Nije bilo interneta u pravom smislu. Tek 2004. moglo se s malim vremenskim odmakom pratiti trgovanje naših burzi. Do tada mali sudionici TK bili su potpuno ovisni o telefonskoj vezi sa brokerom.
Posts by vodoinstalater
-
-
Parica dobro piše - nije ovaj rast kao 2007. Na onome što vrijedi teško je izgubiti ako si strpljiv i uporan. Gledam u svom izvješću stanje portfelja piše kodt-p-r prosječna kupovna cijena 94,28 eura. A količina skoro pa četveroznamenkasta. Dakle već sam kroz par dividendi vratio ulog.
-
-
Bravo za Braću Pivac. Naravno da će konkurirati Adrisu. A. Vlahović se uljuljkao pa će u dogledno vrijeme ipak po fer cijeni kupiti ostatak CROSa
-
Misliš, Ante se ugledao na ove iz TP pa sad namjerava ugrabiti od države ostatak crosa po kikiriki cijeni?
-
Napokon isplata dividende i za R izdanje??? Malo čudno
-
Ah, ništa ne bih komentirao. Od predaje TUHO ostao mi gorak okus. Muljatori iz TP pokušat će odigrati sa IB slično kao sa Skoblarom. IMHO
Poštovani Vodač, ako imaš vremena volio bih čuti tvoje mišljenje o aktualnom trenutku, hvala.
-
IB je NEIZVRŠNI direktor pa ga nitko nije niti pitao za izjavu
-
očito se nije pratio forum, jedan je upućeni forumaš napisao da se BB kuži u dionice kao (ne sjećam se usporedbe, ali you get the point)
Kao Ronaldova Georgina u nogomet 😂😂😂
ustvrdio je jedan jadničak pod nickom Vodoinstalater 😂😂😂
Iz Čakovca sam i poznajem sve aktere sage CKML. BB apsolutno nema nikakav inside o prodaji dionica do maloprije vodećih dioničara Čak. mlinova. Bez veze ste trošili energiju i maštu na gradnju kojekakvih virtualnih konstrukcija.
-
podebljao KODT2 po 650
-
-
-
-
Negdje oko 10.10.2007. je bio vrhunac CROBEX-a ako se ne varam, ...
Vrhunac je bio 15.10.2007. Crobex 5.392,94. Kodt na P/E 33. I GE je tada bio na istom omjeru P/E. Dakle u usporedbi sa tada - KODT je tek na pola puta što se cijene tiče
P.S. ovo nije nikakva preporuka za kupnju ili prodaju
-
Kupio ETF 7BET
-
Gđa. Branka želi prodati CKML, ali ...
Smiješna su ova nagađanja..., jer osoba čije poteze pozorno pratite poznaje TK otprilike isto kao što Georgina Rodrigez zna igrati nogomet. Također nema niti trunke sličnosti sa "slučajem Pajčin"
-
Doznačeno na račun
-
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…u-foto-20230327 komentira se i predviđa pobjeda neprijatelja
-
Evo, ponuda expresno objavljena na ZSE.
Očekivano. Žure čim prije ugrabiti plijen. Zazivam novog ponuđača (ukoliko postoji) da požuri -
Neka me netko prosvijetli - zašto sad nakon objave ovi danas prodaju na burzi?