nije za mene i nikoga ne napadam.

• vodoinstalater
    • March 17, 2024 at 12:49 PM
    Quote from emil
    Quote from vodoinstalater

naravno da su manji

Ma da: troškovi zbog neaktivnosti, naknada za povlačenje sredstava s brokerskog računa,.....nije to za mene

• vodoinstalater
    • March 17, 2024 at 8:46 AM

Da su troškovi trgovanja manji nego na domaćem TK mi ne zvuči baš uvjerljivo. To je trebao konkretizirati.

• KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

• vodoinstalater
    • March 16, 2024 at 9:45 PM

Roger, koka koja nosi zlatna jaja se ne kolje

• vodoinstalater
    • March 15, 2024 at 10:23 PM

Jednostavna kalkulacija na kutiji šibica u maniri velikih direktora iz doba socijalizma govori ovako: uz prosječan rast neto dobiti od 10% godišnje a uz zadržavanje postojećih fundamenata, cijena dionice će se za 7 godina poduplati (2800 €). Kome je to malo - neka izađe.

• vodoinstalater
    • March 15, 2024 at 12:15 PM

Prijedlog: da IC sklepa neki novi ETF u kojem bi KODT bio značajnije zastupljen. Bez obzira na ovaj prijedlog - znam tko će i dalje apsorbirati ove rasprodaje ali po mogućnosti na što nižoj cijeni. I sám sam na toj strani :evil:

• vodoinstalater
    • February 29, 2024 at 9:31 PM

Nije tu opasnost država nego razni Vujnovci, Pavići i ostali koji znaju kako se trguje ispod stola

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• vodoinstalater
    • February 28, 2024 at 9:12 AM

https://direktno.hr/direkt/nove-im…emijeru-339412/ što nam govori struktura portfelja ministra? Da je nakon sloma burzi 2008. prestao baviti se TK (osim inside Luxime) jer je shvatio da to nije za njega. Vjerojatno ima paket HT-a od 69 komada, u KOEI je vjerojatno ušao po 1200 kn, BZJK zaglavio...smiješno

• vodoinstalater
    • February 27, 2024 at 7:10 AM

Tako je: Ante Samodol je bio posljednji Mohikanac. Ali ga je Slinić smaknuo i dao Todoriću Belje za jednu kunu.

• vodoinstalater
    • February 26, 2024 at 9:56 PM

Biti će još i gore: aktualni ministar financija apsolutno nekompetentan za donošenje bilo kojih propisa koji se tiču tržišta kapitala. HANFA pijun nekompetetnih političara - još od instalacije Todorića pa do danas ništa bitno nije se promijenilo na bolje. Samo se imena mijenjaju i rastu porezi tobože zbog nekakvog socijalnog mira

• vodoinstalater
    • February 26, 2024 at 12:15 PM

Nije bilo interneta u pravom smislu. Tek 2004. moglo se s malim vremenskim odmakom pratiti trgovanje naših burzi. Do tada mali sudionici TK bili su potpuno ovisni o telefonskoj vezi sa brokerom.

• vodoinstalater
    • February 24, 2024 at 9:15 AM

Parica dobro piše - nije ovaj rast kao 2007. Na onome što vrijedi teško je izgubiti ako si strpljiv i uporan. Gledam u svom izvješću stanje portfelja piše kodt-p-r prosječna kupovna cijena 94,28 eura. A količina skoro pa četveroznamenkasta. Dakle već sam kroz par dividendi vratio ulog.

• vodoinstalater
    • February 22, 2024 at 2:54 PM

U pravu si: 40% dobiti u isplatu dividende

• CROS (CROATIA osiguranje d.d.)

• vodoinstalater
    • January 23, 2024 at 4:11 PM

Bravo za Braću Pivac. Naravno da će konkurirati Adrisu. A. Vlahović se uljuljkao pa će u dogledno vrijeme ipak po fer cijeni kupiti ostatak CROSa

• vodoinstalater
    • January 19, 2024 at 12:35 PM

Misliš, Ante se ugledao na ove iz TP pa sad namjerava ugrabiti od države ostatak crosa po kikiriki cijeni?

• vodoinstalater
    • January 19, 2024 at 11:59 AM

Napokon isplata dividende i za R izdanje??? Malo čudno

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• vodoinstalater
    • January 17, 2024 at 8:02 PM

Ah, ništa ne bih komentirao. Od predaje TUHO ostao mi gorak okus. Muljatori iz TP pokušat će odigrati sa IB slično kao sa Skoblarom. IMHO

Quote from Rovi

Poštovani Vodač, ako imaš vremena volio bih čuti tvoje mišljenje o aktualnom trenutku, hvala.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• vodoinstalater
    • January 17, 2024 at 4:42 PM

IB je NEIZVRŠNI direktor pa ga nitko nije niti pitao za izjavu

• CKML (Čakovečki mlinovi)

• vodoinstalater
    • September 26, 2023 at 6:03 PM
    Quote from Ledica
    Quote from pikolito

očito se nije pratio forum, jedan je upućeni forumaš napisao da se BB kuži u dionice kao (ne sjećam se usporedbe, ali you get the point)

Kao Ronaldova Georgina u nogomet 😂😂😂

ustvrdio je jedan jadničak pod nickom Vodoinstalater 😂😂😂

Iz Čakovca sam i poznajem sve aktere sage CKML. BB apsolutno nema nikakav inside o prodaji dionica do maloprije vodećih dioničara Čak. mlinova. Bez veze ste trošili energiju i maštu na gradnju kojekakvih virtualnih konstrukcija.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt